Chomutov - tipy na výlet

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
2015
19.8.25 09:13

Chomutov - tipy na výlet

Zdravím,
zná někdo okolí Chomutova? Dochází nám inspirace na výlety. Absolvovali jsme Zoo, akvapark, Kamencové jezero. V plánu je Kýšovický vodopád a štola Marie Pomocné. Přemýšlím nad Bezručovým údolím, ale vypadá to, že se jde jen po zpevněnené cestě a zpátky musíme stejnou cestou, to mi nepřijde tak zajímavé, zná to někdo? Kudyznudy jsem projela, nic moc. Nějaký tip do 50 km?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
369
14.9.25 17:20
@Pučálkovic.Amina píše: Více

Ahoj, asi už je pozdě, ale přesto se zeptám..
Typy chceš asi pro sebe a své děti. Jak jsou staré?
Cestuješ i autem nebo jen prostředky hromadné dopravy?
Bezručovo údolí krásné, my dospělí to došli až na Horu sv. Šebestiána, myslím že z Bečova, tam už se okruh udělat dá..ale je to „jen“ les :D
Hodně se nám líbilo v Kadani- nábřeží Maxipsa Fíka, rozhledna, katova ulička.
Pak kousek dál Klášterec- zámek, promenáda, Egerberk.
Ale to asi všechno znáš :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2015
15.9.25 12:27

@Ochluplepsi Už jsme pryč, ale i tak dík. Katovu uličku a Maxipsa Fíka jsem při hledání bohužel nezaregistrovala, smůla, to by se nám určitě líbilo.
My jsme šli z Hory sv. Šebestiána okruh kolem Medvědího vodopádu, to bylo pěkný, viděli jsme spoustu motýlů, ještěrek a obrovského slepýše. Podívali jsme se na Hasištejn a pak šli dál ke Kýšovickému vodopádu, který ale byl téměř vyschlý. Pak jsme z nedostatku inspirace zajeli přes hranice do Annaberg-Buchholz na prohlídku obrovského dolu a stezku přes rašeliniště jsme taky stihli.
Kadaň příště, mám poznamenáno. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
369
15.9.25 20:30
@Pučálkovic.Amina píše: Více

Ježíš :srdce: to přesně mě tam chytlo za srdce.. motýli, ještěrky, vodopádky (většinou vyschlé :mrgreen: ), Hasištejn.. a v. n. Kamenička, ta má nádhernou hráz :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Výlety s dětmi na eMiminu

Kam na rodinný výlet s dětmi?

Inspirujte se v mapě výletů nebo přidejte vlastní oblíbené místo. Sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.