Restaurace s prostorem pro miminka Brno
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Reakce:
Jestli ti staci kavarna, tak muzes jit Mezi stromy, tam maji v predni casti udelane hrani pro male deti. Pripadne muzes nejakou kavarnu se zahradkou, kde muzes dat mimco na deku na travu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak si ji pozvi k sobě, v takovým vedru to takhle řeším. V Brně je vedro všude kam vlezeš, a mimču nebude příjemně asi nikde.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No u mě to zrovna teď nejde, jsem v provizoru, vlastní byt rozkopaný…
- Citovat
- Upravit
Jinak za Mezi stromy děkuji, něco takového jsem měla na mysli.
Ideál to ještě není, ale blíží se.
- Citovat
- Upravit
Další témata z kategorie
Výlety s dětmi na eMiminu
Kam na rodinný výlet s dětmi?
Inspirujte se v mapě výletů nebo přidejte vlastní oblíbené místo. Sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.
Mám se po dvou měsících vidět s kamarádkou a samozřejmě termín v pátek a venku 37 a v Brně se to k tomu bude blížit.
Nechci to odpískat, ale s půlroční to venku na x hodin fakt nevidím jako rozumné a teď kam.
Klasické dětské koutky mi přijdou jako blbost, ona celou dobu v kočáru nevydrží, ideální by byla kavárna nebo restaurace s vyvýšeným sezením, vysloveně pro miminka mají v rebio food ve Špalíčku a malinký vyvýšený protor mají v café Práh, ale to je spíš menší, než by bylo potřeba, znáte nějakou restauraci nebo kavárnu nebo cokoli, kde je prostor pro miminko.
Budeme sebou mít fakt jen to šestiměsíční, takže potřebuji mít prostor, kam dám deku -klidně menší, ale ani ne miniaturní- a položím ji ven z kočárku.