Chorvatsko 2017

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
262
30.5.17 15:47

@alisekR Právě jsem to objednala na tom UVCH.cz. Je to stránka, kde mají nabídky přímo majitelé těch apartmánu, tedy neplatíš nic navíc cestovce, agentuře. Jediná nevýhoda je, že komunikuješ přímo s nimi, tedy chorvatsky… Ale s Googlem překladačem to snad zvládne každý :-) a když napíšeš přímo na ten veb, rádi ti to přeloží, doporučí, ověřím majitele… My objednávali už v únoru a byl problém už něco pořádného sehnat… Takže na blind určitě s dětmi asi nee… A nebo jo, ale na úkor pozitiv (pro mě nejdůležitější ubytko přímo u moře…).
No ta cesta přes Slovensko (dál. známka na měsíc 400 Kč) a to samé i Maďarsko. Tam kolony opravdu nehrozí! Jinak ještě tip, lepší jet mimo sobotu, minule jsme tak jeli a mimo sezonu a hodně jsme stáli ve frontách… Známí jeli taky tak a v sezóně a stáli 4 hod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9012
30.5.17 21:42

@TKovalova Tak mi musíme platit rakouskou, slovinskou 2X, protože na jednu se nestačíme vrátit a pak poplatky v chorvatsku, v rakousku asi tunel. :think:
Itálii jezdíme na poplatkách líp, tam jen rakouskou na 10 dní + tunel a pak dálnici v Itálii, tam se neplatí známka, ale jedeš na mítnice.
Do Itálie odjíždíme teď v pondělí na 14. A pak bychom chtěli právě od 22.7. ješně na týden někam…já jsem na to chorvatsko koukala na nějakých stránkách. Nejlevnější apartmány - se to asi jmenuje, ale nerada bych kecala. Psala jsem tam na dvě ubytka, jedno bylo šíleně drahý a druhý zas neměli už termín. Tak to nechám koňovi, až se vrátíme s Itálie. Teď už to stejně nedořeším. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42
28.6.17 18:32

Ahoj, příští tyden vyrážíme poprvé na blind do Chorvatska. Prosím, poraďte..ubytováni se plati v eurech? Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
324
28.6.17 18:59

My platili v eurech a budeme tak platit i letos. Cenu nám rovnou řekli v eurech.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12327
28.6.17 19:08

@pinguin11 ubytko chtějí platit jen v eurech, jinak vše se platí v kunách, v obchodech i v restauracích se dá platit kreditkou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22582
28.6.17 19:17

Také jsme ubytování platili vždy v eurech :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42
28.6.17 19:42

Dekuji, jeste ze jsem se zeptala :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6051
11.7.17 16:43

Ahoj,
byl někdo z vás v CHorvatsku letos na slepo? Už jste se vrátili?

Byli jsme tam na dovolené před 2 roky, našli jsme až na místě překrásné ubytko za dobrou cenu. Bydleli jsme v Podgoře, v novém apartmánu primo u more s výhledem na přístav
Chtěli jsme na stejné místo, ale domácí podražil téměř o 50%. Co jsem se tak dívala po airbnb i booking šly ceny docela nahoru…

uvažovala jsem o Primoštenu, nebo ostrově Krk

ale trochu se bojím zda si přeci jen něco nenajít předem, nebo zda radši nevyrazit na last inute třeba někam do Řecka??? :think: :think: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9805
11.7.17 16:49

@vopičkaa předevčírem jsme projížděli Primostenem, byli jsme cca 30 km od něj..a u silnice jsme potkaly 3 baby a všechny tam seděla s cedulkama, že nabízí apartmány..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6051
11.7.17 17:29

Gargamelinko - to zní optimisticky :palec: líbilo se vám tam?
to ubytko nabízeli primo v Primoštěnu? nebo v nějakých vesničkách poblíž?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9805
11.7.17 17:53

@vopičkaa ty paní seděly přímo v Primostenu u silnice..s cedulema..od silnice je vidět krásná pláž, nevim jestli není třeba k hotelu nebo tak, ale uchvátila mě..my byli v Ražanj-vesnicka, kde nic není..na pláž jsme jezdili autem, byli jsme ubytováni v domku u známých a oni k tomu mají svou pláž, no pláž-sve betonové plato se schůdky a to s 15.mesicni nešlo..takže jsme jezdili na veřejnou..větší město je Rogoznica, kam se dá z Ražanj dojet taxi loďkou za 15 min. jezdi každou hodinu od 16-22 hod. takze když jsme chtěli do města večer, tak jsme jeli lidí za 15 kn..v Rogoznici je oblázková pláž, voda čistá, ale nelíbilo se mi, že ta pláž je metr úzká a přímo u silnice, takže lidí seděli na chodníku a opakovali se :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9805
11.7.17 17:55

@vopičkaa ale i v okolních vesničkách byste ubytko našli..třeba na parkovišti stalo auto s cedulí na střeše Free Apartman..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42
11.7.17 19:47

Právě jsme v Chorvatsku na slepo, letos poprvé a ve čtvrtek fičíme domů. Neměli jsme vybráno ani město. Chtěla jsem být hned u more blizno centra města kvůli trhům a restauracím. Když jsme projížděli Jesenici, každých 100m stal někdo s ceduli. Nakonec jsme zastavili u pána v Omiši, podívali se 40€ za noc pro dvě osoby v pokoji bez balkonu a moc schodů od pláže, to jsem nechtěla, pak jsme se šli podívat na Brzet tam měli volno, ale 100€ za noc. Nakonec nám pán ukázal naše stávající bydlení. Klima, wifi, výhled na moře, na pláži jsem hned a v centru taky, za 40€ pro oba. Majitelka tady má 3 apartmány, ze začátku byli vedle němci, ale už odjeli. Takže určitě se tu místo chyte. Fotky můžu poslat :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
82
16.7.17 22:27

Holky, a co vzit s sebou do Chorvatska, myslim treba za leky nebo neco specialniho? Nikdy jsem tam nebyla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42
16.7.17 23:10

My měli endiaron, ale nebyl třeba, potom paralen, někdo říká kapky do uší (kdyžse člověk potápí), panthenol, víc mě nenapadá :nevim: @kila32

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí