Chorvatsko 2017

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
42
16.7.17 23:10

My měli endiaron, ale nebyl třeba, potom paralen, někdo říká kapky do uší (kdyžse člověk potápí), panthenol, víc mě nenapadá :nevim: @kila32

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4454
17.7.17 07:27

@kila32 My pokaždé bereme něco na teplotu a od bolesti - Paralen, Ibalgin, potom od alergie - Zodac a Fenistil gel, kapky do uší, Panthenol, něco proti průjmu - Endiaron, Smecta. A podle místa také bereme odpuzovač na komáry do zásuvky a repelent.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42
17.7.17 11:14

Odpuzovač do zásuvky jsme taky měli s sebou, ale nějak nám na ty jejich krvelačné potvory nezabíral :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
262
18.7.17 22:18

Delala jsem si seznam, mam to skoro na 3 A4, muzu poslat, zda chcete… Jinak jedem za 11 dni, objednavali jsme dopredu u majitelu, mame 2+2 za 57 euro za noc. Primo u plaze, majitele maji soukrommou plaz…bylu jsme tam minuly rok a pro deti dokonale!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.7.17 18:38

Mohla bych prosím kontakt na ubytování

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
28.7.17 11:29

Ahoj holky, přečetla jsem celou diskuzi a ještě bych měla otázku. Nebyli jste někdo teď na Makarské? Jak je to tam s cenama za potraviny a za atrakce atd.? Naposledy jsem byla v Chorvatsku před 13 lety a věřím, že se hodně změnilo. Je lepší si vyměnit na Kuny až na místě nebo ještě tady v ČR? Vůbec nevím kolik si mám vzít sebou peněz, jsme čtyřčlená rodina ( 2 dospělí a 2 děti - 8 a 14 let).Ubytování již máme zaplacené, takže teď peníze na cestu ( nafta, dálniční známky, mýtné )a něco na útratu ( jídlo, pití a nějaké ty atrakce asi teda ). Jedeme pravděpodobně přes Slovinsko, protože přes Maďarsko nás to vychází o 300km dál :,(.Vůbec nemám představu kolik jídla mam vzít raději sebou z domova. Moc děkuji za radu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42
28.7.17 14:28

Ahoj, kuny určitě vyměnit tady. My jeli 2. Celkem jsme brali 20tis. s tím že ubytovaní až na místě. Nakonec ubytování pro dva 240€ na tyden. Eura co zbyla jsme vyměnili za kuny. No a takže zbytek jsme mohli projíst. Kazdy den někdy i dvakrat restaurace, kdybysme nechtěli tak to klid neušetříme. Jinak nejdražší je asi voda, i v obchodech, v restauraci 25kun za třičtvrtě litru. Pizza 50-80kun podle toho jak velká. Normální jídlo v restauraci je cca jak u nás. Atrakce třeba výlety lodí 200kun, ponorka 80kun. No a cesta.. My jeli přes Maďary, ale jsme ze severní Moravy. Myslí, že 300km není moc, když si spočítáte ušetřený čas, a hlavně ušetříte za Slovin. dálniční známku. Tak tam možná budete za stejné peníze rychleji. Slovenská dálnice se dá krásně objet, to je 300kc, a v maďarsku známka 270kc. @kafisek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
28.7.17 19:41

@pinguin11 Moc děkuji za rady :-) :) :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.7.17 09:58

kontakt na ubytování

Dobrý den, mohla bych poprosit na ubytování, díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
279
1.8.17 17:34

@pinguin11 mohla bych tě poprosit o název a třeba kontakt jestli máš??? jedeme na víc míst s manželem tak by se nám to hodilo :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25
9.8.17 21:19

Prosím vrátil se teď někdo z Chorvatska? Zajímalo by mě, jestli tam jsou opravdu takové dlouhé kolony?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
861
9.8.17 21:37

Nesmíte jezdit v patek nebo sobotu. My jeli v neděli a úplně bez kolon.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25
10.8.17 04:02

@ivculka děkuji, ale většinou bývá ubytování od soboty do soboty, tak nám stejně nic jiného nezbyde

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22582
10.8.17 19:03

My jsme přijeli v sobotu 5. A ano, chytli jsme kolony. Ale nic dramatického.. měli jsme zpoždění na trase asi hodinu. Tam se nám jelo lépe, bez kolon ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7850
11.8.17 13:47

@kafisek Na Makarskou jezdíme každý rok, přes Maďarsko je to sice delší, ale přes Slovinsko počítej s dálniční známkou cca 30euro. Kuny měníme až tam, ten rozdíl není nijak dramatický, v hotelu, kde vždy bydlíme je nejlepší kurz. Čekali jsme na slovinských hranicích cca 2 hodiny na cestě tam, na cestě zpátky jsme byli skoro sami, jeli jsme, ale domů v pátek večer.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí