Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
@Makuska Makusko, jedete v hlavní sezoně nebo mimo? Určitě bych doporučení měla. Byli jsme s malýma klukama na několika místech. ![]()
@Obara
Můžu se prosím zeptat kdy jste tam byli? Jezdíme přelom červen/červenec a mám strach, aby tady nahoře nebyla zima. Vždy jsme jezdili až Makarská a nebo Trogir v tu dobu. Jinak podle fotek se mi místo hodně líbí
@Milu24 píše:
@Obara
Můžu se prosím zeptat kdy jste tam byli? Jezdíme přelom červen/červenec a mám strach, aby tady nahoře nebyla zima. Vždy jsme jezdili až Makarská a nebo Trogir v tu dobu. Jinak podle fotek se mi místo hodně líbí
Promiň, dlouho jsem tu nebyla …byli jsme tam začátkem července
@Milu24 píše:
@Obara
ahoj, my byli loni prelom cerven/cervenec na makarske riviere, konkretne baska voda, a takovou zimu a skarede pocasi jsem v chorvatsku nezazila a to jsem tam byla 7×
takze je asi jedno kam, protoze muze byt zima i dole.
@Majinka7 píše:
ahoj, my byli loni prelom cerven/cervenec na makarske riviere, konkretne baska voda, a takovou zimu a skarede pocasi jsem v chorvatsku nezazila a to jsem tam byla 7×takze je asi jedno kam, protoze muze byt zima i dole.
Musím říct, že tady bylo fakt krásně …akorat jeden den nám pršelo, ale až odpoledne a i tak jsme se koupali, protože bylo teplo ![]()
@Obara jo to je mozny, protoze znami tech, se kterymi jsme tam byli, bydleli vys nad makarskou a volali ze maji hezky a slunicko
chvilku meli skarede, ale ne jako my. 2 dny jsme chodili po kolonade v bundach, strasne foukalo a prselo, kamaradka se pak koupala i v desti, pry dokud nebudou padat trakare, tak ji z plaze nikdo nedostane, po nasem odjezdu se zacalo oteplovat a za 14 dni tam jela sestrenka primo do makarske a meli uz nadherne ![]()
@Majinka7 píše:
@Obara jo to je mozny, protoze znami tech, se kterymi jsme tam byli, bydleli vys nad makarskou a volali ze maji hezky a slunickochvilku meli skarede, ale ne jako my. 2 dny jsme chodili po kolonade v bundach, strasne foukalo a prselo, kamaradka se pak koupala i v desti, pry dokud nebudou padat trakare, tak ji z plaze nikdo nedostane, po nasem odjezdu se zacalo oteplovat a za 14 dni tam jela sestrenka primo do makarske a meli uz nadherne
Já myslím, že to je hodně o štěstí …nikdo ti počasí nezaručí
každopádně já jsem byla na hodně místech v Chorvatsku a za mě je to, kde jsme byli loni top ![]()
@Obara nam se moc libilo na peljesaci, konkretne v zuljane, bily pisek, otevrene more, malo lidi, no ale to uz je stradne moc let kdy jsme tam byli, kdovi, jak to tam vypada ted
a byli pisek jsme jeste objevily predloni na ostrove(jmeno ted nevim
) naproti mestecku sveti filip a jakov, ale tam jsme byli jen na vylete
Ahoj, můžu doporučit primorsko-goranska zupa, konkrétně Moščenička draga, vyjeli jsme před 9 ráno a před 5 odpoledne jsme se už koupali v moři, cesta tam super a hlavně je to blízko. Jinak je to takové menší městečko, které je klidné, ale nakoupit se tam dá, co se týče různých suvenýrů nebo potravin (je tam velký obchoďák), pláže jsou plnější akorát u hotelů, jinak prázdné, kousek pak od toho městečka je větší město, ale už si nepamatuju které
jinak zábava pro děti tam je také, převážně jsme tam potkávali rodiny s dětma, různé vodní atrakce apod…byla jsem v Chorvatsku na různých místech a za mě je toto jedno z top míst
voda krásná, čistá, ale trochu studenější