Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
@Twixinka píše:
Zkus kouknout na bookingtam si najdes hotely, ktere mate po ceste a da se to seradit podle hodnoceni a zaroven ceny
Copak to vím já spíš myslela nějaké hezké místo když už tam chcem přespat ať i něco vidíme, ale díky.
Aha,tak ja tam vzdy jen projizdela a jednou jsme si tam jeli pro stene ![]()
kemp u Bohinjského jezera - Kamp Bohinj Zlatorog, pokud máte třeba karavan/obytku nebo stan (v létě). Kolem jezera vede krásná stezka, Občina Bohinj je nádherná.
Nebo pokud nechcete až tak do hor, tak třeba kolem Bledu je taky krásně. bled je kouzelný, je tam překrásná soutěska Vintgar, která by se dětem rozhodně líbila. Na Bled bych koukla přes booking. V Bledu je i bledský hrad a vůbec celé to městečko je krásné
![]()
@B.O.K. Team píše:
kemp u Bohinjského jezera - Kamp Bohinj Zlatorog, pokud máte třeba karavan/obytku nebo stan (v létě). Kolem jezera vede krásná stezka, Občina Bohinj je nádherná.
Nebo pokud nechcete až tak do hor, tak třeba kolem Bledu je taky krásně. bled je kouzelný, je tam překrásná soutěska Vintgar, která by se dětem rozhodně líbila. Na Bled bych koukla přes booking. V Bledu je i bledský hrad a vůbec celé to městečko je krásné![]()
S karavanem sice jezdíme, ale teď se nechystáme, ale myslím, že se toto místo bude do budoucna určitě hodit. Mrknu teda na to druhé místo jestli je nějak rozumně při cestě o tom už jsem i slyšela, že je pěkné. Díky moc.
@B.O.K. Team píše:
Nebo pokud nechcete až tak do hor, tak třeba kolem Bledu je taky krásně. bled je kouzelný, je tam překrásná soutěska Vintgar, která by se dětem rozhodně líbila. Na Bled bych koukla přes booking. V Bledu je i bledský hrad a vůbec celé to městečko je krásné![]()
Tak jsem na to koukala a ta soutěska vypadá krásně chtela bych se zeptat máme dítě 6 let a rok, malou budeme mít v krosně, je to tak schůdné? A vypadá to tedy že tam někdy po obědě přijedeme tak by jsme skoukli městecko a jezero, druhý den by jsme absolvovali tuto soutěsku a další den domů. Stačí tam ty dvě noci, původně jsem plánovala spíš jednu. Je tam ubytování i dost drahé. Díky.
Můžete Slovinsko profičet a zastavit se v Rakousku kousek od hranic v městečku Leibnitz. My byli tady a moc se nám tam líbilo:
http://www.buschenschank-schulter.at/
Podávali vždy dobré víno, vinný mošt pro děti a něco k zakousnutí. Koupat jsme se jezdili cca 1km k jezeru Sulmsee (platil se vstup).
Jinak u toho jezera Bled je prý v létě blázinec a i problém sehnat nocleh, ale to mám jen z doslechu.
@Jitul511 myslím že ubytování na jednu noc je úplně dostačující.
Ona ta soutěska je tak na 2 - 2,5 hod. když se člověk hoooodně courá. Je to cesta tam i zpět, případně se tam dá jít i okruh soutěskou tam a vrchem zpět na výchozí místo (mohla bych poslat na mapě, ale nevím jak moc zdatní jste chodci). Takže dle mého když jeden den přijedete, projdete si město a kolem jezera a pak druhý den z ubytování pojedete na tu soutěsku, tam budete dopoledne a odpoledne vyjedete od soutěsky domů, tak to bude ideální. Jinak ještě koukni v Bledu je i kemp, mají tam snad i chatičky… ikdyž tedy nevím zda plánujete v zimě nebo v létě
.
A jinak s malou v krosně úplně v pohodě.
Co se týče blázince kolem Bledu, tak samozřejmě v létě je sezona, lidé tam jsou, ale nepřišlo mi to teda o nic horší než u nás v ČR v létě na nějakých zajímavých místech. Ubytko tedy asi určitě zamluvit předem, ale jinak lidí tak akorát ![]()
Kdybys potřebovala ještě něco vědět tak klidně napiš.
přidávám fotku z mola na břehu Bledského jezera a ze soutěsky
bylo tam krásně.
Zkus kouknout na booking
tam si najdes hotely, ktere mate po ceste a da se to seradit podle hodnoceni a zaroven ceny