Chorvatsko - klidná destinace s 1,5letým

Vvv
1364
30.1.05 21:44

Chorvatsko

Ahoj,
v létě se chystáme na dovču do Chorvatska. Poradíte mi nějakou destinaci, která je klidná a zároveň vhodná pro rodinku s 1,5 letým dítětem?
Děkuju!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
38
6.2.05 23:19

Ahojky v Chorvatsku jsme byli dvakrát. Poprvé se sedmi měsíčním kloučkem, tomu to bylo jedno, byli jsme v Rabacu. Měli jsme nafukovací bazének do kterého jsme mu dáváli mořskou vodu. Podruhé loni, klukovi bylo 4,5 , holce 2 roky, byli jsme u Splitu na ostrově Čiovo. Byl tam klídek , klidné moře, ale všude kamínky. Prý je v chorvatsku i písek a to někde na Istrii. Všechno jídlo pro mrnouse jsem si vezla s sebou, je tam draho, ale dají se tam koupit přesnídávky, které zname od nás. Mějte se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Vvv
1364
11.2.05 12:44

Díky za info, také jediné, co řeším, jsou oblázky na pláži… A na Istrii se mi zase moc nechce, máme radši klídek a ten tam asi moc není?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
11.3.05 07:27

Chorvatsko

Ahoj, letos taky se taky chystáme do Chorvatska a to na Omišskou riviéru. Město Omiš leží kousek os Splitu. Je tam krásná příroda,skály, řeka a tak. Taky staré města na procházky. U většiny apartmánů je soukromá pláž jak oblázková, tak i písečná. Cena apartmánů je kolem 40 Eur za vybavený apartmán na den. Podívej se na webové stránky pana Valy. Má tam velkou nabídku. Šárka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
11.3.05 07:31

Chorvatsko

Omlouvám se, je to pan Pavel Vávra, který tam pronajímá apartmány. Tady se zaplatí jenom záloha a zbytek se platí na místě, což je myslím ideální. Šárka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Vvv
1364
11.3.05 08:29

Ahoj Sarko,
moc dekuju za doporuceni! Urcite si to zkusim najit!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102
23.3.05 22:18

Ahoj,
taky bych potřebovala poradit s Chorvatskem.Jedeme tam letos poprvé a navíc s ročním chlapečkem.Celkem všechno je mi jasné,DÍKY ZA RADU S BAZÉNKEM A MOŘSKOU VODOU,ale nevím, jak to bude se spaním.V apartmánu bude spávat v síťové ohrádce,ale co venku??Ve sporťáku se mi to zdá dost nepohodlné,na lehátku zase mám strach,jestli na něj něco nevleze,TAK V ČEM?Prosím poraďte!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1207
24.3.05 07:58

Ahoj Lilu,
v čem spát venku Ti bohužel neporadím. Ale jak si psala o lehátku a o tom jesli na malého něco nevleze tak se mi vybavil zážitek z loňského léta (Chorvatsko - Pag), byli jsme na pláži, které byla pod svahem a leželi jsme hned pod tím svahem. Najednou se ozval lomoz a z toho svahu nám půl metru od deky spadnul had (zrovna ulovil nějakou ještěrku a asi to trochu přehnal z razancí útoku). Já začla upozorňovat manžela výkříky „Had, Had“, protože stál kousek od něj a neviděl ho a já přeci jen nejsem v zoologii takovej přeborník, abych znala podobu chorvatských jedovatých hadů. Za mou starostlivost se mi dostalo výtky, že jsem hada nevyfotila. Takže pokud můžu radit neumisťovat prcka někam, kde na něj může něco spadnout (ono to je asi samozřejmý, ale já bych to místo, kde jsme leželi nepokládala za nebezpečný, ale třeba pro odhalování nebezpečí nemám ještě ten cit). A taky pozor na fíkovníky, byli jsme tam v září a to padal jeden přezrálej fík za druhým, myslím, že nemůže ublížit, ale zato se rozprskne a nechtěla bych se s tím čistit.
Magrátka + Ještěrka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
522
24.3.05 12:50

Ahoj Lilu,
my byli s partickou loni v Biogradu na Moru (kousek pod Zadarem, myslim stredni Dalmacie) a tam je pisecna plaz Soline, ale jinak oblazky. Detem tenkrat bylo 8 mesicu a rok a osm mesicu a bylo to v pohode. Ten vetsi teda pisecnou plaz potreboval urcite, vrtal se v pisku cely den, tomu mensimu to bylo jedno. Kamaradi ho nechavali na plazi spat ve sportaku, ale pres poledne jsme chodili zpatky na apartman a to spali oba v postylkach. Uplne nezbytny byl takovy ten pulstan, aby se pres den mohl batolit na dece ve stinu, ten vetsi uz slunicko zvladal v pohode (samo natreny, s cepickou a byl jak cernousek). A s jidlem pro mensiho nebyl problem - kasicky meli s sebou a ovoce jsme kupovali tam - nektarinky a vodni melouny uplne miloval). Co davali jist (krome svacin na plazi) tomu vetsimu nevim, s tema jsme nebydleli. A chce to jet az v zari. My tam byli az v zari a bylo to v pohode, ale rodiny s detma tam byli uz i posledni tyden v srpnu a rikali, ze to bylo na te pisecne plazi hrozne plne. Letos se chystame na Pag zase nekdy v zari.
Preju peknou dovolenou.
Bohunka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
27.3.05 19:59

HOLKY,DĚKUJU VÁM OBĚMA ZA RADY,URČITĚ SE PODLE NICH ZAŘÍDÍM!! :P

• Citovat
  • Upravit
1376
27.3.05 21:48

Ahoj, dobra tema diskusie.:-) Ja riesim tiez problem s chorvatskom, chcela by som ist niekam na sever, boli sme v Rabaci a tam sa daju najst aj piesocnate plaze, vyhovovalo nam to tam , ale v septembri tam bola uz dost zima a studene more. Tak riesim, ze ci ist v juni so 7m, alebo az v septembri s 10m, on je dost sikovny a poredu, tak predpokladam, ze v tych 10m uz bude asi chodit, alebo sa stavat, neviem, ci je lepsie, ked este len sedi, alebo uz sa stavia. Skuste mi niekto poradit. :wink:
Planujem plazovu muslu, kde sa moze hrat v tieni. Bola som aj vo Vodiciach-dalmacia-pekne, ale rusne a dost neporiadok na plazach (na chorvatsko vynimocne), ale zase to tam bolo lacne, ceny ako u nas. Ostrovy su dost drahe. Bola som aj na Makarskej a tam sme mali super pocasie v juni. V tych vodiciach sme boli v strede sezony jul a mali sme zimu 14 stupnov, ani kupat sa nedalo, stale prsalo. :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3361
4.3.13 12:57

Maminky, poradíte nějaké konkrétní místo? Někde nahoře, nejlépe okolí Rijeky nebo Istrie, aby tam byla oblázková pláž s pozvolným vstupem do moře…ubytování v soukromí pro rodinu s dvěmi dětmi, ne ve městě, spíše klidnější prostředí, ale s dostupným krámkem na potraviny…
Jezdili jsme nejraději do Mimice nebo okolí Omiše, letos bych chtěla poprvé někam nahoru a všude nalézám betonová mola, městské plné pláže…
Pokud máte i tip na konkrétní ubytování, sem s ním… :) :)
Díky moc…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3361
18.3.13 13:01

Vážně někdo nevíte o takovém místě :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2811
18.3.13 13:05

Byli jsme kousek od Trogiru, plaz pred apartmany, klid, sice kaminky, ale prckum to nevadilo.. ale to uz je asi moc daleko, co?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3361
18.3.13 13:29

@Lucah …jdu zjistit, kde je Trogir :) Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat