Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
@Lucah …tak je to už daleko. Právě za Splitem jsme byli už několikrát, letos bych chtěla opravdu někam nahoru…a ten Trogir je sice před Splitem, ale i tak už dost daleko. ![]()
My jsme byli 2× v premanture, je to uplne na spodnim cipu istrie, je to vesnice, mas tam par restauraci a obchudek a jsou tam hezke plazicky v te prirodni rezervaci, je jich tam nekolik, ale jede se tam autem a plati se nejaky vstup, ale ne moc, ale mas to v prirode, max je tam budka s obcerstvenim. kdyby te to zaujalo, zkusila bych najit odkaz na ty apartmany kde jsme byli, moc hezkya hlavne cisty
Tak já bych právě moc chtěla nějaké klidné místo u Trogiru, spíš otevřené moře, nemohu už nic sehnat, začali jsme dost pozdě něco shánět, ale pokud někdo víte o krásném místě, klidu, pěkném apartmánu na Čiovu ozvěte se díky moc.Moc jsme si to tam zamilovali, hlavně v místech kde je otevřené moře s pohledem na Šoltu, Brač a kousek Hvaru.
Ahoj v červnu jedeme do POdgory apart. Buvinič ale nikde jsem nenašla fotky zevnitř apart. nemůžete mi někdo poradit?? Je tam lednička, sporák nebo jen plotýnkový vařič???děkuji za odpověd ![]()
Já jsem už zoufalá - vím že chci do Chorvatska někam nahoru - Istrie, Kvarner. Jedeme s 10ti měsíční dcerou a 8mi letou dcerou. Chceme apartmán, kousek od moře (nejlépe oblázky, ne beton), ale nemůžu se rozhodnout jaké místo/město/vesnici. Rozhodnu se pro jedno a za 10 minut se mi to už nelíbí a líbí se mi jiné o 100 km jinde. Jenže tímhle stylem nic letos nevyberu
![]()
My jsme to dělali tak že jsme prostě jeli a někde jsme zastavili, porozhlídli se a bud jsme jeli dál nebo zůstali. hezký je ostrov rab a nebo biograd na moru ale ten je trošku níž…
Já doporučuju sem
http://www.chorvatsko.cz/…crikven.html
My už sem jedem podruhé, je tu nádherně
Prostě se musíš rozhodnout no
![]()
No a pro upřesnění, letos jedem na poloostrov u Crikvenice
@Misule91 no celou noc budeme ridit vzadu 10ti mesicni dite, tak bych nyla dost na nerva neco hledat.
Zvazujeme ostrov Krk, ale nevim no ![]()
Na odkazy kouknu, dekuju ![]()
@andreiika jsme na tom stejně…když najdu pěkné ubytování, pláž, je zase nad pláží hlavní silnice
jedu s 1,5roční dcerkou a 5letým synem…ach jo.
také chci kvarner, ostrov Krk, Istrie…ne betonová mola, ne silnici u pláže, ne drahé, klidné prostředí…
Já byla na Istrii na Lanterně, sice beton, zato dobrý cesty pro kočár
Apartmány, lesopark, moře, jeden obchod, pár stánkařů. Pro ty, co milují dovolenou mimo civilizaci, ideální, pro nás, co máme rádi lidi a nemáme rádi válení se u moře, špatná volba ![]()
@ivodička píše:
@andreiika jsme na tom stejně…když najdu pěkné ubytování, pláž, je zase nad pláží hlavní silnicejedu s 1,5roční dcerkou a 5letým synem…ach jo.
také chci kvarner, ostrov Krk, Istrie…ne betonová mola, ne silnici u pláže, ne drahé, klidné prostředí…
tobě bych doporučila ten Kacjak ![]()
@ncc1701 píše:
Já byla na Istrii na Lanterně, sice beton, zato dobrý cesty pro kočárApartmány, lesopark, moře, jeden obchod, pár stánkařů. Pro ty, co milují dovolenou mimo civilizaci, ideální, pro nás, co máme rádi lidi a nemáme rádi válení se u moře, špatná volba
tobě bych doporučila tu Crikvenici ![]()
@andreiika - jezdime na Krk, do Basky. Nam se tam libi, i kdyz v sezone lidske mraveniste, ale kde na hezkem miste v Chorvatsku ne! Jedine, co mi tam vadi, ze kdyz fouka, tak tam dovela dost. Ubytovani tam urcite je, ale tip nedam jezdime obytnym autem.