Chorvatsko - klidná destinace s 1,5letým

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3361
18.3.13 13:32

@Lucah …tak je to už daleko. Právě za Splitem jsme byli už několikrát, letos bych chtěla opravdu někam nahoru…a ten Trogir je sice před Splitem, ale i tak už dost daleko. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
233
18.3.13 13:35

My jsme byli 2× v premanture, je to uplne na spodnim cipu istrie, je to vesnice, mas tam par restauraci a obchudek a jsou tam hezke plazicky v te prirodni rezervaci, je jich tam nekolik, ale jede se tam autem a plati se nejaky vstup, ale ne moc, ale mas to v prirode, max je tam budka s obcerstvenim. kdyby te to zaujalo, zkusila bych najit odkaz na ty apartmany kde jsme byli, moc hezkya hlavne cisty

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1315
18.3.13 13:42

Tak já bych právě moc chtěla nějaké klidné místo u Trogiru, spíš otevřené moře, nemohu už nic sehnat, začali jsme dost pozdě něco shánět, ale pokud někdo víte o krásném místě, klidu, pěkném apartmánu na Čiovu ozvěte se díky moc.Moc jsme si to tam zamilovali, hlavně v místech kde je otevřené moře s pohledem na Šoltu, Brač a kousek Hvaru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
14.4.13 11:40

Buvinič Podgora

Ahoj v červnu jedeme do POdgory apart. Buvinič ale nikde jsem nenašla fotky zevnitř apart. nemůžete mi někdo poradit?? Je tam lednička, sporák nebo jen plotýnkový vařič???děkuji za odpověd :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4672
19.5.13 00:28

Já jsem už zoufalá - vím že chci do Chorvatska někam nahoru - Istrie, Kvarner. Jedeme s 10ti měsíční dcerou a 8mi letou dcerou. Chceme apartmán, kousek od moře (nejlépe oblázky, ne beton), ale nemůžu se rozhodnout jaké místo/město/vesnici. Rozhodnu se pro jedno a za 10 minut se mi to už nelíbí a líbí se mi jiné o 100 km jinde. Jenže tímhle stylem nic letos nevyberu :,( :,( :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
114
19.5.13 08:04

My jsme to dělali tak že jsme prostě jeli a někde jsme zastavili, porozhlídli se a bud jsme jeli dál nebo zůstali. hezký je ostrov rab a nebo biograd na moru ale ten je trošku níž…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sad 1
19.5.13 08:54

Já doporučuju sem

http://www.chorvatsko.cz/…crikven.html

My už sem jedem podruhé, je tu nádherně

Prostě se musíš rozhodnout no :lol: :lol: :lol:

• Citovat
  • Upravit
sad 1
19.5.13 08:57

No a pro upřesnění, letos jedem na poloostrov u Crikvenice

http://www.ckvt.cz/…popis-mista/

• Citovat
  • Upravit
4672
19.5.13 09:22

@Misule91 no celou noc budeme ridit vzadu 10ti mesicni dite, tak bych nyla dost na nerva neco hledat.
Zvazujeme ostrov Krk, ale nevim no :))))

Na odkazy kouknu, dekuju ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3361
19.5.13 12:08

@andreiika jsme na tom stejně…když najdu pěkné ubytování, pláž, je zase nad pláží hlavní silnice :( jedu s 1,5roční dcerkou a 5letým synem…ach jo.
také chci kvarner, ostrov Krk, Istrie…ne betonová mola, ne silnici u pláže, ne drahé, klidné prostředí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ncc1701
19.5.13 12:11

Já byla na Istrii na Lanterně, sice beton, zato dobrý cesty pro kočár :-) Apartmány, lesopark, moře, jeden obchod, pár stánkařů. Pro ty, co milují dovolenou mimo civilizaci, ideální, pro nás, co máme rádi lidi a nemáme rádi válení se u moře, špatná volba :-)

• Citovat
  • Upravit
sad 1
19.5.13 12:29
@ivodička píše:
@andreiika jsme na tom stejně…když najdu pěkné ubytování, pláž, je zase nad pláží hlavní silnice :( jedu s 1,5roční dcerkou a 5letým synem…ach jo.
také chci kvarner, ostrov Krk, Istrie…ne betonová mola, ne silnici u pláže, ne drahé, klidné prostředí…

tobě bych doporučila ten Kacjak :lol:

• Citovat
  • Upravit
sad 1
19.5.13 12:29
@ncc1701 píše:
Já byla na Istrii na Lanterně, sice beton, zato dobrý cesty pro kočár :-) Apartmány, lesopark, moře, jeden obchod, pár stánkařů. Pro ty, co milují dovolenou mimo civilizaci, ideální, pro nás, co máme rádi lidi a nemáme rádi válení se u moře, špatná volba :-)

tobě bych doporučila tu Crikvenici :lol:

• Citovat
  • Upravit
ncc1701
19.5.13 12:32

@sad 1
Tam by se mi líbilo :-) Mám ráda Chorvatsko :-) Ale ten můj ne :-(

• Citovat
  • Upravit
7369
19.5.13 12:35

@andreiika - jezdime na Krk, do Basky. Nam se tam libi, i kdyz v sezone lidske mraveniste, ale kde na hezkem miste v Chorvatsku ne! Jedine, co mi tam vadi, ze kdyz fouka, tak tam dovela dost. Ubytovani tam urcite je, ale tip nedam jezdime obytnym autem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí

Baby Snap 4