Chorvatsko ceny 2014

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
38
19.4.14 08:09

Chorvatsko ceny 2014

Ahoj holky :mavam: :mavam:

Chystáme se s dětma k moři. Ale jelikož jsou furt marod, tak by jsme nejraději jeli nějak tak na rychlo s výběrem ubytování až tam.Byli jsme v Chorvatsku před x lety. Můžu se zeptat, na kolik tam tímto způsobem vyjde ubytování ted???Je má představa do deseti tisíc na týden reálná :think:??Stačí obyčejnej apartmán s kuchyňkou a sociálem na pokoji ;).A hlavně kam tak někam na sever na písečnou pláž???My když jsme byli, tak v Omiši a spokojenost.Ale tak daleko se nám s dvouletým prckem nechce :zed:.A co jsem koukala na různý odkazy, tak mi přes prázdniny vyjela jaksi jiná cenová kategorie :zed:.Doufám, že mi pisnete různé odkazy a neuzemníte mně, že mám hlavu v oblacích :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
MarkétkaBeruška
19.4.14 08:14

Hlavu v oblacích nemáš, jestli chceš písni mi SZ jaké přesně požadavky máš, věk dětí atp. a něco Ti vyhledám, ale dostanu se k tomu až večer, ale jinak v tom nevidím až tak velký problém

• Citovat
  • Upravit
7765
19.4.14 08:15

Reálné to určitě je.
Jezdíme sem

http://www.peljesac.wz.cz/…-uvodem.html#…

což chápu, že pro vás není vhodné, ale je to nádherné místo.
Mimo sezonu 40Eur v sezoně 50 Eur. Apartmán na Chorvatsko nádherný.

To jen pro představu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9943
19.4.14 08:27

My jedem letos do Pakostane-mám tam teda sestřenici, která pronajímá apartmány turistům-my teda platíme taky normální sumu a je to mimo sezonu 42euro a v sezonu 52

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4885
19.4.14 09:42
@bušterka píše:
Ahoj holky :mavam: :mavam:Chystáme se s dětma k moři. Ale jelikož jsou furt marod, tak by jsme nejraději jeli nějak tak na rychlo s výběrem ubytování až tam.Byli jsme v Chorvatsku před x lety. Můžu se zeptat, na kolik tam tímto způsobem vyjde ubytování ted???Je má představa do deseti tisíc na týden reálná :think:??Stačí obyčejnej apartmán s kuchyňkou a sociálem na pokoji ;).A hlavně kam tak někam na sever na písečnou pláž???My když jsme byli, tak v Omiši a spokojenost.Ale tak daleko se nám s dvouletým prckem nechce :zed:.A co jsem koukala na různý odkazy, tak mi přes prázdniny vyjela jaksi jiná cenová kategorie :zed:.Doufám, že mi pisnete různé odkazy a neuzemníte mně, že mám hlavu v oblacích :lol: :lol:

Nevím, nevím, nejlevnější apartmán, co byla ségra byl na týden 13000 a musíš počítat benzín a dálniční poplatky, známku přes Rakousko a Slovinsko, nevím jestli se vešli do 20 000 a plus za 10 000 si měnili kuny a eura.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38
19.4.14 10:06

@Lenka002 cestu a známky do toho nepočítám. jen čistě ubytování ;).Tak naivní zase nejsem ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9943
19.4.14 10:49

Tak to co jsem psala já u té sestřenice vyjde teda na našich 8nocí, co tam jedeme my cca na 12000,– - počítala jsem euro zhruba 27,– takže to reálné je Lenka002.
A co třeba něco přes ty slevomaty? hodně tam teĎ to Chorvatsko vidím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí