Hotel v Bulharsku

1845
17.4.14 08:34

Hotel v Bulharsku

Prosím doporučte hotel v Bulharsku, aby splňoval tyto požadavky: ubytování apartmán nebo rodinný pokoj se dvěma oddělenými pokoji nejlíp i s kuchyňkou, strava all inclusive, blízko pláže i centra letoviska (letovisko spíš větší, dostatek obchodů, restaurací), bazén u hotelu, odlet z Brna. Díky za všechny tipy :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1845
17.4.14 08:57

@kolik nechápu proč je problém zrovna odlet z Brna, takových nabídek je spousta, jenom se mi nechce v tom množství vybírat, chci osobní zkušenost někoho a další požadavky jsou taky myslím v pohodě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1845
17.4.14 09:06

@kolik ale hodně hotelů nabízí klasické dvoulůžkové pokoje i ty rodinné pokoje třeba i s vybavenou kuchyní a zároveň je tam stravování, takže v tom problém nevidím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1845
17.4.14 09:21

@kolik tak to nevím, že které branže seš, ale já jsem hned takový hotel našla a určitě nebude jediný a proč by to nedávalo smysl, že někdo chce kuchyňku i zajištěné jídlo, zvlášť s malým dítětem: http://www.last-minute-centrum.cz/…s-sveti-vlas. html#informace

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9489
17.4.14 09:27

Máme úplně stejné požadavky a dá se sehnat v pohodě, my jsme tedy Bulharsko nechtěli, ale vím že tohle splňuje třeba hotel Hermes, ale bylo jich víc, jenom už si nepamatuju názvy. My jsme nakonec vybrali Zakyntos-apartmnán s kuchyňkou a all in.,ale bylo toho dost i na Mallorce a Menorce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1845
17.4.14 09:33

@kolik znovu opakuju, že takových hotelů je spousta, že je neznáš to je tvůj problém a asi ve svém oboru nebudeš moc dobrý

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8959
17.4.14 09:45

My byli v hotelu Kiten beach v Kitenu. Na Bulharsko jeden z lepsich hotelu. Bazen venkovni i vnitrni. My meli klasicky polopenzi a bylí normalne v pokoji, takze jestli ma dvojpokoje si budes muset zjistit. Plaze dve, jedna cca pet minut, druha tak deset minut. Odlet z Brna

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15811
19.4.14 10:39

@lucik2011 můžu se zeptat, na co tu kuchyňku chcete, když budete mít all inclusive? :think: Jinak myslím, že Kiten, nebo Primorsko má hodně restaurací, obchodů,..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.4.14 19:40

@pvmr tak třeba na ohřátí jídla pro dceru, nejí úplně všechno, tak bych ji něco dovezla sebou, vlastně mi stačí mikrovlnka, vařit určitě nebudu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68
20.4.14 19:16

Přidám se do diskuze…mám stejné požadavky jako zakladatelka, jen to nemusí být přímo v Bulharsku. Preferuji Řecko..Takový hotel jsem už na zakynthosu našla, ale je beznadějně vyprodaný a tak sháním něco jiného, ale hlavně co by někdo z vlastní zkušenosti doporučil. A kuch. kout mám ze zdr. důvodů. Díííííky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15811
21.4.14 06:28

@esterka.z.brna nevím no, ale v každé restauraci, nebo přímo v tom hotelu by ti to jídlo taky zehřáli, ne? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.8.15 15:04

My byli pred 3 lety v Hotel Iskar a ten měl kuchynku a ted má myslím i all Incl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí