Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Prosím doporučte hotel v Bulharsku, aby splňoval tyto požadavky: ubytování apartmán nebo rodinný pokoj se dvěma oddělenými pokoji nejlíp i s kuchyňkou, strava all inclusive, blízko pláže i centra letoviska (letovisko spíš větší, dostatek obchodů, restaurací), bazén u hotelu, odlet z Brna. Díky za všechny tipy ![]()
@kolik nechápu proč je problém zrovna odlet z Brna, takových nabídek je spousta, jenom se mi nechce v tom množství vybírat, chci osobní zkušenost někoho a další požadavky jsou taky myslím v pohodě
@kolik ale hodně hotelů nabízí klasické dvoulůžkové pokoje i ty rodinné pokoje třeba i s vybavenou kuchyní a zároveň je tam stravování, takže v tom problém nevidím
@kolik tak to nevím, že které branže seš, ale já jsem hned takový hotel našla a určitě nebude jediný a proč by to nedávalo smysl, že někdo chce kuchyňku i zajištěné jídlo, zvlášť s malým dítětem: http://www.last-minute-centrum.cz/…s-sveti-vlas. html#informace
Máme úplně stejné požadavky a dá se sehnat v pohodě, my jsme tedy Bulharsko nechtěli, ale vím že tohle splňuje třeba hotel Hermes, ale bylo jich víc, jenom už si nepamatuju názvy. My jsme nakonec vybrali Zakyntos-apartmnán s kuchyňkou a all in.,ale bylo toho dost i na Mallorce a Menorce.
@kolik znovu opakuju, že takových hotelů je spousta, že je neznáš to je tvůj problém a asi ve svém oboru nebudeš moc dobrý
My byli v hotelu Kiten beach v Kitenu. Na Bulharsko jeden z lepsich hotelu. Bazen venkovni i vnitrni. My meli klasicky polopenzi a bylí normalne v pokoji, takze jestli ma dvojpokoje si budes muset zjistit. Plaze dve, jedna cca pet minut, druha tak deset minut. Odlet z Brna
@lucik2011 můžu se zeptat, na co tu kuchyňku chcete, když budete mít all inclusive?
Jinak myslím, že Kiten, nebo Primorsko má hodně restaurací, obchodů,..
@pvmr tak třeba na ohřátí jídla pro dceru, nejí úplně všechno, tak bych ji něco dovezla sebou, vlastně mi stačí mikrovlnka, vařit určitě nebudu
Přidám se do diskuze…mám stejné požadavky jako zakladatelka, jen to nemusí být přímo v Bulharsku. Preferuji Řecko..Takový hotel jsem už na zakynthosu našla, ale je beznadějně vyprodaný a tak sháním něco jiného, ale hlavně co by někdo z vlastní zkušenosti doporučil. A kuch. kout mám ze zdr. důvodů. Díííííky
@esterka.z.brna nevím no, ale v každé restauraci, nebo přímo v tom hotelu by ti to jídlo taky zehřáli, ne? ![]()
My byli pred 3 lety v Hotel Iskar a ten měl kuchynku a ted má myslím i all Incl.