Chování 16 měsíčního dítěte

Anonymní
4.8.23 23:09

Chování 16 měsíčního dítěte

Krásný vecer, obracím se sem na vás, pac už si prostě nevím rady.. mala byla do roku úplný andilek a od roku, se nám to totálně převratilo. To, že se vzteká kvůli každý kravině bych asi ani tolik neřešila, ale.. dokud jsem sami, je to jen máma, máma a jak se objevy přítel nebo tchyně, nechce za mnou vůbec jít a drží se jich jako klíště, jak kdybych ji něco udělala … další věc je ta, že ju večer v klidu uspim, dam do postýlky a padne cca 23-00:00 a mala z tvrdého spánku řev, v náruči se uklidní a když ji chci vrátit do postýlky, jak kdyby to věděla, ma oči jako tenisaky, řev a jinde jak u nás v postely spát nechce..
přitom na odpolední spanek v postýlce spi normálně a dřív taky spávala úplně v klidu..
opravdu už nevím co s ni.. jestli si přirazit postylku bez jedné strany k postely aby si zas zvykla.. vůbec nevím.. prosím o radu

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
35852
4.8.23 23:15

Tak ji prostě nech spát s vámi v posteli. Asi potřebuje kontakt. Nerostou jí zuby?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.8.23 23:17

@JancaS84 tedka momentálně rostou, ale jsou to cca dva týdny zpět

• Citovat
  • Upravit
22523
4.8.23 23:28

Chce byt u vas v posteli, tak ji tam nech. Neni, co resit. Funguje to. Pritele nebo tchyni nema furt, tak se jich drzi. To je taky normalni. At si ji taky uziji. Dej nohy hore a mas odpocinek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14719
4.8.23 23:42

Máš úplně normální dítě. A to, co řešíš, fakt nejsou žádné problémy, je to normální chování. Nech ji spát s tebou v posteli. A buď ráda, že ti aspoň odpoledne a první noční úsek spí v postýlce. Mnozí takové štěstí nemají.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
884
5.8.23 00:05

Nech ji v posteli. Mladšímu jsou 2,5 roku a tak rok a půl už s námi spí taky :lol: jsme tak všichni spokojeni :mrgreen: něco takového, bych ani neřešila. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4492
5.8.23 13:26

Tebe vidí neustále, oni jsou vzácní, má je ráda, tak jde za nimi. Dcera to dělá také a já jsem naopak ráda, že není na mě takový zavisláček.
Spánek se bude ještě hodněkrát měnit, tak ať spí s vámi.
Myslím, že máš naprosto normální batole.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.8.23 15:11

@Paní.Norrisová
@BarušKAhap @Janča6 @Oriseka @Oriseka
Dekuju vám všem za odpovědi 😊

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...