Chování otce k dítěti

Anonymní
10.5.25 21:19

Chování otce k dítěti

Zdravím mám takový problém. Mám tříměsíční miminko, které je hodně plačtivé. Když jsem byla ve sprše tak přítel na mimi řval ať už je konečně zticha strašně mě to trápí co mám dělat. Prosím anonym nebo smazat.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
30408
10.5.25 21:29
@Anonymní píše: Více

Hlavně to dítě s ním nenechávej samotné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1235
10.5.25 21:30

Tak tohe teda ne.mam děti tři ani jednou si to muž nedovolil.Ani nedovolí. Plačtivé muž vi taky proč, miminko mluvit neumí tak brečí nevíme co ho bolí a tak dále.
Ale řvát po něm když s toho ani rozum nemá? to správné teda rozhodně není

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76939
10.5.25 21:36
@hanka.br. píše: Více

no přesně, ať o nich za pár dní nečteme v černé kronice

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9995
10.5.25 22:03

Co máš dělat? Chránit své dítě. Když už sis ho udělala s takovým zmetkem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24332
11.5.25 06:13

Promluvit si s přítelem a dítko víc hlídat než bude jasno co se děje. Zase bych z něj nedělala hned tyrana. Já měla dvě děti které opravdu proplakali noc. Třetí i den. Hrozně náročné děti. A úplně upřímně jsem na ně kolikrát v noci už taky zařvala. Kombinace nevyspání a zoufalství opravdu umí udělat z milujícího rodiče dvouhlavou saň. On je pak rozdíl jak k tomu ten rodič přistoupí. Já v těchto momentech šla pro manžela. Ten si miminko chvíli vzal. Já se uklidnila a zas jsem mohla normálně fungovat. Ale vždy říkám, že kolikrát to bylo takové vyčerpání, že ty myšlenky v hlavě byli hrozné. Deprese to nebyla. Prostě jen spánková deprivace, vyčerpání.
Za mě si promluvte. Jestli je toho na něj moc, tak se snažte najít řešení. Nám hodně pomohlo to, že jsem spala s dítětem a manžel sám. Tím se vyspal a ráno si malého vzal a já mohla v klidu ještě spát.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2783
11.5.25 06:46

Oznámila bych mu, ať si zvyká, že za 3 měsíce jde na rodičák :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2497
11.5.25 06:51

@anavi13 Řvaní je psychické týrání. To už dnes snad ví každý.. Má celoživotní následky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.5.25 07:31

Díky všem za odpovědi já už měla taky kolikrát na mále, že jsem malou chvíli nechala brečet a šla se vynadavat prostě do vedlejší místnosti a pak se zpátky vrátila v pohodě. Strašně mě mrzí co se včera stalo. Pritel říkal, že se to opakovat nebude, ale upřímně se mi je nechce nechávat samotné už. :,(

• Citovat
  • Upravit
24332
11.5.25 07:37
@Vada píše: Více

Je řvaní a řvaní. je vidět, že jsi nezažila náročné dítě, které opravdu hodně pláče.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12946
11.5.25 07:38

Na fyzio jste byli?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24332
11.5.25 07:40
@Anonymní píše: Více

Tohle je naprosto normální. Nejde to vydržet do nekonečna. Zkus se s ním domluvit, že když už nebude moc, tak tě zavolá. Jestli je miminko takto hodně plačtivé, tak hledejte příčinu. Za mě není normální mít dítě, které brečí a brečí. U druhého to u nás byla potravinová alergie. U třetího taky a další zdravotní problémy, které jsme vyřešili :hug: hodně záleží co přesně miminko trápí. Vždy jde najít řešení :hug: a vy spolu hodně komunikujte. O tom to rodičovství je.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80171
11.5.25 07:48
@Vada píše: Více

Takže to děcko týrá matku soustavně. Jsou si kvit. A jo, taky jsem zařvala, když byla dcera nakojena, odrihnuta, vykoupaná, suchá, v náručí, a rvala a rvala. Ta únava byla hrozná, zejména v šestinedělí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
11.5.25 07:51

Je to idiot a dítě bych s ním samotné nenechávala. Řvát na tříměsíčního kojence, to se nedá ani slušně napsat. Doufám, že je to provokativní a vymyšlená diskuse, jestli ne, tak bys měla přehodnotit s kým to vůbec žiješ :pocitac: :zed:

• Citovat
  • Upravit
24332
11.5.25 07:55
@inkakřivák píše: Více

Přesně. A může takto reagovat i otec. Záleží jak funguje dál. Jasně, pokud se o dítě vůbec nestará tak je něco hodně špatně. Ale jestli funguje, tak prostě to může být jen vyčerpání.

Jo první dítě mi neřvalo. Jen spal naprosto příšerně. Má nižší spánkovou potřebu. Nikdy jsem na něj nemusela zakřičet. Takže u něj bych klidně řekla co tu píší některé uživatelky. Druhý a třetí mi ukázali jak může být péče o dítě narovná a co to dokáže udělat s psychikou. To není o tom, že by člověk na to dítě řval celé dny. To je jen chvilkový zkrat, kdy ale člověk uvnitř ví, že to není dobře a je mu z toho opravdu smutno. A ano je nutné si říct o pomoc. Někdy stačí si jen na pět minut lehnout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí