Názor mamky na pohlavní styk v 17 letech

Anonymní
27.4.25 17:39

nazor mamky na styk v 17

Ahoj, je mi 17, mam kluka se kterym jsme uz 2 roky, ted nedavno mi mamka nasla baleni tehotnskych testu v pokoji jak jsem byla pryc. Ted na mne zacla rvat ze co to ma znamenat. Rikala ze jaem teprv ve druhaku, a ze se mam totalne stydit za to co jsem udelala ze jsem spala s mym pritelem, ze me nikde nepusti a ze na me bude nastavana. Predem rikam ze se chranime, testy byly negativni jen se mi opozdila ms. Nevim co mam delat, jsme verici, tak chapu ze je to vuci kostelu, chapu ze nechce abychom spolu neco meli, ale tak nevim no, jakoze ted uz nic nezmenim jen chci pomoct, jsem na gymplu a je toho na me fakt az moc, ted jeste tohle. Poradim se s mym klukem ale mu je uz 19, bude me mit za dite, coz jsem ale nechci aby se kvuli tomu znicik nas vztah ktery do ted fungoval.. snad chapete. jsem ted v hroznem stresu a strachu

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4154
27.4.25 17:46

Ale ty muzes mit sex s kym chces i bez svoleni mamy. Nema pravo byt nastvana a ty se nemusis citit vinna. Proste at se s tim srovna. Ty se chran pred tehotenstvim a jinak se ji nemusis zpovidat. Jak je to s cirkvi ja netusim, ale pochybuju, ze vsechny verici divky i dnes cekaji na svatbu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.4.25 17:51

@tini nemela bys mit nic pred svatbou, coz podle me nikdo nedodrzuje moc ale proste achjo ja vim ze muzu, ale ona mi porad zakazovala, ale tak stalo se, a ted me totalne obvinuje a rve. Ze prej co se mi stalo, ze jsem odbocila na spatnou ulicku atd nevim snazim se uklidnit, hrozne jsem nechtela at to zjisti bo jsem vedela jak moc bude nastvana

• Citovat
  • Upravit
41251
27.4.25 18:06
@Anonymní píše: Více

a tak jsi si nechala těhotenský test doma, kde ho mohla mamka najit :zed: no nic no, věděla jsi, že bude naštvaná a ona je…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.4.25 18:07

@Keyllah ne byl schovany prave, at ho mamka nenajde, jenze ona se mi hrabala ve vecech, byla jsem se skautama na vikend pryc

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
27.4.25 18:11

V 16ti nebo kolik ti je, se máme ani moc nedivím, že je naštvaná.

Takovou scénu jsem si zažila taky a to jsem byla plnoletá. Sice studující ale bylo mi dost přes 18. Taky kvůli sexu. Matka byla bez sebe vsteky. Test by ale nejspíš nenašla, tak daleko jsem dojít nemusela.

• Citovat
  • Upravit
4353
27.4.25 18:12

Kdy se to stalo?
trebas se s tim jeste smiri a vychladne, aspon ve smyslu ze ted s tim uz nic nenadela…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.4.25 18:13

citim jse hrozne, nechtela jsem zklamat mamku. Co Vam pomohlo? jak rychle ji to preslo? se bojim ze nam zakaze se videt, a kvuli take blbosti se treba znici ten vztah.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
27.4.25 18:15

@maminaAJ test nasla asi dnes, ja dnes prijela, vim ze je to pro ni sok, vhapu to, snazim se to teda pochopit A vzit do jeji role. ale nechapu proc je tak nastvana a tak rve.

• Citovat
  • Upravit
812
27.4.25 18:17

Moje matka je extrémně puritánská v tomhle, takže by s tím měla taky problém (a to není věřící). Pokud je silně věřící, tak to není nic překvapujícího.
Musím teda říct, že najít těhotenský test (byť negativní) u svého dospívajícího potomka by vyděsilo každého rodiče.
Je to na Tobě, zda chceš mít sex nebo ne. Jen si samozřejmě musíš dát pozor, aby na to máma nepřišla (třeba domluvit, že ochranu bude u sebe mít vždy on, aby ji u Tebe máma nenašla).
Já se navíc obávám, že máma Tě teď bude víc hlídat, i pokud se od teď budete jen držet za ruce - mám zkušenosti se svou mámou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.4.25 18:18

@saddreamer toho se bojim, ze nas tim totalne rozdeli:( je mi do breku

• Citovat
  • Upravit
4353
27.4.25 18:20

tak to je cerstvy…
nech ji vychladnout ;) pak by te mel cekat ne uplne prijemny rozhovor, ale snad to nebude takova tragedie ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.4.25 18:22

@maminaAJ ja jsem se ji priznala, ze jsme spolu neco teda meli, a ze testy jsem si delala proto, ze mi meskala ms, ale ze vklidu porad si jela svy tak jsem chtela se jit projit protoze jsem se chtela uklidnit jenze jsem dostala zakaz takze sedit v pokoji no

• Citovat
  • Upravit
21428
27.4.25 18:40

Jaka byla ona ve tvem veku? Vzdycky nejvic rvou ty, co samy maji maslo na hlave.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1804
27.4.25 18:46

Hele najít u dítěte ve druháku těhotenské testy, tak to bych asi vyváděla taky a to nejsem věřící

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí