Chránená dílnička

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
jahuhudka
11.3.16 16:11

A jak do toho zapadá ta chráněná dílnička? Jinak kolik ti je, že tě šikanují za vadu, která je minimální?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
33339
11.3.16 16:18
@deliska píše:
Ahojte lidičky mám takový problém od narození mam DMO levostranná hemiparéza ale vcelku na mě nejde nic poznat akorát trochu kulhám :( lidé mě berou spíš jako takovou tu která patří mezi ty ostatní ty postižene a mentálni mentalitu nemám mužu chodit plavat jezdit na kole apod většina lidí mi říka že se nemám šanci uplatnit na běžném pracovním trhu mezi zdravimi lidmi :,( byla jsem kolikrát i kvuli tomu šikanovaná :oops: povyšovali se na demnou apod oni jsou lepší a já horší o to horší je že mám problem si sehnat i přítele pry to budu mít těžky s tím hendicapem beru i Ad asentru :oops: porádíte nějáky reakce na mé pkoli diky :nevim:

Ty asi myslíš jestli bys mohla pracovat v nějaké chráněné dílně? Jinak k té šikaně, jsou to hlupáci a nevšímej si jich, to že máš nějaké postižení přece nenamená že neůžeš zapadnut mezi lidi bez postižení. Podívej se například na stránky úřadu práce, je tam spousta nabídek zaměstnání pro lidi ozz. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36556
11.3.16 17:09

@deliska Ahoj. Jasně, že můžeš někde pracovat. Nejlepší je obrátit se na lidi, kteří se zaměstnáváním postižených zabývají. Mají zkušenosti. Zkus napsat třeba sem http://www.nfozp.cz/kontakty/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.3.16 17:38

Určitě můžeš do chráněných dílen, ale třeba i na jiné pozice např. recepční, kde hledají většinou přednostně lidi OZP, kancelářské práce atd.. Záleží na tom, jaké máš vzdělání, ale určitě máš šanci získat i místo na otevřeném trhu práce nejen v chráněné dílně.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí

K2 Complex