Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky, potrebuju poradit je mi 17 a s pritelem jsme meli pohlavni styk par dni pred ovulaci tak 4-5 no a pri prvnim styku jsme meli kondom ktery nebyl pozkozeny a byl spravne nasazen neudelal se do me ale do kondomu a nasledne ho sundal par minut nebylo nic ovsem parkart si na sve prirozeni sahl a potom byl dalsi styk zase s neporusenym kondomem opet se udelal mimo me do kondomu a ja se ptam jestli bych mohla byt tehotna? po ovulaci me zacaly bolet prsa a to az do dnes ted mam asi cca 8 dni po ovulaci bolest uz je mensi ale stale tu je porad me boli v okoli bradavek myslite ze muzu byt tehotna nebo si jen vsugerovavam priznaky ze strachu? prosim o nejake rady🙏🏻
@JancaS84 byl to muj druhy pohlavni styk v zivote uz poprve jsem si tohle zazila byla jsem nervozni pred MS ale ted se opravdu citim jinak
@anonim839 píše: Více
Tak odlož sex na dobu až na něj budeš opravdu připravena. Nebo si pořiďte ještě další formu ochrany.
@anonim839 ráda je jednoduchá. Neměj sex, dokud na to nebudeš dostatečně zrálá 🙏
@Mall126 @JancaS84 myslim, ze jsem se jednou pro to zkusit to poprve rozhodla a pripravena jsem jen moji rodice jsou dost prisni a opravdu nesmeji vedet ze mam i pritele tak proto se radeji ujistim ze tehotna byt nemuzu
@anonim839 píše: Více
Když máte kondom, evidentně nebyl porušen, jak bys mohla být těhotná? Evidentně na sex opravdu moc připravena nejsi ![]()