Manžel chrápe, strašně! Nemáte zkušenost s laserem?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
16694
13.4.10 22:18

Má rozestláno vedle pc a včera začal chrápat tak strašně, že se u toho ani nedalo koukat do počítače :mrgreen: Chvilku jsem přemýšlela, že vezmu foťák a nahraju mu video (tedy hlavně ten zvuk), aby věděl, co dokáže, ale pak jsem si řekla, jak by trapně bylo asi mě, kdyby mi pustil někdo moje chrápání, tak jsem se na to vyprdla. Dnes jsem mu říkala, že byl večer k neposlouchání, tak mi to zase nevěřil. Že já blb ten foťák nevzala :lol: Mám pocit, že kdybych přítelovi řekla, že ho pošlu k doktorovi, aby mu uřízli čípek v krku, tak mě pošle k psychiatrovi. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16694
13.4.10 22:21

jo a mám jednu story…jednou takhle opět strašně chrápal (to jsme ještě spali v jedné posteli) a já mlaskala a mlaskala, až jsem ho vzbudila. Posadil se na posteli, prý co to dělám, že se v tom kraválu nedá vůbec spát, otočil se a chrápal dál. To byl jeden z dní, kdy mi to přišlo strašně líto a brečela jsem u okna (těhotná noo, takže hormony pracovali), teď už se tomu směju :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10052
13.4.10 22:23

já jsem se v osmém měsíci dobrovolně přestěhovala, protože já jsem nemohla moc spát ted ještě manžel do toho, ale vůbec jsem si nepomohla potože to je chrápání bylo slyšet přes dvoje dveře, a vtipný je na tom to, že chrápe i náš pes takže jsem fakt neměla fakt utéct

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1342
13.4.10 22:23

Kaika - tak samozrejem, ze nejni kralik :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: cos myslela? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: a nedela mu to dobre, vubec to nestravi :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: je to proste pako :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: jo a vubec se nezinyruj, ja uz toho svyho takhle nahrala kdysi davno…a uz si ani nepematuju, co rikal…ale neco v tom smyslu, milacku to je hrozny, se budu snazit spat na brise - to jedine nechrape, tudiz do nej v nocvi tlucu, at se prevali, bo emigruju k holkam do pokojicku :dance: :dance: ale kdyby bylo jen to :dance: :dance: maj lidi mnohem vetsi starosti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1342
13.4.10 22:25
Kakika píše:
jo a mám jednu story…jednou takhle opět strašně chrápal (to jsme ještě spali v jedné posteli) a já mlaskala a mlaskala, až jsem ho vzbudila. Posadil se na posteli, prý co to dělám, že se v tom kraválu nedá vůbec spát, otočil se a chrápal dál. To byl jeden z dní, kdy mi to přišlo strašně líto a brečela jsem u okna (těhotná noo, takže hormony pracovali), teď už se tomu směju :panka
c: Jezis oni jsou ti chlapi fakt dacani :pankac: :pankac: :pankac:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12735
13.4.10 22:41

Holky vy máte snad doma mojeho chlapa :lol: Tak u nás jsme taky zkoušeli vše, teď už chrápe i na boku, mi to ani tak nevadí, protože únavou sotva dýchám, ale malou mi budí a to bych vraždila, že Kakiko, my matky nespavců víme :zed: A taky jsem si poplakala jak po mě ječel, že on nechrápe a jednou přišla i moje mamka z patra pod náma co že to je za zvuk. :lol: No je to mazec dámy. Jenže já se s ním po těch jeho nadávkách neseru, pořád do něj žduchám otoč se nabok nebo chrápeš a nejlepší je jak usíná a já mu řeknu, lásko otoč se na bok ať tě nebudím potom a on vždyt ještě nespím a za půl minuty se ozve hroch no hrůza a mezi námi děvčaty po sexu je to ještě horší :oops: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1474
13.4.10 22:42

Teda holky...

:mrgreen: :lol: :mrgreen: :lol: :mrgreen: :lol:
Kdyby ty naše chlapi to četli tak se možná o nějaké ty léčby pokusí…
Můj tchán má také nějaké kapky co si kápne do nosu a ono mu to roztáhne ty sliznice a pak nechrápe. :think: Nevím teda jek se jmenují, ale říkal, že jsou dosti drahé ale fungujou. :roll: Teda aspoň u něho. Musím zjistit. :wink: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22654
13.4.10 22:42

Holky, nemám čas číst všechno. Manžel chrápe úplně šíleně. Na tom zákroku laserem byl, stálo to 10.000, 3× mu to opravovali, bolest šílená a nepomohlo to. Byl v Asklepionu. Vyřešeno oddělenou ložnicí, bohužel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1474
13.4.10 22:45

LadyRebeka

Tak oslovení HROCH jsem ještě neslyšela a kdybys slyšela jak jsem se tu začala smát tak nevím… ach jo… jsou to radosti a strasti s těma hrochama :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1474
13.4.10 22:46

Martyk

tak to je mi líto… tak snad přistavíme jednu místnost :roll: :-? :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10052
13.4.10 22:49

to jste šikovný, já ho budu radši převalovat, než abych šla spát někam jinak sama, bez objímání:-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
13.4.10 23:12

No muj taky chrape ale je fakt ze je nekdy lip a nekdy hur.
Kdyz mu zjistili vysoky tlak a dali mu leky tak prestal.ted zase chrape asi tak po roce.Ale co vim tak drive to pry nemel.Az co mel dvakrat zlomeny nos.Ale k doktorce ho vyhnat kvuli tomu se mi nedari.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2769
13.4.10 23:34

děvčátka vím o čem mluvíte…když jsme s přítelem byli spolu bez malé tak jsem spala se špunty do uší…no ,ale jak slyšet zvonit budík do práce :nevim: …časem se z toho stala spánková apnoe(dusil se,sýpal a nedýchal)šel na operaci laserem čípku a měkkého patra,zdarma,páč to bylo pro jeho zdraví…ráno byl unavený a nevyspalý…po operaci to šlo než můj milý přibral…opět chrápe jako malá motorka a musel z ložnice pryč…já nevyspalá a malá se budila s pláčem...něco pro zasmání-občas si jde k malé na chvilku lehnout než jdu do peřin já..najednou slyším Dominičku..jdu se podívat a malá tluče pětičkama do tatínka a povídá,,MAMINKO NECHRÁPEJ DOMINIČKA NEMŮŽE SPINKAT…to už jsem nevydržela a vyprskla smíchy…teprve pak se milostivý vzbudil :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4232
14.4.10 06:51

Tak u nás je to dost podobný a skončilo to asi před deseti roky odděleným spaním, protože už jsem byla zralá na Bohnice. Moje noční můra je dovolená a spaní v jednom pokoji. Manža byl i na operaci nosní přepážky, měl jí křivou, tak aspoň dýchá nosem a ne pusou, ale stejně je to hrozně slyšet, ale u něj to hodně souvisí s nadváhou. Takže když přijede tchán, tak manža spí v ložnici a já se stěhuju na postel pro hosty k Lucce.
Ale nejhorší je, že tchán je ještě horší, když tu byl na posled, tak mně v noci vzbudil tak šílenej randál, že jsem doslova nadskočila na posteli, jsem si myslela, že k nám jdou snad zloději :lol: a ono to chrápání, jak sním jeho žena může spát v jedný místnosti, to naprosto nechápu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1154
14.4.10 06:55

Sakra,přiznejte se holky,ke které z Vás chodí občas můj chlap spát. Je ho taky kousek - asi tak 190 cm na výšku a přes 90 kilo na váhu a chrápe jak cirkulárka. :twisted: Když jsme byli sami,tak jsem vytáhla špunty do uší. Ale po narození naší Kačenky to nějak nešlo,protože bych neslyšela,kdyby se třeba v noci poblinkala nebo tak. Mám lehký spánek a spát vedle něj bylo a je utrpení. :andel:
A s námi teď spí i malá,protože tvrdí,že by jí v pokojíčku ukradlo strašidlo. Ale té to nějak nevadí,že táta připomíná pracujícího dřevorubce. A vzhledem k tomu,že mladá spí u nás,tak jsem vytáhla zase špunty. A mám an chvíli klid. :huban:
Ale s tou dietou jste mě dostaly. No,zhubnout by asi trochu mohl. Má kolem toho plno poznámek,ale donutit ho k nějaké kázni-nevím,nevím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí