Chrapot a kapky Fenistil?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1143
25.11.13 23:08

Chrapot a kapky Fenistil?

Zdravím dnes jsem byla s malím 2roky u naší dětské doktorky, mali rano ani nemohl mluvit jak chraptil takže jsme šli, mudr. poslechla, podívala se do krku, chtěla slyšet jak malí mluví, když promluvil tak řekla že to není nic hrozného at mu davam fenistil kapky :nevim: (na chrapot) :think: :nevim: a ve čtvrtek na kontrolu. Nevim mě se to nějak nezda proc fenistil??? Ten není na chrapot…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
14973
25.11.13 23:10

Dneska už se fenistil dává na všechny onemocnění spojené s dýchacími cestami. Snižuje otok sliznice a tím ulevuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1723
25.11.13 23:14

Mi, teda malému an chrapot napsala calcium chloratum a vždycky pomohlo. Jinak Fenistil je antihistaminikum, takže snižuje otok, tak možná proto

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1143
25.11.13 23:15

@LadyTommy tak to jsem nevěděla. Nečetla jsem pečlivě příbalový letak :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1143
25.11.13 23:19

@zuzice říkala že krk je dobrej :nevim: tak nevim. Hlavně mě vyděsila tím že kdyby se malí v noci špatně nadechoval hned otevřit okno a volat zachranku 8o Raději neusínám!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14973
25.11.13 23:20

@lujziana tak to je možné, že má podezření na laryngitidu, tu jsme prodělali teď, projevuje se chrapotem a štěkavým kašlem, který dítě nejvíc potrápí v noci, právě proto, že oteče krk a dítě se pak nemůže nadechnout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65271
25.11.13 23:22

@lujziana okno bych otevřela hned a ať prcek spí v chladu
Pokud by se stalo to, co píse @LadyTommy tak na pohotovost

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1723
25.11.13 23:24

Jasně, okno, ted je celkem zima, nebo mražák a volat pohotovost. Jelikož kalcium taky snižuje otoky tak myslím, že mu neublíží a je volně prodejné. Ael chutná hnusně :-( přeju pevné nervy, taky se laryngitídy bojím jak čert kříže

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1143
25.11.13 23:28

@LadyTommy spí už od 22:00(asi tak) a nezakašlal ještě ani jednou, přes den taky moc nekašlal :nevim: ptala se jestli normalně jí tak sem řekla že ano polikat muže.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14973
25.11.13 23:31

Holky, u nás tři probděné noci, pořád jsme chodily dýchat na balkon. Naštěstí jsme to zvládly. Ale představa nemocnice mě fakt děsila. Hlavně mám doma ještě plně kojené mimino, tak vůbec nevím, jak bych to udělala. Chlap maká 7 dní v týdnu.

Ještě je dobré zvlhčovat vzduch, přehodit u postýlky mokrý ručník nebo tak. S tím větráním to zas nepřehánět, ať se z toho neužene zápal plic, každopádně ale nespat ve vytopené místnosti, před spaním pořádně vyvětrat, přes noc okno klidně otevřít na chvilku

Dobré jsou taky zábaly - namočený kapesník/plenu na krk a přes to suchou nahřátou plenu

Příspěvek upraven 25.11.13 v 23:32

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14973
25.11.13 23:32
@lujziana píše:
@LadyTommy spí už od 22:00(asi tak) a nezakašlal ještě ani jednou, přes den taky moc nekašlal :nevim: ptala se jestli normalně jí tak sem řekla že ano polikat muže.

uvidíš, třeba to nic nebude, musela tě o tom informovat, abys pak nebyla překvapená ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1143
26.11.13 00:16

Diky vsem ;) jsem z toho celá vystrašená!! Dýcha klidne ale když zakňourá nebo neco zamumla to je chrapot, doufam že to bude o. k.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí