Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Ahoj holky
vím,že už tu podobná diskuze je,ale nenašla jsem v ní to co hledám.
Naše malá 6měsíců chrčí,jakoby ztrácí hlas,rýmu nemá,teplotu taky ne,protivná či uplakaná taky není,spinká dobře,jednou za noc si odkašle ale toť vše.
Starší dcera měla před cca 14 dny anginu,taky bez příznaků,jen ji bolelo v krku.
Nemohla malá ji chytnou od ní?Či co by to mohlo být?
Děkuju
@pipiinka píše:
Ahoj holky
vím,že už tu podobná diskuze je,ale nenašla jsem v ní to co hledám.
Naše malá 6měsíců chrčí,jakoby ztrácí hlas,rýmu nemá,teplotu taky ne,protivná či uplakaná taky není,spinká dobře,jednou za noc si odkašle ale toť vše.
Starší dcera měla před cca 14 dny anginu,taky bez příznaků,jen ji bolelo v krku.
Nemohla malá ji chytnou od ní?Či co by to mohlo být?
Děkuju
ja bych rekla ze je nachlazena vypadato ze to chytla od starsi dcery .. nevim jestli kojis ale pokud ano koj .. ja rada pouzivam vincentku .. a cibuli s cukrem ,ale pokud dostane horecky radsi lekar ![]()
@kascza píše:
ja bych rekla ze je nachlazena vypadato ze to chytla od starsi dcery .. nevim jestli kojis ale pokud ano koj .. ja rada pouzivam vincentku .. a cibuli s cukrem ,ale pokud dostane horecky radsi lekar
nekojim
dojdu s ni zitra k dr.,ale jsem z toho nervozni jak pes:-/
Ahojky mě tohle dělá malej taky ještě teda kašel a rýmu a to chrčrní k tomu a pomáhá nám olejéovej zábal ![]()
@klarushka píše:
Ahojky mě tohle dělá malej taky ještě teda kašel a rýmu a to chrčrní k tomu a pomáhá nám olejéovej zábal
a jak se dela?
ohřeješ si olej (pozor nesmí bejt horkej jen aby byl vlahej nejlépe zjistíš loktem ) poté ho naleješ na noviny nebo na nějaký papír tím obalíš dítku prsíčka přes to dáš igelit a nakonec plínu kterou vzadu zavážeš aby to neklouzalo
normálně ho obleču a nechám půl hoďky hrát pak sundám a osprchnu ![]()
@klarushka píše:
ohřeješ si olej (pozor nesmí bejt horkej jen aby byl vlahej nejlépe zjistíš loktem ) poté ho naleješ na noviny nebo na nějaký papír tím obalíš dítku prsíčka přes to dáš igelit a nakonec plínu kterou vzadu zavážeš aby to neklouzalonormálně ho obleču a nechám půl hoďky hrát pak sundám a osprchnu
@pipiinka není za co
my ho dávali včera večer a dneska ráno a řekla bych že se to o dost zlepčilo ![]()
furt ji to natahuju,jak leze,tak to po chvilce vypada jak olejovy zabal na bricho
![]()
cibule s cukrem proti nachlazeni
cibule nakrajet na drobno ci kolecka posipat cukrem a nebo pokapat s medem ..
dat na 2-3 hod do lednice a pak dat stavu polzickach diteti ![]()
@kascza píše:
cibule s cukrem proti nachlazeni
cibule nakrajet na drobno ci kolecka posipat cukrem a nebo pokapat s medem ..
dat na 2-3 hod do lednice a pak dat stavu polzickach diteti
to muzu i 6 mesicnimu diteti?nevadi ten cukr?
@pipiinka píše:
to muzu i 6 mesicnimu diteti?nevadi ten cukr?
das jen trosku aby cibule pustila stavu a nemel by vadit i nase babicky tak lecili deti ![]()