Astma - žvýkací tablety

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
261
8.6.12 19:47

astma - zvykaci tablety

ahoj :) prosim, mate nekdo zkusenost se zvykacima tabletama Montelukast Actavis 4 mg? Hlavne by mne zajimalo, zda to pomohlo a zda deti nemely nejake vedlejsi ucinky . Dekuju! Jinak Lucka astma potvrzene nema, jen ma proste dlouhodoby kasel, zhorseny venku, pri namaze… mozna predzvest astmatu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
12429
8.6.12 21:03

Nemáme potvrzené astma ale dlouhodobý kašel.Nemáme žvýkací tablety ale prášky a inhalátor. Kolik je holčičce?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
261
8.6.12 21:07

Lucce byly ted v unoru 4 roky. co mate za prasky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12429
8.6.12 21:09

My máme 17měs.Máme Singulair (v prášku, dává se do jídla ale nabízeli nám taky žvýkací ale to bysme ještě nezvládli), Aerius a Budyair jako inhalátor.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
261
8.6.12 21:10

a pomaha to? my to bereme 3. den, pry se to ma projevit po mesici. Ja doufam, ze to Lucce pomuze, je to pro mne uz narocne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12429
8.6.12 21:14

My ten inhalátor máme taky tak 3 den, to ostatní už cca měsíc.Moc to nepomáhalo tak jsme ho dostali a dneska kašlal snad jen jednou takže u nás to asi zabírá.U malých dětí se to prý může rychle stabilizovat a už se jim to neprojeví,tak snad jo :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
261
8.6.12 21:21

tak to je super, hlavne, ze neco zabralo. Jsem zvedava, co zabere nam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12429
8.6.12 21:23

Jak se to u vás začalo projevovat a měla to i dřív?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
261
8.6.12 21:55

Lucka zacala mit prvni problemy pred 2 rokem. Laryngitida, zanet prudusek. Dalsi rok jsem dala imunoglukan a mela aerius a muzu rict, ze zabralo. Ted zacala chodit 1.rokem do skolky a nepomaha nic - zanet dutin, vyndana nosni mandle, autovakcina - zlaty stafylokok, pneumokok, 2× zanet prudusek s atb a mezitim kasle, kdy to docela slo. Ted uz pres mesic kasle - rano, hlavne venku, pri behani a radeni se segou, pri usinani. Alergii ma malinko na roztoce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12429
8.6.12 21:57

Jak to popisuješ tak to je přesně jak se to projevuje Benovi.Kašlal ráno, jak jsme vylezli ven tak kašlal tak až si ublinknul, při blbnutí taky.
Nezkoušela jsi homeopatika?Docela o tom uvažuju. Hodně lidí si to chválí, já je používám na opary, tak kdyby to zabralo malýmu místo těch všech léků :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10482
5.11.12 00:40

žvýkací tablety SingulAir

AHoj, chci využít tuto diskuzi k dotazu na žvýkací tablety Singulair. Jak jsou „žvýkací“, případně, jako mají chuť?
Synovi předepsala alergoložka Singulair v prášku, je to děs a bída ve spojení s jeho tvrdohlavostí, nežravostí (obzvláště večer - nesmíse dávat do pití, ale může se míchat do kašovité stravy, což je u nás večer utopie). Máme s tím vážně problém, zatím to pašuji v kečupu :roll: ale ani tak to není OK.
dokáže sníst lentilku, miluje vibovit apod., proto mě zajímá forma žvýkacích tablet, zda by je zvládl.
Díky za odpovědi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2237
5.11.12 04:35

@Nataša pokud je to ten starší syn, tak už v pohodě, ony jsou prý i chuťově dobré, Eli je brala od 5.let a v pohodě-jinak na tablety remcala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.11.12 06:39

Dcerka singulair užívá od tří let. Z počátku tablety zapíjela (ale fungovaly), teď je rozkouše a zapije

• Citovat
  • Upravit
1622
5.11.12 08:57

Ahoj, malý taky užívá od 3 let a chutnají mu, rozkousne a pak vycucává jako bonbon

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12429
5.11.12 09:01

Taky máme Singulair v prášku a dávám ho večer do pití. Kaši už večer taky nemáme a do rohlíku ho asi nezamíchám:D Nikdo neříkal že by se to nesmělo, říkala mi to doktorka i v lékárně. Ale je fakt, že někdy to třeba všechno nevypije.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí