Opakované zvracení

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
152
8.6.12 03:39

Opakované zvracení

Náš 3-letý opakovaně celou noc zvrací. Vlastně už nic nejde ven, jen ho natahuje na prázdno a bolí ho to. Je to s odstupem cca půl hodiny. Dávám po lžičce vody nebo hořkého čaje. Vždycky ho to ale začne po chvíli dávit. Čím mu pomoci?

Nejspíš to bude nějaká střevní chřipka nebo něco takového. V pondělí celý den prozvracel a průjmoval manžel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
43028
8.6.12 06:39

U nas taky podivne nocni zvracenicko uz 2×. Prvni jsem prikladala bezovce vecer, druhe fakt nevim. Mimino nenakazil. kamaradka hlasila infekcni bliticko u nich, zrejme neco lita.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14771
8.6.12 07:05

Renči88 hlavně pozor na dehydrataci.pokud ti bude po lžičkách kulíška,tak určitě i toto.i pár lžiček studené coly mu neublíží,ale pokud se ti něco nebude líbit,oblečte se a zajeďte k dr.,bude víkend tak a´t pak nelítáte po pohotovosti.ať to rychle odezní a je malý zase spokojený a zdravý :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3035
8.6.12 07:08

@Pudloslava A co pak je příčinou zvracení , jídlo či virozka? pamatuji si že druhý syn takto mi zvracel co chvíla a měl zánět žaludku - jednou mi zvracel tak že musel do nemocnice. na kapačky - Jinak pomůže mu pravá Coca cola bez bublinek , nebo hořký čaj s hroznovým cukrem ten se koupí v obchodě Glukopur - ten se vstřebá ihned ze žaludku - a pokud zvracel počkej chvilku at se uklidní žaludek a po malinkých lžičkách mu dej čaj nebo Colu bez bublinek jen originál. a počkej cc 15 minut a pak mu dej další no a jestli uplyne 1h a nezvrací můžeš mu dát napít častěji- ale opatrně - pokud by se moc napil vyvolá mu to zvracení. A pokud nic z toho nepomůže honem do nemocnice

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1782
8.6.12 07:31

Ahojky, my takhle jedeme od pátku, nejdřív starší syn-zvracel, poté průjem, pak já, a dcerka má jen průjem.
Volala jsem dr. říkala, že zase řádí střevní chřipka.(Podobné jako v zimě).
Prý je to z toho počasího - tepla, ochlazení atd. Že z těch výkyvů tepla má skoro každý rozhozený imunitu.
Tak že doporučila mi černý čaj, trošinku oslazený medem - pro děti. Jinak rohlík, piškoty atd… cola taky dobrá po lžičkách..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1154
8.6.12 07:52

Naše pětiletá takhle jednou zvracela taky a nakonec zkončila na infuzích, protože v sobě neudržela ani vodu. Já bych jela k doktorovi - hned, než bude prcek dehydrovaný. Jinak zkus ledovou kolu, nebo ledový černý čaj - po lžičkách. To mu neuškodí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
152
8.6.12 08:13

Holky díky za rady. Naposled zvracel o té půl čtvrté. Teď jsme vstávali. Pije po troškách černý čaj, dala jsem mu piškoty, ať zobe, tak snad už bude OK. Doufám, že něco nechytnu od něj. Začínám 9 měsíc těhu.

Taťka pojede do lékárny, tak ještě poraďte, co koupit kdyby nedejbože přišel průjem. (pro mně i pro kluka)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14771
8.6.12 08:28

Kulíška,coca colu,a na průjem sušené borůvky,smecta,uhlí.ted nevím jestli enterol je bez předpisu pro prcka :think: jako těch výrbků je hodně,musí v lékárně ale říct že to chce pro tříle´táka a těhotnou v 3.trimestru

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14771
8.6.12 08:29

jinak zásoba mrkve,rýže,banán,piškoty, rohlíky…ale snad už bude klid a nebude to třeba

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43028
8.6.12 10:15
@haifa1 píše:
@Pudloslava A co pak je příčinou zvracení , jídlo či virozka?

hele nema to moc cenu resit, kdyz to hned zase prejde. Podle me je fair informovat navstevy aby se radej 2 dny drzely opodal (uz se nam podarilo po nevinnem asi dvouhodinovem bliticku nakazit spoustu dospelych a jedno mimino, kdyz jsme mysleli, ze to bylo z jidla)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4242
8.6.12 12:03

No my ted tohle meli v sobotu, malej jen v So a Ne zvracel, ale neudrzel cele 2 dny nic, vyblinkal to stejne, jak to spapal/vypil. Takze vecer uz jsme jeli na pohotovost, byl 3 dny na kapackach v nemocnici, rotaviry, prujem ale nemel, jen to zvraceni! Manzel chytil prujem v utery, jeste ted je oslabeny doma a ja nastesti mela jen 2 dny prujem, ale furt je mi jako na zvraceni, jen starsi syn je drzak :D
Chudak malej byl uplne dehydrovanej a prekyselenej, jen lezel, druhy den dostal i 39 teploty :roll:
Takze urcite nepodcenit, dietku a jak psala Pudloslava informovat ty navstevy, Dr. rikala, ze ted to fakt radi, Praha, Decin (mamka mela ve skolce v prirode problem s pulkou deti :roll: )..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
152
10.6.12 16:12

Tak se mně to taky nevyhlo, dneska ráno jsem zažila krušné chvíle. Naštěstí smecta zabrala. Jsem ale na umření, unavená a slabá. Celý den jsem na piškotech a bebe sušenkách s čajem, k obědu pár lžic vývaru.
Nevíte ještě jak dlouho po odeznění příznaků střevní chřipky může člověk nakazit druhé? V pondělí jsem měla jít k lékaři, ale spíš to vidím na středu… Déle už to však odkládat nemůžu, je to důležité vyšetření. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14771
10.6.12 18:24

záleží co to bylo,ale většinou tak dva tři dny od počátku příznaků je to nej,tak at je ti brzy líp a co dítko?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
152
10.6.12 19:27

Ten byl OK hned ten první den. Sice celou noc prozvracel, ale ráno už byl v pohodě, stejně jako celý víkend. Snad už se nám to nevrátí, když jsme si tím prošli všichni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1479
9.4.15 10:35

My taky mame zvraceni jsme na horach a des. dneska rano se napil a asi to bylo fakt studeny pac tady v jidelne maji jen studeny :(.Ale hlavne tak rvla ze chce pitMeli jsme neco podobnyho v unoru ale ted mi to prijde horsi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí