Chřipka očkování

Napsat příspěvek
Velikost písma:
693
3.3.11 18:14

Díky Anonyme, nikdy jsem se tolik nenasmála :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44193
3.3.11 20:18
freeonit píše:
Ahoj, chci se zeptat jestli se mužu jit nechat očkovat proti chřipce když kojim?

Můžeš se nechat naočkovat, když kojíš. Vím to určitě, loni jsem to řešila a ptala jsem se, jestli můžu být očkovaná, když jsem kojila. Lékař říkal, že můžu. Ale já jsem se nenechala naočkovat, ani přesto, že jsem kardiak a očkování bych měla zdarma. I když jsem jinak pro očkování, nejsem přesvědčená, že by mi toto pomohlo. Takže zkušenosti, jestli to na kojené dítě mělo nějaký vliv, nemám. Ale očkovaná být můžeš.

Co se týče toho očkování, není už trochu pozdě?Pokud vím, správná doba je před vypuknutím epidemie. Pokud je vyšší množství výskytu chřipkového onemocnění, očkování není už vhodné. Pokud je hygienikem vyhlášena epidemie, je už očkování zakázáno. Aspoň tak mi to bylo řečeno, snad to pořád platí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sueroot
18.1.12 18:59

Ockovani kdyz kojis NE!!!!!!!!

Dneska jsem docetla knizku Doba jedova od renomovane ceske profesorky. Je tam rozsahla stat o ockovani proti chripce. Adjuvans ve vakcinach je vetsinou toxicky hlinik, mozek plodu je na nej velice citlivy. Doporucila bych ti tuto knizku precist, velice by ses podivila. Autorka tam obzvlaste popisuje nesmyselny americky system ockovani, ktery lidi vazne poskozuje a dava ho do souvislosti s epidemii autizmu v usa.

• Citovat
  • Upravit
1.12.13 11:40

Chřipka

Já na chřipku používám přístroj Rikta, více informací na ***

Příspěvek upraven administrátorem 1.12.2013 11:48 reklamní odkaz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1477
5.12.13 13:46

Tyjo, ted se docela musim smat ze jsem kdysi zalozila tuto diskuzi.. :roll: Od té doby se věnuju očkování, vím co je to za sajrajt a do sebe ani svých dětí nenechám píchnout… Nevěřila bych tehdy že todlenc někdy napíšu :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31744
5.12.13 13:52

@freeonit
:palec: :palec: člověk se mění co?? :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3594
5.12.13 15:00

@freeonit Tomu říkám vývoj :potlesk: :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4921
5.12.13 15:28
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35
15.2.14 06:34

Já sice nejsem zastáncem očkování, ale není mi jasné, když nějaká profesorka napíše knihu Doba jedová, že spousta lidí věří 100% jejímu obsahu. Moje máma se již 20 let nechává očkovat proti chřipce, nikdy ji nedostala, nikdy neměla problémy, ani ji to nesnížilo celkovou imunitu. Lidé často zaměňují běžnou virózu s pravou chřipkou. Ale zastáncem tohoto očkování nejsem. Většině lidí stačí zalehnout na necelý týden do postele a pít teplý čaj s citronem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1356
16.2.14 17:06

Já taky nejsem zastáncem očkování na chřipku jen mi příjde že tě oočkují na ten kmen chřipky který tu řádí a příjde jiný kmen a co pak :nevim: já své dcéři nechám dát to základní očkování to ano schvaluji a ten zbytek to bude asi na stejno jak u té chřipky každopádně je to rozhodnutí na každém

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Maruška.Nováková
28.12.14 16:53

Na chřipku se dá i bez očkování a antibiotik. Zkuste Riktu, neprohloupíte.
 Marie

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna pediatra

Ikona - Jiří Havránek

Mudr. Jiří Havránek