Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
ahoj holky,
chtěla jsem se zeptat, jestli některé z Vás řekla dra, že pokud se nestihne mimčo naočkovat všema dávkama Prevenaru 13 do 7 měsíce mimča / každá dávka dopaltek 300,/ tak pak si to musím hradit sama celé?Připadne mi to jako hloupost, neovlivním, když mám mimčo nemocné a nemůže být včas naočkovaná, tak proč?Jen by mě zajímalo, jestli taky má někdo tuto informaci. Díky za postřehy
Míša
Ahoj, no myslím, že je to blbost
- asi chce popohnat maminky, nebo nevím
Zkus se jí zeptat, jestli Ti to dá písemně
anebo zavolej na očkovací centrum do Motola - tam Ti to vysvětlí ![]()
očkovací centrum v Motole, super ani jsem nevěděla, že něco takovýho je.Připadne mi to jako blbost,na druhou stranu to očkování bude dělat ona.chjo, zítra tam zavolm, děkuju
no já doufám, že to ještě je - my tam řešili druhou dávku na spalničky pro syna - ale to už je cca 5 let ![]()
Ahoj. Nám, to taky říkala. Že prý pojišťovny to proplácí jen do 7. měsíce
Ahoj, je to tak…musíš stihnout první dávku do 7.měsíce, potom už to pojišťovna neproplácí ![]()
ahoj, je to pravda, ale pokud je očkování odloženo pro nemoc, musí doktorka zažádat o vyjímku a pak to posuzuje nějaká komise, ale to by měla vědět doktorka.
Musím stihnout první dávku do toho 7. měsíce, nebo všechny? Malá měla mít zítra termín,ale dnes má 37,7 tak se obávám,že ji to nedá..
Stačí ta první dávka, malé je 7,5 měsíce a na třetí dávku jdeme až 2.12. a platím jen ten doplatek 300.