Chronická mononukleóza

Napsat příspěvek
Velikost písma:
42
17.11.23 22:03

@darktera no já doufám, že ano..
Jinak na hlavu si taky stěžovala, ale to už ne..
Já myslím, že se to může zreaktivovat tím koronáčem..ten eb vir je fakt sranec a doktoři nad tím mávnou rukou když vidí, že to je ve fázi po aktivní, přitom to může nadělat paseky hodně i když to podle krve není aktivní..
Tak snad budou ty výsledky co nejdřiv aby se to dalo řešit.. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Alinois
17.11.23 23:05
@denistenis píše:
@darktera no já doufám, že ano..
Jinak na hlavu si taky stěžovala, ale to už ne..
Já myslím, že se to může zreaktivovat tím koronáčem..ten eb vir je fakt sranec a doktoři nad tím mávnou rukou když vidí, že to je ve fázi po aktivní, přitom to může nadělat paseky hodně i když to podle krve není aktivní..
Tak snad budou ty výsledky co nejdřiv aby se to dalo řešit.. :srdce:

Covid 19 opravdu reaktivuje spici EB virus. Našla jsem o tom články že se to stává. Oba viry jsou hrozně zákeřný a když se spojí je zle. :pocitac:

• Citovat
  • Upravit
347
18.11.23 08:45

@Alinois Ale na EBV mi dělali test a aktivní ho nemám. Nebo se mohl aktivovat nedávno, což už testy neodhalí a do teď dělá neplechu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42
18.11.23 10:16
@darktera píše:
@Alinois Ale na EBV mi dělali test a aktivní ho nemám. Nebo se mohl aktivovat nedávno, což už testy neodhalí a do teď dělá neplechu?

Já mám pocit, že prostě to dělá neplechu i když to není aktivní. Doktoři na to kašlou, ale našla jsem to i na zahraničních diskuzích, že prostě to není aktivní, ale dělá to brajgl v těle i když už se to neprokáže v té krvi. A máš někde výsledky toho ebv?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42
18.11.23 10:17

@darktera @Alinois já to taky četla něco o tom a fakt mě udivuje, jak doktoři na to prdí, že o nic nejde.. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
347
22.11.23 09:25

Tak je mi čím dál hůř a pořád se na nic nepřišlo. Už si musím každý den brát prášky na tu bolest hlavy, tak nevím, jak dlouho si je můžu takhle brát. Hlava bolí a točí se mi, pořád zvýšená teplota. Bolí mě hodně krční páteř. Od toho by sice mohla být ta bolest hlavy, ale těžko víc jak měsíc v kuse zvýšená teplota.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42
22.11.23 09:35

@darktera hmm tak to mě mrzí..a jakej má být teď postup? Co řekl doktor?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
347
22.11.23 09:43

@denistenis Chce mě odeslat na nějakou velkou neurologii při nemocnici. Měl by mi dnes volat. Ale pochybuju, že mě objednají ještě do konce roku. To se budu akorát celé Vánoce nervovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42
22.11.23 10:14

@darktera jn tak snad to pujde predtim..chapu, ze clovek by si to vubec neuzil ty vanoce :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
347
22.11.23 10:31

@denistenis Ještě se uklidňuju, že je to chronický únavový syndrom. Tam je i to noční pocení a zvýšená teplota a projevy musí být delší než půl roku :nevim:. Tak pořád je šance, že to není nic vážného. Snad.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42
22.11.23 10:41

@darktera určitě by to mohlo být ono, já našla na zahraničních diskuzích hodně o tom ebv a píšou tam lidi o tom, že to fakt způsobuje tu chronickou únavu a i jiný autoimunní věci..a ty výsledky toho ebv máš i na papíře? To vca igg a tak? Nemůžeš to sem napsat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
347
22.11.23 10:58

@denistenis To EBV nemám v ruce. Jen zjistili, že jsem ho prodělala v minulosti a mám vysoké protilátky. Dělali ale test na ten covid (IgA, IgM a IgG) - mám vysoké protilátky, ale aktivní ho teď nemám, jen všechno nějak vysoké, ale Dr prý neví, co to znamená a o čem to vypovídá. Tak nevím, proč to chtěla dělat. Poslala jsem výsledky obvoďákovi, tak snad mi řekne víc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Alinois
22.11.23 11:55
@darktera píše:
@denistenis Chce mě odeslat na nějakou velkou neurologii při nemocnici. Měl by mi dnes volat. Ale pochybuju, že mě objednají ještě do konce roku. To se budu akorát celé Vánoce nervovat.

Drzim ti palce ať se brzy najde to co tě trápí :kytka: mne diagnozu našli na neurologii až když jsem měla kolaps… To jsem ale netušila co to je. Myslela jsem že mam postcovidovy syndrom. :zed:

• Citovat
  • Upravit
42
3.1.24 16:36

@darktera ahoj, tak jak seš na tom? :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
347
21.1.24 09:13

@denistenis Pořád stejně. Udělali mi další odběry krve, které jsou v pořádku, takže usoudili, že mi nic není. Pokud bych chtěla pátrat po nějaké příčině, museli by mě prý hospitalizovat a pátrat dál. Tak nevím :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí