Chronický zánět žaludku a dvanáctníku

601
8.11.21 20:52

Chronický zánět žaludku a dvanáctníku

Ahoj, mate nebo měli jste někdo tyto záněty a vylecili se z nich? Mě je diagnostikovali před rokem, měla jsem pouze atb na Helicobactera a dal nic.. je to rok a vůbec nic se nezměnilo. Mívám hrozne nevolnosti, pocity na zvraceni, tlak v levém podžebří… lékaři mi zatím nepomohli a ja už vyzkoušela co se dalo.. od různých probiotik, bylinek, čínských hub, vitamínu.. a je to stále stejné a občas propadam depresi..
mate nějaký typ, jak z toho ven?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1213
8.11.21 22:33

Helicobacter mám řadu let. Taky jsem měla v začátku krátce ATB a pak už nic. Chce to určitě upravit jídelníček, nestresovat a být v pohodě. Mně se to vždycky aktivovalo při nějaké zátěži, stresu, apod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
541
8.11.21 22:39

Tak chronicky zanet zaludku mam taky a vylecit se neda, je to autoimunitni porucha.Po trech letech souziti s touto nemoci jsem bez problemu, kreci nebo jakychkoliv projevu. Dulezite je hlavne najit dobreho lekare, ktery Vam vsechno vysvetli a prestat googlit na internetu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
601
9.11.21 09:49

@dyňa tak to je těžké. Mě dal lékař pouze antibiotika a od te doby nepadlo žádné doporučení či cokoli jiného.. a rok se trapim porad stejně. Za 14dni jdu na kontrolní gastro..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
601
9.11.21 09:50

@kemeny13 a bývalo ti také spatne nebo jak se to projevovalo u tebe? Je pravda, ze prozivam stresovejsi období.. těžko se z toho stresu vystupuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1213
9.11.21 10:03
@mesiah píše:
@kemeny13 a bývalo ti také spatne nebo jak se to projevovalo u tebe? Je pravda, ze prozivam stresovejsi období.. těžko se z toho stresu vystupuje.

Bývalo mi špatně, ale hlavně strašná bolest, že mi nedovolila se pořádně narovnat a chodila jsem v předklonu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí