Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Ahoj, mate nebo měli jste někdo tyto záněty a vylecili se z nich? Mě je diagnostikovali před rokem, měla jsem pouze atb na Helicobactera a dal nic.. je to rok a vůbec nic se nezměnilo. Mívám hrozne nevolnosti, pocity na zvraceni, tlak v levém podžebří… lékaři mi zatím nepomohli a ja už vyzkoušela co se dalo.. od různých probiotik, bylinek, čínských hub, vitamínu.. a je to stále stejné a občas propadam depresi..
mate nějaký typ, jak z toho ven?
Helicobacter mám řadu let. Taky jsem měla v začátku krátce ATB a pak už nic. Chce to určitě upravit jídelníček, nestresovat a být v pohodě. Mně se to vždycky aktivovalo při nějaké zátěži, stresu, apod.
Tak chronicky zanet zaludku mam taky a vylecit se neda, je to autoimunitni porucha.Po trech letech souziti s touto nemoci jsem bez problemu, kreci nebo jakychkoliv projevu. Dulezite je hlavne najit dobreho lekare, ktery Vam vsechno vysvetli a prestat googlit na internetu.
@dyňa tak to je těžké. Mě dal lékař pouze antibiotika a od te doby nepadlo žádné doporučení či cokoli jiného.. a rok se trapim porad stejně. Za 14dni jdu na kontrolní gastro..
@kemeny13 a bývalo ti také spatne nebo jak se to projevovalo u tebe? Je pravda, ze prozivam stresovejsi období.. těžko se z toho stresu vystupuje.
@mesiah píše:
@kemeny13 a bývalo ti také spatne nebo jak se to projevovalo u tebe? Je pravda, ze prozivam stresovejsi období.. těžko se z toho stresu vystupuje.
Bývalo mi špatně, ale hlavně strašná bolest, že mi nedovolila se pořádně narovnat a chodila jsem v předklonu.