Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Ahoj, má někdo zkušenost? V březnu jsem prodělala covid, v srpnu druhá dávka očkování. Nyní dva týdny zpět viróza, bez teploty, jen kašel, rýma..Včera jsem byla na antigenu a objevila se mi tam prý slabá druhá čárka, tak mi udělali i PCR a čekám na výsledek. Jsem unavená a pobolivají me svaly na nohou? Jsem v napětí, co bude. Je možné, že mám zase covid?? ![]()
Ano je to mozne, znám dost lidi co to měli i přes očkování. Očkování jako takové nezabrani tomu, aby ses nakazila.
Ano, je. Moje blízká kamarádka měla také, jako ty, v březnu covid, přes léto naočkována a nyní má také dosti příznakový covid ( horečky, kašel, dušnost, bolest svalů…)
Anonym zdraví cizích
Ockovani nechrani, akorat by ti melo zajistit slabej prubeh. Sousedka momentalne lezi s kovidem a ma pob3 davce. ![]()
Tak to je síla. Jsem jako na jehlách, jak to dopadne. Pořád doufám, že mi dobíhá jen to nachlazení..Syn měl taky virozu, i s teplotou, ale je fit a negativni.
Ach jo ![]()
@tabitta ty nečteš internet? je mraky lidí, co mají po očkování covid
@Týnuška95 píše:
Ockovani nechrani, akorat by ti melo zajistit slabej prubeh. Sousedka momentalne lezi s kovidem a ma pob3 davce.
v nemocnicích umírá polovina očkovaných a polovina neočkovaných - toto o slabém průběhu už dávno není pravda, to byly jen propagační kecy
V poslední době je těch případů čím dál víc. Vždy jednotlivci-u mě v práci, jiná škola, ZUŠ.
Jsou to ale lidi, kteří mají už větší odstup od druhé dávky, byli očkování hned mezi prvními-školství nebo chronici a v dohledné době se chystali na třetí dávku.
Budeš muset počkat na výsledek testu.
@Pears206 anonymní tulipán píše o kamarádce očkované v létě - a covid má
@tabitta píše:
Ahoj, má někdo zkušenost? V březnu jsem prodělala covid, v srpnu druhá dávka očkování. Nyní dva týdny zpět viróza, bez teploty, jen kašel, rýma..Včera jsem byla na antigenu a objevila se mi tam prý slabá druhá čárka, tak mi udělali i PCR a čekám na výsledek. Jsem unavená a pobolivají me svaly na nohou? Jsem v napětí, co bude. Je možné, že mám zase covid??
Je to možné…
Pracuju mezi lidma a není to nic neobvyklého, hlavně když to mají děti ve škole, bývají i pozitivní rodiče.
Ten virus je na sliznicích, v nose, krku a na testu vyjde pozitivně.
Takže i po očkování platí, když se necítíš dobře, nelítat zbytečně po návštěvách atd.,
Horší je, někteří toto neví a myslí si, že po očkování jsou imunní a běhají po venku s tím, že ta rýma, co mají, nemůže být covid a mohou nakazit další.
Běžně je nikdo netestuje.
@stinga píše:
@tabitta ty nečteš internet? je mraky lidí, co mají po očkování covid
No jo, ale po prodelani a jeste dvou davkach?
Husty.
@tabitta At jsi brzy ok.
@Týnuška95 Kolem nás odpadli plně očkovaní a fakt lehký průběh nemají, mnozí začínají 3týden a dobře jim není.
Až se začnou využívát leky, které má ČR plné sklady, ale obvodák má často zákaz Vám je napsat, tak to vyřešíme. Prostě další respirační choroba.
Holky, to je des. Jsem sama s klukem, máma v nemocnici, co já budu delat..