Covid přes očkování

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6654
8.11.21 08:05
@tabitta píše:
Holky, to je des. Jsem sama s klukem, máma v nemocnici, co já budu delat..

Jak to myslis, co budes delat? Pokud vyjdes pozitivni, tak zustanes par dni v karantene a je to, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14313
8.11.21 08:07
@tabitta píše:
Ahoj, má někdo zkušenost? V březnu jsem prodělala covid, v srpnu druhá dávka očkování. Nyní dva týdny zpět viróza, bez teploty, jen kašel, rýma..Včera jsem byla na antigenu a objevila se mi tam prý slabá druhá čárka, tak mi udělali i PCR a čekám na výsledek. Jsem unavená a pobolivají me svaly na nohou? Jsem v napětí, co bude. Je možné, že mám zase covid?? :,(

Ano je to běžné že to lidi dostávající i přes očkování vano :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37144
8.11.21 08:09
@stinga píše:
v nemocnicích umírá polovina očkovaných a polovina neočkovaných - toto o slabém průběhu už dávno není pravda, to byly jen propagační kecy

Ja uz se tomu očkování musím smát, je to spíš ke škodě. Ale včera sem se fakt pobavila nad navrhem Flegra, prý očkovaní budou mít přednost na plicních ventilátorech, pokud by se muselo rozhodovat koho napojit :mrgreen: tak nejdřív to chrání před nakažením, pak to teda zaručí lehký průběh a nakonec je očkování akorát k tomu, aby měl člověk přednost na ventilátoru ne? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60142
8.11.21 08:15
@Kriss Tina píše:
Ja uz se tomu očkování musím smát, je to spíš ke škodě. Ale včera sem se fakt pobavila nad navrhem Flegra, prý očkovaní budou mít přednost na plicních ventilátorech, pokud by se muselo rozhodovat koho napojit :mrgreen: tak nejdřív to chrání před nakažením, pak to teda zaručí lehký průběh a nakonec je očkování akorát k tomu, aby měl člověk přednost na ventilátoru ne? :lol:
:mrgreen:
Nene, to fakt někde psal?
To je kretén :roll: Ať zůstane u svých výzkumů analního sexu, idiot
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
733
8.11.21 08:16
@Ernais píše:
Jak to myslis, co budes delat? Pokud vyjdes pozitivni, tak zustanes par dni v karantene a je to, ne?

Myslim to tak, ze vazne nemocna mama me nejakou dobu neuvidi, ze nemocenska jsou mensi penize, ze kdyz mne bude spatne o kluka se budu muset tak jako tak postarat. A dalsi a dalsi..Tak to myslim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9374
8.11.21 08:17
@stinga píše:
@tabitta ty nečteš internet? je mraky lidí, co mají po očkování covid

Taky znám několik lidí, co onemocněli, i když jsou očkovaní. Ale nezaregistrovala jsem, že by se o tom veřejně mluvilo nebo psalo (myslím tím zpravodajství apod.). To se politikům nehodí do krámu a reklama na očkování stále používá výrok o tečce za koronavirem, někteří tomu očkování slepě věří a že se certifikátem o očkováním prokazuje BEZINFEKČNOST, to mi přijde podvod. :roll:
@tabitta Možné to opravdu je. Drž se, odpočívej, ať se z toho brzy dostaneš. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5395
8.11.21 08:21

Tečka, ale za čím? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9066
8.11.21 08:23

Já v lednu asi covid (nepotvrzený, ale po kontaktu a s příznaky), v květnu a červnu 2 dávky očkování a 1.9. opět covid. Potvrzený PCR, dotáhly děti z tábora.
Ale měla jsem po očkování fakt pohodový průběh, 2 dny teploty a pak už jen týden rýma, přirovnala bych to k lehčí viroze ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40471
8.11.21 08:25
@tabitta píše:
Myslim to tak, ze vazne nemocna mama me nejakou dobu neuvidi, ze nemocenska jsou mensi penize, ze kdyz mne bude spatne o kluka se budu muset tak jako tak postarat. A dalsi a dalsi..Tak to myslim.

Tak jestli je maminka vážně nemocná, tak bych byla ráda, že to vím a nepůjdu za ní a nenakazím ji…

Ono to uteče a uvidíte se :hug:

A kluk bude mít na čas pokoj od testování atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77447
8.11.21 08:26
@Petule030 píše:
Taky znám několik lidí, co onemocněli, i když jsou očkovaní. Ale nezaregistrovala jsem, že by se o tom veřejně mluvilo nebo psalo (myslím tím zpravodajství apod.). To se politikům nehodí do krámu a reklama na očkování stále používá výrok o tečce za koronavirem, někteří tomu očkování slepě věří a že se certifikátem o očkováním prokazuje BEZINFEKČNOST, to mi přijde podvod. :roll:
@tabitta Možné to opravdu je. Drž se, odpočívej, ať se z toho brzy dostaneš. :kytka:

já čtu pouze na internetu Seznam - žádné konspirační weby - a tam je článků o nemocných a mrtvých po covidu spousta, jsou tam i grafy z nemocnic, prostě oficiální zprávy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40471
8.11.21 08:31
@Kriss Tina píše:
Ja uz se tomu očkování musím smát, je to spíš ke škodě. Ale včera sem se fakt pobavila nad navrhem Flegra, prý očkovaní budou mít přednost na plicních ventilátorech, pokud by se muselo rozhodovat koho napojit :mrgreen: tak nejdřív to chrání před nakažením, pak to teda zaručí lehký průběh a nakonec je očkování akorát k tomu, aby měl člověk přednost na ventilátoru ne? :lol:

To je de.bil… :roll:

Jinak kamarád od policie mi říkal, že už jim začali rušit hromadné schůze atd.
Přestože je jich 80 % naočkovaných a zbytek by se otestoval.

Že prý nechtějí riskovat, nemohou si dovolit, aby jich po nějakém zasedání víc odpadlo, možná je prý zase budou dělit na skupiny.
Nejspíš se už tuší, že to očkování funguje mnohem méně, než se čekalo a policie si nemůže dovolit větší výpadky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77447
8.11.21 08:32
@free333 píše:
Tak jestli je maminka vážně nemocná, tak bych byla ráda, že to vím a nepůjdu za ní a nenakazím ji…

Ono to uteče a uvidíte se :hug:

A kluk bude mít na čas pokoj od testování atd.

v nemocnicích je stejně zákaz návštěv

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
8.11.21 08:59
@Petule030 píše:

To není pravda, mluví se o tom úplně běžně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.11.21 09:07

Píšeš o mně?
Mám to stejně.. jen jsem nebyla na testech. Prosvihla jsem, půjdu na protilátky.

• Citovat
  • Upravit
60142
8.11.21 09:11
@terien píše:
To není pravda, mluví se o tom úplně běžně

Záleží kdy člověk přestal sledovat zprávy :mrgreen:

A ofiko informační zdroje si stále trvají na svém

Mohu po očkování onemocnět?
Vakcína proti covid-19 sama způsobit onemocnění nemůže. Látky, kterými očkujeme v České republice, totiž neobsahují oslabené či živé viry covid-19. Proto je zcela nemožné, aby očkování onemocnění covid-19 vyvolalo. Může se ale stát, že vaše imunita se nevytvoří dostatečně rychle a mezitím se s nákazou setkáte. Je proto důležité se i po očkování před virem chránit. Plná imunita se rozvine do 14 dnů po druhé dávce.

Jak dlouho ochrana po očkování vydrží?
Odpověď na tuto otázku (právě kvůli rychlému vývoji vakcíny) bohužel v tuto chvíli neznáme přesně. S jistotou lze tvrdit, že imunitní systém bude schopen se viru bránit minimálně rok od očkování. Předpokládá se, že imunita může běžně vydržet minimálně 2 roky, poté budou nutné dodatečné ‚posilující‘ dávky. Jistotu však budeme mít až poté, co tato doba uplyne.

Je vakcína vhodná pro děti?
Děti mladší 16 let nebyly zpočátku v klinických studiích testovány, i proto, že onemocnění covid-19 je většinou neohrožuje tolik, jako dospělou populaci. Vakcína pro ně ale vhodná je, protože bez očkovaných dětí nebude možné navodit dostatečnou kolektivní imunitu. Právě probíhá řada klinických studií u dětí a je silný předpoklad, že vakcíny v druhé polovině roku budou schváleny i pro očkování dětské populace.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí