Chtěla jsem pracovat...

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
218
21.10.16 10:38

chtěla jsem pracovat...............

Ahoj holky, podělím se s vámi o zkušenost, jak jsem chtěla pracovat jako pokladní u nás v albertu, podotýkám, že mám invalidní důchod prvního stupně. a nosím dost silné brýle, to první jsem uvedla v životopise, to druhé je vidět.
Poslali mě k doktorovi, jak už se to tak dělá, prostě formalita, problém u doktorky nebyl, ještě se divila, že i tři roky po vyléčení nechali zdravému člověku invalidní/ ještě, že nechali, jinak bychom zdechli hladem :D / tak jsem donesla papíry od doktora manažerce prodejny a těšila se na nástup. Jenže!!! Místo, abychom probrali, kdy, co a jak, tak mi oznámila, že hned říkala, že nejsem zdravotně schopná pracovat, já mám totiž v papíru od doktora napsáno, teda zaškrtnuto schopna s podmínkou a dopsáno schopna s brýlemi, to mi manažerka tvrdí, že to nepřečte a že mě tudíž vzít nemůže, že to prodiskutuje s nadřízenými a dá vědět. Takových už bylo… :zed: Ještě, že mi tu prohlídku dali dvakrát, tak snad to pujde jinde použít, zas to bude stát peněz a dojíždění, tady jsem mohla být za deset minut doma, to nedojdu ani na nádraží :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
12830
21.10.16 10:47

Budeš ještě ráda, že zrovna Albert nevyšel.
Co vykládají ženské, co tam pracují, tak není moc o co stát.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
218
21.10.16 10:57

@Sany80s no, řeči je to hrůza, jsem slýchala i o své bývalé fabrice a já tam byla spokojená, já to brala z důvodu dojíždění, je rozdíl sedět za deset minut u televize :mrgreen: nebo být na cestě na nádraží/ jo, jenom na nádraží to je od nás tři kilometry :mrgreen: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26848
21.10.16 10:59

@bony58 Zrejme ji nejsi sympaticka. Kdyby te tam chtela, tak by nic nebyl problem. Vim, zni to blbe, nic jsi ji neudelala. Praci potrebujes, ale ma to smysl cpat se nekam, kde se jim nelibis? Byla bys tam nestastna :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Liz
2064
21.10.16 11:00

Zkusila bych radši Billu, albert je děsivej i pro mě jako pro zákazníka. Jinak chování Albertu je téměř na žalobu za diskriminaci :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6437
21.10.16 11:34

@bony58 Kvůli brýlím tě nepřijali :roll: :zed: :cert: Asi zkus jiný obchod, jak píšou holky ;) Já mám taky v řidičáku napsané, že musím řídit s brýlemi nebo čočkami a jsem řidička z povolání :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
218
21.10.16 14:43

@Liz no, já to chtěla kvůli děckám, že je to v místě, mít práci kousek od baráku byl můj sen, tož se bude zas dojíždět, no, ale tu billu zkusím, sice je od nás třicet kilometrů, ale to všechno :lol: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Liz
2064
21.10.16 14:47

@bony58 a není u Vás jiný obchod? Třeba Penny, nebo nemjaká drogerka, nebo kik?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
218
21.10.16 15:15

@Liz bohužel není, tohle je jediné, ano jsou tady obchody, ale tam neberou, do blízkého města je to pětadvacet kilometrů vlakem, :lol: člověk je zvyklý, ale když se naskytlo toto, že… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Liz
2064
21.10.16 15:30

@bony58 zkus si zavolat vedoucího toho Albertu a zeptat se proč je to takovej problém, že nosíš brýle a z jakého důvodu Tě nechtějí zaměstnat. Zkus to, za to nic nedáš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
218
21.10.16 15:38

@Liz no, s tou vedoucí jsem jednala, myslím, že pokud bych to hnala výš, tak by mi udělali takové peklo, že bych tam dlouho stejně nevydržela. zkusím tu billu, co jsem ted našla diskuzi, tož to špatně nevypadá…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Liz
2064
21.10.16 15:43

@bony58 asi máš pravdu, hodně štěstí :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2512
22.10.16 12:16

Zkusila bych Kaufland, svagrova je tam spokojena.. a 25 km nic neni, taky dojizdim, do hlavniho mesta.. 35 km a pul hodiny vlakem.. nekdy nic jineho nezbyde..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2105
22.10.16 12:21

Ten papír od nich můžeš chtít zpátky a použít ho k práci pokladní jinde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7188
22.10.16 12:31

Jak moc silne dioptrie mas? Vzdyt dneska ma bryle kdekdo, ja sama mam 7,5 dioptrie do dalky na kazdem oku a delala jsem pokladni vzdy pres leto jako brigadu. Ne teda v Albertu, ale Tesco, Penny, Billa.. A nikdy na zadny zdr. prohlidce nebyl zadny problem, nikdy mi nenapsali (i kdyz jsem byla na prohlidce do prace na HPP) ze jsem schopna fungovat s podminkou bryle, ja bez nich vidim jen tak na spicku nosu, nosim i cocky a nikomu to nikdy neprislo divny, ze najednou bryle nemam :mrgreen: Tak nevim, kde u tebe nastal sum, ja bych asi zasla za manazerkou a vyrikala bych si to s ni, samozrejme slusne, ale ze dneska je uplne bezny nosit bryle a nejsou ti zadnou prekazkou. A ze pokud ona to neprecte, mela by si mozna bryle poridit taky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat