Chudokrevnost u 3letého dítěte

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
113
29.8.14 10:31

CHudokrevnost u dítěte

Ahoj :-) Maminky mám dotaz.. Naší princezničce 3 roky zjistili že je chudokrevná.. zatím na to žádné léky nedostala.. chtěla bych se zeptat co jí nejlépe vařit.. v podstatě čím jí krmit.. jídlo u nás boj není ale není ani velký jedlík.. zatím jí dávám preparát od JUSTU s obsahem železa..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
20662
29.8.14 10:40

Dávej ten just, syn tři roky bojoval s chudokrevnosti, respk. měl šíleně málo hemoglobinu, bral kde co, ale výsledek žádný, pořád se to zhoršovalo, jednu dobu už to vypadalo na transplantaci kostní dřeně :zed: začala jsem dávat šťávu z červené řepy, granátového jablka a 2 láhve borůvkového narosanu a světě div se, krev byla ok. Taky doporučuji dávat sypané droždí(takové to polévkové), lépe se to pak vše vstřebává(do polévky, do kaší, jogurtu). Mladší syn měl před dvěma roky podezření na leukémií, krev v šíleném stavu, opět zabral narosan, takže teď ho dávám preventivně na jaro a na podzim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
113
29.8.14 11:06

To sypané droždí jí můžu míchat teda normálně do jídla jo?? Narosan sem jí nasadila už v pondělí aniž jsem tušila co vyjde.. protože sem ho měla doma.. tak ho bude zobat a snad se to zlepší.. Nevíte ještě náhodou jestli se pak ten kontrolní odběr bude muset udělat ze žíly opět nebo jenom z prstíku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20662
29.8.14 11:09

JO sypané droždí normálně do polívky, do jogurtu, nemusí se to nijak tepelně upravovat. Kupovala jsem ho ve zdravé výživě. Mým dětem vždy dělali kompletní rozbor krve, odběr vždy ze žíly.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
113
29.8.14 11:16

Takže to není takový ten pytlíček co se dá koupit běžně v obchodě??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20662
29.8.14 12:39

Tak to nevím, jestli se to dá koupit normálně, nikdy jsem to v jiných obchodech nehledala. JE to tohle:
 http://medunka.cz/…-drozdi-150g

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
113
29.8.14 16:05

Díky.. po neděli jí to zajedu koupit :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí