Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahoj holky,vím že většina máte děti,nebo se o ně pokoušíte,ale přesto Vás poprosím o pomoc - moje kamarádka žijící dlouhodobě ve švýcarsku naléhavě schání chůvu.Jejího kamaráda opustila manželka,vrátila se zpátky do kanady s tím,že chce začít žít nový život a opustila 2 malé děti - Laře jsou 4 roky a Noahovi 6 let.CHtěla bych Vás poprosit,jestli nemáte nějakou kamarádku,sestru apod.kdo by se o ně ve švýcarsku postaral?Tatínek je celou situací zoufalej,musí chodit do práce a neví co dál.Díky ![]()
Panebože,co to je za matku?!Opustit takové drobečky!!!Kdybych byla svobodná a bezdětná,tak neváhám a jedu…Přemýšlím,jestli neznám nějakou svobodnou kočenu,ale zatím mě nikdo nenapadá…jen moje kamarádka,má ale malou dcerku(1,5)…budu přemýšlet dál… ![]()
no to je teda matka ![]()
take popremyslim zda nemam nejakou svobodnou bezdetnou kamaradku..
No ja bych se klidne o deti postarala ale mam sama dcerku tak nevim nevim.. ![]()
Tatínek je švýcar,mluví švýcarskou němčinou,ale rozumí i německy
díky za snahu ![]()
Holky,díky.Bydlí kousek za rakouskošvýcarskými hranicemi,kousek od Vaduzu.Taky jsem zatím nikoho nesehnala.Je mi líto dětí a samozřejmě i tatínka
Nechápu,jak matka může opustit svý děti
Budu hledat dál
Verunku ja jsem dala inzerat na fejsbuk, doufam ze to nevadi, jsem naka akcni ze? ![]()
Já být svobodná a bezdětná, jdu do toho hned.Dlouho jsem pracoala jako chůva v Německu a práci jsem zbožnovala.
Jinak tuto situaci jsem už zažila, i mému kamarádovi se to stalo.je to smutné ![]()
Držím palce, ať se dobrá chůva najde, DOporučovala bych Au-pair agenturu.Hodně štěstí!
Nikdo se mi zatim neozval, tak nevim jestli ti pomuzu..
jdu jeste napsat sestrenici
jestli umi nemecky urcite pojede jak ji znam,,
nemcina staci ne? ![]()
ahoj, můžete mi poslat bližší informace, zda je to aktuální . díky zíchová