Užívání clostilbegytu 4.měsíc

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
111
31.3.10 22:19

Clostilbegyt 4.měsíc

Ahojky holky.
Chci se jen zeptat, jestli máte některá zkušenost s braním clostíku déle než tři měsíce. A jestli to vůbec bylo u někoho úspěšné. Já mam za sebou tři neúspěšné měsíce ateď mě čekají další.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1826
1.4.10 08:25

Ahoj Nika,

mne Dr. zmenil clostilbegyt po 3 mesiacoch pouzivania na merional…,vraj sa nesmie davat viac ako 3 mesiace po sebe,hoci som nan reagovala dobre…
asi kvoli cystam… :nevim:
Ale ,ako tak citam tieto diskusie,tak baby ho pouzivaju aj viac ako 4-5 mesiacov,asi zalezi od Dr.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
270
1.4.10 08:26

Niko, já brala taky 4 měsíce, ale neúspěšně.. Pak jsme šli do CARu a dr. říkal, že 4 měsíce je až až, déle ani náhodou.. Měla jsem několik měsíců pauzu (asi 3/4 roku) a teď mám clostík zas, čeká ná IUI.. Ale určitě bych to nevzdávala, jsou tu holky, které otěhotněly s clostíkem třeba až 6 cyklus 8-o 8-o Někteří doktoři ho dávají i na 6 měsíců, ale to je max.. Déle to opravdu nemá smysl..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
559
1.4.10 08:53

Já s ním otěhotněla 2. cyklus a pamatuji se, že mi dr. dal tu nejnižší dávku (1 tbl. denně) a ještě říkal, že on to nikdy nedává na déle jak dva cykly, protože jak to nezabere hned, tak později už vůbec ne. Že ta těhu na x-tý cyklus spíš nesouvisejí s clostillb.
Ale zas to není žádný driák, já bych se bále až těch vysokých dávek.
Hodně štěstí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
111
1.4.10 15:40

Moc vám děkuju holky. Já beru clostík jeden ráno a jeden večer, tak to je asi větší dávka. K tomu chodím ještě na injekce pregnylu a pak beru duphaston. Tak jak to tak vidím, tak sem asi ztracenej případ. Sem jak feťák. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21353
1.4.10 15:51

Nika - já brala clostil 3 měsíce na IUI, neúspěšně. Doktroka v CAR říkala, že pokud se po něm nedělají cysty a roste po něm normálně sliznice, tak se dá brát 6m. Ale měla by být kontrola UTZ.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
111
1.4.10 16:40

Tak to je u mě další špatná věc. Na UTZ nechodím. Asi semopravdu zvláštní případ. Ale děkuji za odpovědi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
1.4.10 17:26

Ahoj holky i já tenhle měsíc začínám brát clostilbegyt 5-9 DC.Doktorka mi ho napsala na 4.měsíce stím,že až po nich mám přijíd na kontrolní UTZ. Rok a půl se marně snažíme o mimíska.Už do mně nacpali tolik léku až mi je stoho špatně,proto v hlouby své dušičky věřím,že teď to konečně dopadne :dance: Ale raději nebudu předbýhat událostem!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
559
1.4.10 19:00

Tak přeju hodně štěstíčka, ať se spermouš chytí :-)
Jo a mona mona hlavně se neděs, když to nevyjde hned ten první měsíc. Já z toho tenkrát měla šílenou depku, když dorazily měsíčky. Skoro jsem nesnášela všechny těhule okolo, tak jsem byla hnusná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
1.4.10 19:17

Tak ňák počítám,že to na poprvé nevíde :-( i když je spousta holek co se jim to podařilo.Taky se docela bojím vícečetného těhotenství.A co se týká těhulek né,že bych je nesnášela.Já jím jednoduše závidím.Už si kolikrát připadam jako blázen.Otáčím se za kočárkama a jen si tak tiše sním.Můj přítel mně utěšuje,že clostík určitě zabere a i já se dočkám :-D
A co ty nelaa jak si to dlouho brala?A za jek dlouho si se dočkala mimíska?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
krystyna22
2.4.10 09:06

ahoj ženy, řeknu vám moji zkušenost, brala jsem clostilbegyt 3 měsíce, první měsíc jednu tabletu denně, druhý měsíc 2, a třetí měsíc tři, a pořád nic,pila jsem čaj z hluchavky,kontryhelu,a řebíček,vzdala jsem naději že bych mohla otěhotnět,už mě nebavilo pořád každý měsíd doufat,doufala jsem 1 rok,když jsem vynechala clostik a pila čajík,tak jsem otěhotněla, byla jsem v 6 týdnu těhule,ale bohužel jsem samovolně potratila,protože doktor říká že jsem měla velkou dávku clostíku a pak jsem nic nebrala a pro tělo to byl šok,nezvládlo to!!!tak hodně štěstíčka

• Citovat
  • Upravit
559
2.4.10 09:14

Já otěhotněla vloni normálně, ale v 10tt jsem potratila. Noa pak 10měsíců nic, tak mi dal dr. clostil., ale třeba mě dr. říkal, že nemá cenu ho brát víc jak 2cykly, že buď zabere hned nebo ne. U mě zabral 2. cyklus. Další bych už asi zešedivěla, byla jsem fakt zdeptaná. Moje kamarádka otěhotněla právě hned 1. cyklus, takže jsem byla natěšená. Jo a kámoška z clostil. čekala trojčata, chtěla jít na redukci, ale chvíli před ní jednomu miminu přestalo srdíčko, takže to příroda vyřešila sama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1105
2.4.10 21:45

Holčinky - tak já jsem asi fakt kuriozitka :wink:
Mně můj dr nechal užívat clostík dokonce 7 cyklů, s tím, že všechny byly kontrolované UTZ. Při prvním cyklu jsem brala jen 1/den a žádná reakce. Pak jsem brala 1 ráno a 1 večer a začlo to fungovat a měla jsem vždycky 1 dominantní folikul a na 6. pokus se zadařilo :palec: Bez clostíku jsem neměla ovulaci a partner neměl úplně ideální spermiogram, taky u mne byla hodně krátká luteální fáze, takže i když jsem měla ovu, tak i kdyby se zadařilo, tak vlastně nemělo šanci se oplodněné vajíčko uhnízdit, takže dr neřešil až tak, že už mám clostík 4. cyklus, spíš se snažil díky němu a dalším lékům „doladit“ cyklus tak, aby byla šance na těhotenství…a taky mi doporučil vitamínky a aktivity pro přítele, aby se v rámci možností zelpšil spermiogram. Myslím, že nám i pomohlo, že jsme se přestali tak intenzivně snažit :mrgreen: ale naopak jsme před ovu udělali delší pauzku asi 6 dní :wink:
Držím vám všem palečky, je fakt, že já už pak nedoufala a nějak jsem se upnula k IVF a vyšlo to… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1461
6.4.10 18:04

Ahojky holky,tak se přidávám k vám.jestli teda můžu.Já jsem brala clostík tři měsíce pak jsem měla měsíc pauzu a ted mi ho doktorka dala na další dva měsíce.Ovulka asi proběhla tak ted nezbvá než zase čekat.Jestli se ted nezadaří tak mě doktorka pošle na laparoskoipii.Už před tím ma na ni chtěla poslat,ale já jsem jí ještě ukecala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
111
6.4.10 21:06

Ahojky JanaV. Přeju ti aby ti to vyšlo. Já sem začala 4.měsíc s clostíkem atd. a tak musím doufat, že to snad už vyjde. Jinak mam příští měsíc poslední možnost. Pak mě budou čekat nějaká další vyšetření. Držím palečky aby se nám všem snažilkám zadařilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí