Užívání clostilbegytu 4.měsíc

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1105
2.4.10 21:45

Holčinky - tak já jsem asi fakt kuriozitka :wink:
Mně můj dr nechal užívat clostík dokonce 7 cyklů, s tím, že všechny byly kontrolované UTZ. Při prvním cyklu jsem brala jen 1/den a žádná reakce. Pak jsem brala 1 ráno a 1 večer a začlo to fungovat a měla jsem vždycky 1 dominantní folikul a na 6. pokus se zadařilo :palec: Bez clostíku jsem neměla ovulaci a partner neměl úplně ideální spermiogram, taky u mne byla hodně krátká luteální fáze, takže i když jsem měla ovu, tak i kdyby se zadařilo, tak vlastně nemělo šanci se oplodněné vajíčko uhnízdit, takže dr neřešil až tak, že už mám clostík 4. cyklus, spíš se snažil díky němu a dalším lékům „doladit“ cyklus tak, aby byla šance na těhotenství…a taky mi doporučil vitamínky a aktivity pro přítele, aby se v rámci možností zelpšil spermiogram. Myslím, že nám i pomohlo, že jsme se přestali tak intenzivně snažit :mrgreen: ale naopak jsme před ovu udělali delší pauzku asi 6 dní :wink:
Držím vám všem palečky, je fakt, že já už pak nedoufala a nějak jsem se upnula k IVF a vyšlo to… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1461
6.4.10 18:04

Ahojky holky,tak se přidávám k vám.jestli teda můžu.Já jsem brala clostík tři měsíce pak jsem měla měsíc pauzu a ted mi ho doktorka dala na další dva měsíce.Ovulka asi proběhla tak ted nezbvá než zase čekat.Jestli se ted nezadaří tak mě doktorka pošle na laparoskoipii.Už před tím ma na ni chtěla poslat,ale já jsem jí ještě ukecala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
111
6.4.10 21:06

Ahojky JanaV. Přeju ti aby ti to vyšlo. Já sem začala 4.měsíc s clostíkem atd. a tak musím doufat, že to snad už vyjde. Jinak mam příští měsíc poslední možnost. Pak mě budou čekat nějaká další vyšetření. Držím palečky aby se nám všem snažilkám zadařilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1461
7.4.10 15:57

Ahojky Niky,taky ti budu držet pěsti,aby ti to vyšlo.Jak jsem už psala taky mám ještě jeden měsíc a jestli se nezadaří tak mě doktorka pošle na laparoskopii.S manželem jsem už oba byly na vyšetřeních.On měl spermiogram v pohodě a já hormonální profil taky,tak nevíme kde je chyba.asi v mé hlavě už mi z toho hrabe,ale když ono se na to nedá nemyslet.Taky všem snažilkám držím pěsti,aby se nám všem co nejdřív zadařilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2249
12.4.10 17:15

ahojte, tak ja som dnes bola u dr. Som pred ovulaciou- treti mesiac s clostilom…ale dr. mi predpisal clostil aj na dalsi mesiac 8-o som sa ho v rychlosti zabudla spytat, ci nechce radsej dat pauzu :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
13.4.10 17:14

ahojky,já začala brát clostilbegyt první měsíc a mám pocit,že mně z něj bolí hlava a motá jako bych lítala.Má z vás někdo podobnou zkušenost?A nevíte jak poznat,že mně dozrava folikul a dojde k ovulaci?Bolí při tom břicho nebo v kříži?Dr. si mně nezve na kontrolní UZ. Prý ho udělá áž za 4 mněsíce.Zdá se mi to být divný,že až tak pozdě.Dlouho si přejeme mimíska a chtěla bych tomu aspoň trošičku pomoc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2249
13.4.10 19:32

mona, ja ziadne priznaky z clostilu nemam…

a co sa tyka toho kedy bude ovulacia,tak na to musis ist na ultrazvuk…ja chodim kazdy mesiac a dr. vidi ci reagujem na clostil alebo nie… postup tvojho lekara nie je spravny.. mozu sa ti tvorit cysty a preto to treba sledovat… ja napr. necitim ci folikul praskol alebo nie…nemusis mat ziadnu bolest… rozhodne ale trvaj na folikulometrii u svojho dr. ide o tvoje zdravie :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
13.4.10 19:42

bambi9 mně se to stím UZ taky nějak nezdálo.Tenhle měsíc to zkusím bez UZ třeba se zadaří i bez něj- i když tomu moc nevěřím to by bylo asi velký štěstí.A příští měsíc opět naklušu k Dr. a budu usilovat o UZ.Jinak moc díky za názor :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2249
13.4.10 19:55

mona, tak ako chces, riskni no :think: ale fakt to nie je sranda, ak by boli cysty z neho…
ja neviem preco ta nechce objednat na stred cyklu.. ja si za to aj platim, ale aspon viem ze folik ma napr. 22mm a dalsie dva dni sa mame snazit a pride ovulka :wink: dva krat mi pichol aj pregnyl na prasknutie foliku ..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
111
13.4.10 21:14

Ahojky mona. Já taky nechodím na UZ a to už beru clostík 4.měsíc. Ještě mam na jeden měsíc a pak jdu teprv na kontrolu. Takže pět měsícu bez UZ. Tak snad to bude všechno v pořádku i u tebe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
559
14.4.10 09:59

Myslím, že spousta dr. u braní clost. nedělá UZ. Každý na to má jiný názor, ale v příbalovém letáku je jasně napsané - dělat UZ.
Jinak já žádné nežádoucí úč. neměla.
A cca kolem 13-15DC jsem měla bolesti jako při menses.
Ještě jsem chtěla napsat, sice už jsem to psala, ale to neva:
Hlavně nesexujte jen ve dnech předpokládané ovulace. Já si třeba dělala u clostil. ovul. testy, vycházely mi 100% zřetelně na tu polovinu cyklu (už nevím přesně kt. den, musela bych to najít). Ale u nás byla situace taková, že jsem z toho všeho byla mišuge, s manželem jsem se hrozně hádali a tak jsme spolu spali druhý cyklus braní clostill. jen 2X a to jednou před 10. DC a podruhé až po 20DC. To jsem podle ov. testů ovulaci neměla a zadařilo se. Myslím, že si tělo někdy dělá úplně co chce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
111
14.4.10 22:15

Ahojky Nelaa. Tak to ti moc přeju a zároveň i závidím, že vám to vyšlo. Já sem s toho byla docela na nervy první tři měsíce braní clostíku, ale teď už sem to nějak vypustila. Tak třeba to zrovna vyjde. Uvidíme. A když ne, tak na to máme ještě jeden měsíc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35
15.4.10 08:19

Ahoj holky, já mám za sebou 4.cyklus s clostíkem. Dost je mi zle, točí se mi a bolí hlava, píchá mě v podbříšku atd. Dr. mi žádnou pauzu nedal, že moje tělo dobře reaguje a je škoda to protahovat o pauzu. každý měsíc mi dělá kontrolní ultrazvuk, jak jsou na tom folikuly, narostlá sliznice a hlavně mi řekne, kdy se blíží ovulka. Jezdím za doktorem 70 km každý měsíc a vyplatí se to. Ovulku mám každý měsíc jnak, minule to mělo být až 17-18 DC a tento měsíc už proběhla 12-13 DC. První měsíc jsem si teď začala měřit bazální teplotu a hlavně při prasknutí folikulu mě dost pícha v místech vaječníku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
15.4.10 12:31

ahojte sijink,já to mám uplně stejný jako ty.Taky se mi motá a bolí hlava.A teď mně píchá na pravé straně podbřišku,to bude asi ten neposlušný vaječník.Na UZ nechodím.Tak se to snažím aspoň poznat podle znamení co mi tělo dává.No uvidíme co se bude dít dál.
Tobe i všem snažilkám přeju brzké // a posléze toužebně očekavaný zdraví uzliček :lol: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8808
16.4.10 10:58

já brala clostil půl roku v kuse :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie