zvýšená teplota a ET

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1934
28.3.10 18:04

zvýšená teplota a ET

Zdravím všechny! Potřebuji poradit. Jsem 4 dny po OPU, měla jsem dost bolesti, ty naštěstí ustoupily, ale bojím se, že tělo bojuje s dalším syčákem. Od včerejška mám zvýšenou teplotu a je mi mizerně. Zítra mám ET! Je rozumné jít na ET s teplotou? Máte zkušenost? Předem dík :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
10480
28.3.10 19:22

Ahoj,

já ti nevím … raději bych hned ráno zavolala do CAR a zeptala se přímo tam. Můžete se domluvit na zamražení embryek a na ET příští měsíc. Opravdu nevím co poradit, ale moc držím palce, už tak musíš být na nervy a do toho ještě nějaká viroza … je mi to líto.

Příspěvek upraven 28.03.10 v 20:28

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1934
28.3.10 19:42

Ahoj Jituš, dík za příspěvek! Přesně tak, nerviky pracují, už toho mám plné zuby, asi, že jsem šla hned do druhého IVF po sobě. Je mi už lépe, tak to snad zvládnu, jinak bych cinkla doktorovi, jak píšeš :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10480
28.3.10 20:29

Budu držet palce :wink: .

Tu děsnou hrubku jsem si opravila :oops: … to nesvedu ani na angínu :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5545
28.3.10 21:05

Anetiku, zalezi jak moc zvysena teplota je. O par stupinku zvedne teplotu i utrous.
Snizena imunita pry neni na skodu, telo tak spis embrouse prijme. Nektere CARy dokonce na snizeni imunity davaji prednison, ja ho brala a povedlo se.
Preju at se zadari. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1934
30.3.10 18:52

Díky holky! Nakonec jsem to zvládla, teplota přetrvala ještě víc jak den a bylo mi hodně zle. Ale embryjka jsem si přivezla podle plánu a budu doufat, že jim to neublížilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí