Chůvička Chicco Hi Contact

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
573
20.8.12 19:02

chůvička Chicco Hi Contact

Koupila jsem již použité chůvičky Chicco Hi Contact, ale po nějaké době při zapojení do zásuvky začne přijímač hlásitě pípat a objeví se kontrolka, že není signál a to jsou od sebe vzdáleny jen pár metrů a přes jednu zeď, nemáte s tímto tipem chůvičky zkušenost, jde to opravit nebo je mám hodit do koše :( díky za rady, popř. pokud víte o opravně v Brně budu ráda za tipy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
sad 1
20.8.12 19:20

@jannaa

Já bych asi vycházela z toho, kolik ta chůva stála a dle toho se rozhodla, zda ji opravit nebo hodit do koše. Bohužel jinak neporadím, nemám s ní zkušenosti. Já jsem totiž kritik všech možných výrobků od jednoho výrobce. Nikdy bych si nekoupila chůvu Chicco, stejně tak kosmetiku, apod. Není dobré, když jeden výrobce vyrábí všechno a přitom umí jen něco. Nemyslím, že je na světě výrobce, který by dělal jak dobrou kosmetiku, tak kočárky, tak stravu, tak elektroniku…proto jsem si koupila chůvu Motorolu, ale určitě bych si nekoupila od Motoroly UM, i kdyby to vyráběli… :oops: :oops: :oops: Přijde mi, že lidi jsou fakt těma reklamama a značkama zblbnutí, ale neuvažují racionálně…

Snad se ti to podaří levně opravit, zagoogluj, něco snad najdeš, Brno je přece zlatá loď :lol: :lol: :lol:

• Citovat
  • Upravit
573
20.8.12 19:32

@sad 1 - díky za odpověd, jo hledat jsem už zkoušela, ale vůbec mě nenapadlo, že zn. chicco bude špatná, ale jsou z druhé ruky takže vzhledem k ceně se dalo tušit, že to nebude žádná sláva, no jsem poučena i když z MMB, jsem zatím koupila samé dobré a funkční věci, no jednou se to stát muselo, že jsem narazila :(,příště raději novou se zárukou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sad 1
20.8.12 19:39

@jannaa

ono spousta lidí s tím má dobré zkušenosti, ale já bych asi tyto věci kupovala nové, zvláště, když chůva ti může sloužit několik let, třeba do 5 let dítěte no…Ale vím, že je to těžké, člověk chce ušetřit, ale tak bych asi koupila nějakou ne příliš drahou, ale novou, se zárukou, ale od výrobce, který fakt elektroniku dělá…proto jsem šla do Motoroly, protože ta vždy dělala vynikající vysílačky a telefony jak pro policii tak pro vězeňskou službu, takže se dá předpokládat, že tyto věci umí, a umí, chůva, kterou od ní mám je vynikající. Blbý je, že tím, že cgce člověk někdy na bazarové věci ušetřit, akorát tak prodělá.

• Citovat
  • Upravit
sad 1
20.8.12 19:45

http://www.mapaobchodu.cz/znacky/chicco/

já bych se asi zkusila zeptat v jedné z těchto prodejen, kam se obrátit, kdbybys to chtěla opravit…já osobně bych takovou chůvu hodila do koše :oops: :oops: :oops:

• Citovat
  • Upravit
573
20.8.12 19:58

@sad 1 - díky za tip na prodejny, zkusím něco vymyslet, ale pokud to nepůjde opravit tak letí do koše a jaký tip od motoroly máš, koukala jsem taky na PMR vysílačky s funkcí chůviček od zn. Brondi, prý jsou dobré, no uvidím :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sad 1
20.8.12 20:06

http://www.elektro-nej.cz/…-mbp-20.html

mám tuhle, ale kup si takovou taky, která má dobré recenze, dobře se prodává, apod. a vyrábí ji někdo, kdo se elektronikou zabývá, ne třeba Hami :lol: :lol: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
573
20.8.12 20:11

@sad 1 - díky za tip :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
1.5.16 14:10

Ahoj holky, koukám že mám s chůvičkama chicco úplně stejný problém, přenos zvuku funguje, ale venkovní chůvička neustále hlasitě pípá. Podařilo se paní Jannee tento problém s chůvičkama vyřešit nebo je opravdu hodila do koše?
Děkuji za info.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport