Poradna o autosedačkách
Štěpán Rybníček
@Mikisamisa takovou která má uvedený dosah dle tvé vzdálenosti + rezerva okna zeď a tak mají útlum ![]()
Píšou u každého výrobku jeho parametry ![]()
doufám že to není panelák a dítě nenechávas na ulici ![]()
Daleký dosah má Avent.
Mě to nedá, ale ty chceš nechat kočárek s miminem venku a být v prvním patře domu? ![]()
My máme Bravo, dosah v exteriéru 800m, obě stanice na baterky. Do kočárku ideál. Má ale jiné své mouchy.
@Janli píše:
Daleký dosah má Avent.
Mě to nedá, ale ty chceš nechat kočárek s miminem venku a být v prvním patře domu?
Já to dělám úplně běžně. Nebo dítě spí v prvním patře a já jdu s druhým do zahrady. Co je na tom divného?
@JiříkMazlík jj. To by bylo moc jednoduché. Dvě už jsem vracela, takže dosah který pisou jsou jen čísla. Proto chci někoho, kdo ma zkušenosti
@Janli jsme venku vcelku často a když mala usne, dam ji pod okno a jdu si sednout k práci. Ona je na čerstvém vzduchu a ja mam nejakou korunu k dobru. Dělám to pouze pri odpolednim spanku, který má delší.
@Janli ja taky nechavam spat dite venku a jsem doma. Co je na tom spatneho?
Bydlíme v prvním patře RD. Taky jsem uvažovala nad chůvičkou, pro sichr. Nakonec jsem to vyřešila otevřeným oknem, nebo dávám dítě dolů do vchodu. Právě že plno chůviček má dosah na houby, takže mi to přijde jednodušší takto ![]()
Jinak ja na vetsi vzdalenosti vyuzivam dva telefony a videohovor
Ahojky. Tema tu je naposledy z roku 2018 a proto zakladam znovu…jakou chuvicku vybrat aby se dala dat do kočárku a dosahla do prvniho patra v baráku?