Jaderná Elektrárna

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1
21.11.22 15:16

Jaderná Elektrárna

Dobrý den. Jsem tu nová a potřebuji se zeptat zda mohu někde koupit jadernou elektrádnou pro svého osmi měsíčního syna. Nemám totiž šajna jak zaplatit elektřinu, takvsi chci vytvořit svojí :pankac: :nevim: :lol: :D :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
21972
21.11.22 15:17
@Monicka69 píše:
Dobrý den. Jsem tu nová a potřebuji se zeptat zda mohu někde koupit jadernou elektrádnou pro svého osmi měsíčního syna. Nemám totiž šajna jak zaplatit elektřinu, takvsi chci vytvořit svojí :pankac: :nevim: :lol: :D :)

@admin

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75944
21.11.22 15:20
@Monicka69 píše:
Dobrý den. Jsem tu nová a potřebuji se zeptat zda mohu někde koupit jadernou elektrádnou pro svého osmi měsíčního syna. Nemám totiž šajna jak zaplatit elektřinu, takvsi chci vytvořit svojí :pankac: :nevim: :lol: :D :)

hm, víš, že to vůbec není vtipné :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35460
21.11.22 15:23

Trapný. Když už chceš trolit tak trochu líp.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Stará známá
21.11.22 15:26
@Monicka69 píše:

Drobny problem vidim v tom, ze pokud nemas na zaplaceni elektriny, zjevne nemas ani na koupi te elekrarny.

• Citovat
  • Upravit
40377
21.11.22 15:33
@Monicka69 píše:

Jestli nevyjede Lego s něčím na Vánoce, pro milovníky retra bude k dispozici Černobyl…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15097
21.11.22 15:44

No nějaká radiace ti už nejspíš zasáhla mozek, jinak nechápu tak blbej dotaz.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
catch-22
21.11.22 15:47
@Monicka69 píše:

Jo, Sheldon Cooper nedávno nabízel tu, se kterou si hrál jako dítě. Ta by mohla stačit. :think:

• Citovat
  • Upravit
79717
21.11.22 15:49

To si neumíš postavit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
21.11.22 16:13

Kup si pozemky kolem Černobylu, zasaď tam čočku a pak ji prodávej jako baterie.

• Citovat
  • Upravit
671
21.11.22 16:55

A já myslela že je to diskuze kvůli odstřelování elektrárny na Ukrajině :) :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15727
21.11.22 16:58
@Monicka69 píše:

Akcie energetických firem se normálně nakupují na burze. Ale až ti bude 18.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20775
21.11.22 20:58
@Monicka69 píše:

Dobrý den,

nejsem si jistá, zda se jedná o vtípek a snahu o odlehčenou diskuzi na téma cen elektřiny anebo se jedná o trolla. Nicméně děkuji za označení, situaci budeme sledovat :nevim:

S pozdravem,
Viki :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
catch-22
21.11.22 21:07

Zkus tohle, možná přijímají příspěvky přes Kickstarter ;)

https://tecs.cz/…-bezpecnost/

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí