Dětská chůvička s kamerou

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
2217
24.10.22 19:10

Dětská chůvička s kamerou

Ahoj holky :)
Máte prosím doporučení na dobrou videochůvičku?
Cena kolem do 2-3 tisíc :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
35475
24.10.22 19:21

Hlavně ne truelife, strasnej šmejd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
24.10.22 19:24

My mame truelife a v pohode.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18527
24.10.22 19:27
@JancaS84 píše:
Hlavně ne truelife, strasnej šmejd.

My ji koupili u syna 5 let zpět, 2 roky intenzivního používání, pak rok sporadicky a teď jsem ji vytáhla na mladší a pořad pekne jede už půl roku. Baterka v rodičovské vydrzi týden, kamera má ostrý obraz, je vysoce citlivá…. V čem je dle tebe smejd? Fakt me realne zájima duvod

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35475
24.10.22 19:37
@hospodki píše:
My ji koupili u syna 5 let zpět, 2 roky intenzivního používání, pak rok sporadicky a teď jsem ji vytáhla na mladší a pořad pekne jede už půl roku. Baterka v rodičovské vydrzi týden, kamera má ostrý obraz, je vysoce citlivá…. V čem je dle tebe smejd? Fakt me realne zájima duvod

Museli jsme koupit nový kabel protože oba se zlomily. Rodičovská jednotka se sama od sebe vypla a nešla zapnout, musela jsem zahrkat baterkou. Kamera kolikrát nechtěla naskočit, asi blbý kontakt. Dosah nic moc. Kolikrát jsem slyšela přes dveře, že dítě řve a chůva se teprve milostivě zapla s hodně velkým zpožděním.
Ségra má stejnou značku, jen teda ne video, jen zvuk a taky říkala že děs.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
613
24.10.22 19:41

Ahoj máme tuto
Je super, má noční vidění, mikrofon, ukazuje teplotu v pokoji a když je tam pohyb tak ti to dá apka vědět má hezký obraz… jsem spokojená a koupila jsem sice za 800,– ale mám z druhé ruky. Nová stojí tuším přes tisícovku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11777
24.10.22 19:45

@hospodki taky máme truelife a za mě taky docela šmejd..ale možná jen prostě smůla na vadný kus… od začátku blbne..přes displej jsou čáry, nejdřív jedná teď už přes třetinu displeje, když pustím melodie tak mi dost často vypadne obraz…reklamace neuznaná prý sme si to rozbili sami…ty výpadky obrazu teda začaly až ted nedávno, do té doby mi ty pruhy přes displej az tak nevadily…ale že vypadne obraz mi teda štve..takže taky přemýšlím jakou koupit jinou.
Dosah je velmi malý ale u nás v domě jsou velmi silné zdi…to si asi s jinou nepomůžu… a teda kolikrát slyším dítě mnohem dřív než chůvička zareaguje…

Příspěvek upraven 24.10.22 v 19:49

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kolicek95
24.10.22 19:47

My máme truelife a naprosto v pohodě :mavam: Dosáhne i z patra do zahrady, obraz super, zvuk taky.

• Citovat
  • Upravit
47
31.10.22 08:48

Taky mám od Truelife a nemám s ní problém.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2217
31.10.22 19:04

Tak nakonec máme 4 dny TrueLife NannyCam H32
Zatím spokojenost :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...