Dětská postýlka pro vysoké rodiče

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
3
18.10.22 10:19

Dětská postýlka pro vysoké rodiče

Ahoj, vybíráme s manželem postýlku a jelikož jsme oba hodně vysocí, tak bychom chtěli nějakou, která se dá polohovat do co nejvyšší polohy, abychom se v prvních měsících nemuseli tolik ohýbat. Já budu navíc po císařském řezu, takže to asi bude i dost fyzicky náročné.
Máte prosím někdo nějaký tip?

• Zatím nejvyšší, co jsme našli, je postýlka Myllra z Ikey, která je v té horní poloze roštu 61 cm od země, ale i to nám přijde dost nízké a navíc stojí 10 000, což je tak náš strop. • Potom ještě zvažujeme Tweeto 7v1, líbí se nám designově, ale nejsem si jistá, jak je to s kvalitou, máte někdo prosím nějakou osobní zkušenost? • A pak se nám ještě líbí Kinderkraft Lunky, ale ta má max výšku roštu 45 cm, tak bychom si asi museli navrtat nějaké přídavné díry :D

Děkuju za rady,
Markéta

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
37119
18.10.22 10:30

Klidně navrtej přídavné díry, my taky dělali díry navíc, ale spíš aby šla postýlka přirazit k naší posteli a měli sme matraci dítěte ve stejné výšce jako naši :D jinak neporadím, mě přijdou všechny cca podobné, ale naše děti v postýlce odmítaly spát, takže to že bych se do postýlky musela ohýbat vyřešily za mě :mrgreen: co na ty první týdny třeba spíš nějaký koš/ kolíbka na kolečkách? To mi přijde vyšší, než rošt v klasické postýlce :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34322
18.10.22 10:39

Uvalis deset za postylku a dite ti v ni nebude chtit spat :nevim:.
Staci normalni zachovala bazarovka za 500 a uvidis. Ty drevene nohy muzete domaci vyrobou prodlouzit, kdyby na to prislo.
(Po tretim diteti povazuju postylku za zbytecnou vec. Vyuzili jsme ji cca do druheho mesice na denni spanky, jinak ne.)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5889
18.10.22 10:41

Tahle mi přijde fajn, být ten rošt už výš, tak se bojim okamžiku, kdy se dítě začne otáčet. https://www.ajashop.cz/…se-zabranou/
Připadně pak zvýšit celou postýlku a dát pod ní něco jako pódium(klidně z palet, pokud to bude připravené stabilně).Umim si to celkem dobře představit mít palety, na tom postýlku. Jen bych to asi nechala udělat odborníka, aby to nějak vyadalo a bylo to bezpečné. A aby to nebylo přidělaný hřebíkama, ale třeba šroubama, který v momentě, kdy už to nebude potřeba se vyšroubují. Ale na palety by se víc asi hodila taková postýlka. https://www.google.com/search?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4816
18.10.22 10:44

Hledej postýlku, která má 3 úrovně roštu - tam budou ty výšky plus minus stejné.
No ale kdybych to vzala ještě obšírněji, tak postýlka mi přijde jako taková dost zbytečná investice :mrgreen: Teda alespoň v mém okolí většina mimin stejně spí s rodiči v posteli. Případně bych, jak píše @Kriss Tina volila takovou, kde budu moct dát matraci do výšky matrace mojí postele. Ono je to dost opruz odnášet v noci dítě po kojení někam do postýlky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30903
18.10.22 10:48

@Markie92 vis ale ze se jedna tak o tri mesice? Pak jak se ti dite zacne otacet, tak se dava rost nize? Mnohem lepsi mne prisla postylka se sundavaci bocnici, co mela matraci v podobne vysce jako nase postel. Mimco zaplace, zkusis pohladit, dat mu ruku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13719
18.10.22 10:49

Postýlku za 10000 bych teda nepořizovala, to mi připadá jako extrémně zbytečný výdaj. Měli jsme postýlku bez bočnice přimontovanou k naší posteli. Syn tam spal cca do 4 let, potom už se přesunul k nám do postele a postýlka sloužila k tomu, aby nespadl, abychom se tam všichni vešli a pro plyšáky :mrgreen:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14566
18.10.22 10:56

Každému asi vyhovuje něco jineho :nevim: já jsem využila postýlku taky hlavně na denní spánky a měla jsem ale hlavně pojizdnou, což bych doporucila i zakladatelko tobe @Markie92 tedy pokud nebydlite v nějakém malickem byte typu 1+kk. Vozila jsem si v ni mimco všude po dome s sebou, mohla jsem se tak úplně vklidu i sprchovat, když jsem si ho v ty postýlce pristavila ke koupelně… a tak dále a tak dále. Proste si to prevezes kamkoli a nemusíš řešit, kam mimco položíš, když nejsi zrovna v ložnici, a zvedat ho třeba z nějaké deky na podlaze nebo tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3958
18.10.22 11:09

Jak tu bylo psáno, stačí jakákoliv postýlka se 3 úrovněmi roštu. K té nejvyšší pozici se neohýbáš. A je to opravdu tak na první 3 měsíce, pak musíš dát tu nižší pozici.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1785
18.10.22 12:15

Naše mimino má 8 měsíců a teda postýlka je pořád v té nejvyšší poloze :D teď se cítím jako strašná matka, že se už umí otáčet i klečet a je to u nás vlastně v pohodě :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3037
18.10.22 12:19

Postýlku za 10 tisíc bych nekoupila ani omylem. Navíc je to jak píšou holky. Na té nejvyšší pozici bude jen chvíli, pak musíš stejně snížit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9271
18.10.22 12:19
@Malineka píše:
Naše mimino má 8 měsíců a teda postýlka je pořád v té nejvyšší poloze :D teď se cítím jako strašná matka, že se už umí otáčet i klečet a je to u nás vlastně v pohodě :D

Neboj, až pak pojedete na pohotovost na rentgen :lol: Tak jí rychle dáte dolů :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3037
18.10.22 12:20
@Malineka píše:
Naše mimino má 8 měsíců a teda postýlka je pořád v té nejvyšší poloze :D teď se cítím jako strašná matka, že se už umí otáčet i klečet a je to u nás vlastně v pohodě :D

8o tý jo, tak to docela riskujete.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37119
18.10.22 12:26
@Malineka píše:

To je dost risk, když vidím naši 8 měsíční, tak by byla už aspoň 10× vypadlá ven. Ta už tam stojí a obchází kolem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1785
18.10.22 12:27

Naše dítě nevykazuje žádné známky toho, že by v postýlce něco dělalo. I na přebalováku klidně leží :) je vážně úplně klidné.
Tím to nezlehčuji, jen že vlastně nikdy nenastalo nic, co by mě donutilo to dát níž. Prostě vážně ani nekleká, nechytá se, v postýlce jenom spinká :D teď jak to čtu, tak mi to taky přijde divné :D no podívám se na to dnes :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí