Chůvička - 200 metrů dosah a cena do 1200 Kč

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
6101
10.1.14 20:15

chůvička - kterou si vybrat?

Ahoj holky, mám otázku. Poohlížím se chůvičce, ale zatím jsem nenarazila na to, co bych potřebovala - jestli to teda existuje :lol: :lol: Vím, že nejlepší ohlasy má philips avent, ale je to na mě moc drahé, tak sháním levnější alternativu, nejlépe kolem 1200,–?? :oops: a pokud možno aby měla tyto náležitosti:

• signalizace vybití baterií
  • aspoň 200 m dosah
  • Aby šla při nepoužívání normálně vypnout
  • rodičovská jednotka aby šla na baterky
  • klip k opasku

nevím jestli jsem moc náročná, ale určitě mi některá pomůžete :* :* děkuji za názory :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6552
10.1.14 20:18

Nevim, my na druheho meli vysilacky Sencor s funkci chuvy- podstatne vetsi dosah, tam kam puvodni Philips chuvy nedosahly, vysilacky v pohode (ostatne pri bezne funkci maji dosah nekolik km ve volne prirode). Ovsem pokud vyzadujes funkci videa, tak pochopitelne nemaji…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6552
10.1.14 20:18

Jo a hlavne je ted vyuzivame dal na horach, vyletech atd…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6101
10.1.14 20:23
@kikina2004 píše:
Nevim, my na druheho meli vysilacky Sencor s funkci chuvy- podstatne vetsi dosah, tam kam puvodni Philips chuvy nedosahly, vysilacky v pohode (ostatne pri bezne funkci maji dosah nekolik km ve volne prirode). Ovsem pokud vyzadujes funkci videa, tak pochopitelne nemaji…

vidou určitě nepotřebuji :) a jaký tip to přesně je?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31672
10.1.14 20:23

Tip nemám, chůvičku jsem nepoužívala, ale pokud nemáte monitor dechu zvlášť, určitě bych se poohlédla po nějaké s monitorem dechu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
190
10.1.14 20:25

Avent, to by mohlo splnit tvé požadavky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6101
10.1.14 20:26
@mihhulle píše:
Avent, to by mohlo splnit tvé požadavky.

avent je sice fajn, ale určitě se nevejdu do 1200,– :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2234
10.1.14 20:30

@bibianka tak kup avent z druhé ruky nebo na aukru repasovanou a vejdeš se i levněji.. ;)

Příspěvek upraven 10.01.14 v 20:30

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1075
10.1.14 20:30

@bibianka a co koupit je z druhé ruky…mela jsem Philips avent a doopravdy maximálni spokojenost. Využívala jsem ji na chatě, horách v baráku…vždycky bez problémů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1013
10.1.14 20:32

Mam doma podobnou jako tahle http://chuvicky.heureka.cz/…jednocestna/, velka spokojenost. Ja mam teda dvojcestnou a pouzivam ji i ted u skoro 3leteho syna domlouvame se kdyz je v pokojicku, ktery ma nahore v patre.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
550
10.1.14 20:32

Taky máme philips avent scd525a nedám na ně dopustit. Akorát nemá klip na opasek, ale šnůrku na pověšení na krk.. ale to je jen malý nedostatek.. Slyšim i jak malý dýchá.. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
308
10.1.14 20:39

@bibianka My máme Avent a nedám na ní dopustit. Levnější alternativu bych asi nehledala…a zkoušela jsi bazárky? Třeba jí bude někdo prodávat za dobrou cenu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
657
10.1.14 20:39

@januse1
Souhlas, máme přesně tuhle a je vynikající. Využila jsem ji už snad všude, má super dosah a když je základna dobře umístěná, slyším i sebemenší pohyb prcka. Pro mě i velké plus teplotní senzor. Zkusila bych taky aukro nebo nějaký bazar. Na aukru jsem viděla za devět stovek, nejvíc asi 1500 Kč.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
440
10.1.14 20:43

Taky máme Avent a supr :palec: Ale je fakt, že stála 3.000,–

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3774
10.1.14 20:48

http://deti.bazos.cz/…ako-NOVA.php
Koukni, máš štěstí - vloženo s dnešním datem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí