Chůvička na baterie

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
15
20.4.16 09:21

Chůvička na baterie

Čau Holky,
mám dotaz.. sháníme chůvičky u kterých by fungovaly obě části jak na baterie, tak i při připojení do sítě. Ale nemohu moc žádnou najít, většina má tu dětskou část jen na připojení do sítě. My se chystáme i cestovat, tak bychom potřebovali aby to fungovalo i bez elektřiny.
Za každé tipy budu moc a moc ráda.
Děkuji, Hanka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1142
20.4.16 09:29

Philips Avent SCD505/00
tak třeba tahle má na baterky obě „základny“… za sebe obecně říkám, že jsme jich vyzkoušeli několik (možná 5 druhů) a všechny měly nějaké limity, optimálním řešením pro nás byly aplikace na mobilu a ipadu, to fungovalo zcela bez problémů a nebyly zde žádné limity ohledně dosahu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
532
20.4.16 09:29

@haneleee Máme doma dvě Philips AVENT kupované po dvou letech a obě to umí ;) tak zkus mrknout na tuhle značku :) jsou teda obě digitální, u analogových nevím, jak to je..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4396
20.4.16 09:30

Mám tyto: http://www.babyplace.cz/…vicka-modra/?… a jsem spokojená. Bud zapojíš do zásuvky nebo jedou na baterky. Nejsou digitální, ale my jsme v domku, tak nám se tam jiný signál neplete. Dosah máme vyzkoušený 60 metrů, přes 2 zdi. Asi by byl větší, ale delší pozemek nemáme, tak jsme nezkoušeli :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
501
20.4.16 09:39

My máme tyto http://www.pilulka.cz/…vicka-sencor?… a spokojenost

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13714
20.4.16 09:45
@haneleee píše: Čau Holky,
mám dotaz.. sháníme chůvičky u kterých by fungovaly obě části jak na baterie, tak i při připojení do sítě. Ale nemohu moc žádnou najít, většina má tu dětskou část jen na připojení do sítě. My se chystáme i cestovat, tak bychom potřebovali aby to fungovalo i bez elektřiny.
Za každé tipy budu moc a moc ráda.
Děkuji, Hanka

Též máme avent.
A děsně mě při vybírání překvapilo, že není normální výbava obe části na baterie.
Ale ty baterie to docela žere, když jsem mívala kočár na zahradě, měla jsem nataženou prodlužku. Na baterie jen když nebylo zbytí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3355
20.4.16 09:46

@haneleee Taky máme avent a jsme spokojeni, obě jednotky buď na baterky nebo do sítě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25085
20.4.16 10:14

Já zatím viděla jen chůvičky, které mají to i to obě strany. Ale za mě taky Phulips (Avent). Sama mám použité, používáné už na třetí dítě a bezva. Akorát mi starší děti shodily tu rodičovskou a je hůř slyšet. Škoda, mohla ještě posloužit :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
20.4.16 10:16

Děkuji vám za tipy.. asi jsem špatně hledala:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14110
20.4.16 10:31

Taky máme pholips a drží už páté dítě :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie