Poradna o autosedačkách
Štěpán Rybníček
Ahoj maminky, prosim o radu ![]()
Mate nektera zkusenost s vanickou Rotho Bella? Maji ji tento mesic v Malviku jako darek pro tehulky…
Jde mi o to, jestli neni moc mala - na prvni ditko jsem mela takovou tu obycejnou vanicku. Tahle je rozmerove trochu mensi. Stojanek k ni rozhodne porizovat nebudu, budu vanicku davat do/na velkou vanu v koupelne, takze na vypusti taky netrvam.
V Malviku mam vybrane i jine veci, ale to muzu objednat pres net, tak dumam, jestli ta vanicka stoji za to tam jet nebo ne ![]()
Diky za nazory a hlavne zkusenosti, kdo tuto vanicku mate, zda jste spokojene ![]()
Za me zbytecnost. Koupila jsem si ji i se stojanem, zatka po case zacla protikat, takže pri kazdem koupani pod tim kbelik. Myslim, ze pokud nemas Malvik kousek, tak kup za usetrene penize za benzin nejakou obyc a poslouzi stejne, neli lepe. Ja si rikala, jak to pak dobre prodam a nikdo se za set nechytil ani za 500kc, porizovaci pres 2tis. Jinak ta velikost neni zavratna, ale stačí.
@Danca7 je menší než běžné vaničky. Nám to až tak nevadilo, protože máme menší a drobnější děti. Nikdy nám neprotíkala a máme ji doma téměř 12 let a používala se pro 7 dětí, naposledy asi před 3 měsíci. Ale dívala jsem se a máme rotho Top.