Vanička Rotho Bella - zkušenosti

522
18.4.16 23:28

vanička Rotho Bella - zkušenosti

Ahoj maminky, prosim o radu :)
Mate nektera zkusenost s vanickou Rotho Bella? Maji ji tento mesic v Malviku jako darek pro tehulky…
Jde mi o to, jestli neni moc mala - na prvni ditko jsem mela takovou tu obycejnou vanicku. Tahle je rozmerove trochu mensi. Stojanek k ni rozhodne porizovat nebudu, budu vanicku davat do/na velkou vanu v koupelne, takze na vypusti taky netrvam.
V Malviku mam vybrane i jine veci, ale to muzu objednat pres net, tak dumam, jestli ta vanicka stoji za to tam jet nebo ne :think:
Diky za nazory a hlavne zkusenosti, kdo tuto vanicku mate, zda jste spokojene ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
tartaletka
19.4.16 00:11

Za me zbytecnost. Koupila jsem si ji i se stojanem, zatka po case zacla protikat, takže pri kazdem koupani pod tim kbelik. Myslim, ze pokud nemas Malvik kousek, tak kup za usetrene penize za benzin nejakou obyc a poslouzi stejne, neli lepe. Ja si rikala, jak to pak dobre prodam a nikdo se za set nechytil ani za 500kc, porizovaci pres 2tis. Jinak ta velikost neni zavratna, ale stačí.

• Citovat
  • Upravit
58833
19.4.16 06:39

@Danca7 je menší než běžné vaničky. Nám to až tak nevadilo, protože máme menší a drobnější děti. Nikdy nám neprotíkala a máme ji doma téměř 12 let a používala se pro 7 dětí, naposledy asi před 3 měsíci. Ale dívala jsem se a máme rotho Top.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí