Hlídání dětí Nová Ves pod Pleší

KoTeFi
11.4.16 18:19

Hlídání dětí Nová Ves pod Pleší

Ahoj maminky, mám 5 měsíčního synka a hledám maminku která hledá hlídání pro své dítě ( Nejlépe už chodící ). Než jsem otěhotněla tak jsem pracovala ve školce, dělala chůvu a byla i jako au-pair. Proto hledám maminku která hledá hlídání pro své dítko.. Klidně třeba i jen na procházky. Ves a okolí - Mníšek pod Brdy a Dobříš. Malého budu mít v nosičce takže není problém s nějakým dojížděním. Budu ráda když se někdo ozve :-) :pankac:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
pohlazeni
11.4.16 21:59

@VeronikaDominika co ty na to?

• Citovat
  • Upravit
12.4.16 09:01

@pohlazeni wau, jsi skvělá ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.4.16 09:01
@KoTeFi píše:
Ahoj maminky, mám 5 měsíčního synka a hledám maminku která hledá hlídání pro své dítě ( Nejlépe už chodící ). Než jsem otěhotněla tak jsem pracovala ve školce, dělala chůvu a byla i jako au-pair. Proto hledám maminku která hledá hlídání pro své dítko.. Klidně třeba i jen na procházky. Ves a okolí - Mníšek pod Brdy a Dobříš. Malého budu mít v nosičce takže není problém s nějakým dojížděním. Budu ráda když se někdo ozve :-) :pankac:

Mohla bych vás poprosit o mail?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
KoTeFi
12.4.16 09:56

Napsala jsem email do SZ :mavam:

• Citovat
  • Upravit
pohlazeni
12.4.16 12:07

Nadhera, holky :potlesk:

• Citovat
  • Upravit
16.5.17 22:57

Hlídání

@VeronikaDominika píše:
Mohla bych vás poprosit o mail?
@KoTeFi píše:
Ahoj maminky, mám 5 měsíčního synka a hledám maminku která hledá hlídání pro své dítě ( Nejlépe už chodící ). Než jsem otěhotněla tak jsem pracovala ve školce, dělala chůvu a byla i jako au-pair. Proto hledám maminku která hledá hlídání pro své dítko.. Klidně třeba i jen na procházky. Ves a okolí - Mníšek pod Brdy a Dobříš. Malého budu mít v nosičce takže není problém s nějakým dojížděním. Budu ráda když se někdo ozve :-) :pankac:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.5.17 23:00

Hlídání

Dobrý večer. Mám zájem se s Vámi dohodnout na hlídání mě 2,5 létě dcery.Moje tel. c.**.Budu ráda, když se ozvěte. Děkuji Markéta.

Edit admin - odstraněn kontakt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.5.17 23:02
@Marketka 27122014 píše:
Dobrý večer. Mám zájem se s Vámi dohodnout na hlídání mě 2,5 létě dcery.Moje tel. c.720206047.Budu ráda, když se ozvěte. Děkuji Markéta.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.5.17 13:04

Zdravím, hlídání mi nabídla KoTeFi ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.5.17 08:05

@VeronikaDominika dobrý den, máte nějaký kontakt na paní? Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.5.17 14:33

Uz bohuzel ne :-( Nakonec jsem zvolila miniskolku v Mnisku ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.5.17 00:47

Ahoj, mohu se zeptat jakou miniskolku jste sehnala, prosim?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.5.17 12:58

Využíváme Sluníčko. Jsou tam moc milé tety a dceři se tam líbí ;-) Myslím, že stále přijímají nové děti ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
20.11.20 18:55

Hlídání v Nové Vsi pod Pleší a okolí

Dobrý den, maminky,

ráda bych Vám nabídla hlídání dětí nebo případně doučování a výpomoc s domácími úkoly pro žáky základních škol. S dětmi mám bohaté zkušenosti z dětského tábora a také jsem vedla kroužek informatiky právě v Nové Vsi pod Pleší.

Pokud by měl někdo zájem o osobní setkání, tak stačí napsat do zpráv, momentálně jsem k dispozici neustále.

Krásný den :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport