Poradna o autosedačkách
Štěpán Rybníček
@KoTeFi píše:
Ahoj maminky, mám 5 měsíčního synka a hledám maminku která hledá hlídání pro své dítě ( Nejlépe už chodící ). Než jsem otěhotněla tak jsem pracovala ve školce, dělala chůvu a byla i jako au-pair. Proto hledám maminku která hledá hlídání pro své dítko.. Klidně třeba i jen na procházky. Ves a okolí - Mníšek pod Brdy a Dobříš. Malého budu mít v nosičce takže není problém s nějakým dojížděním. Budu ráda když se někdo ozve![]()
Mohla bych vás poprosit o mail?
@VeronikaDominika píše:
Mohla bych vás poprosit o mail?
@KoTeFi píše:
Ahoj maminky, mám 5 měsíčního synka a hledám maminku která hledá hlídání pro své dítě ( Nejlépe už chodící ). Než jsem otěhotněla tak jsem pracovala ve školce, dělala chůvu a byla i jako au-pair. Proto hledám maminku která hledá hlídání pro své dítko.. Klidně třeba i jen na procházky. Ves a okolí - Mníšek pod Brdy a Dobříš. Malého budu mít v nosičce takže není problém s nějakým dojížděním. Budu ráda když se někdo ozve![]()
Dobrý večer. Mám zájem se s Vámi dohodnout na hlídání mě 2,5 létě dcery.Moje tel. c.**.Budu ráda, když se ozvěte. Děkuji Markéta.
Edit admin - odstraněn kontakt
@Marketka 27122014 píše:
Dobrý večer. Mám zájem se s Vámi dohodnout na hlídání mě 2,5 létě dcery.Moje tel. c.720206047.Budu ráda, když se ozvěte. Děkuji Markéta.
@VeronikaDominika dobrý den, máte nějaký kontakt na paní? Díky
Využíváme Sluníčko. Jsou tam moc milé tety a dceři se tam líbí
Myslím, že stále přijímají nové děti ![]()
Dobrý den, maminky,
ráda bych Vám nabídla hlídání dětí nebo případně doučování a výpomoc s domácími úkoly pro žáky základních škol. S dětmi mám bohaté zkušenosti z dětského tábora a také jsem vedla kroužek informatiky právě v Nové Vsi pod Pleší.
Pokud by měl někdo zájem o osobní setkání, tak stačí napsat do zpráv, momentálně jsem k dispozici neustále.
Krásný den ![]()
Ahoj maminky, mám 5 měsíčního synka a hledám maminku která hledá hlídání pro své dítě ( Nejlépe už chodící ). Než jsem otěhotněla tak jsem pracovala ve školce, dělala chůvu a byla i jako au-pair. Proto hledám maminku která hledá hlídání pro své dítko.. Klidně třeba i jen na procházky. Ves a okolí - Mníšek pod Brdy a Dobříš. Malého budu mít v nosičce takže není problém s nějakým dojížděním. Budu ráda když se někdo ozve