Chůvička na noc

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
3.3.24 19:26

Chůvička na noc

Dobrý den, potřebovala bych poradit chůvičku, která bude vhodná na noc. Synovi bude 6 měsíců a budeme se stěhovat do jiného bytu, kde je menší ložnice, ale pokoj navíc, takže bude mít syn svůj pokoj. Potřebovala bych poradit nějakou chůvičku (klidně bez videa, jelikož máme monitor dechu), která se dá použít na noc do vedlejší místnosti, jelikož se syn párkrát za noc budí na kojení, tak abych o něm věděla. Děkuji :D

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
3.3.24 20:28

A musí už jít takhle malý do svého pokoje? chudák :-( naše starší šla fo svého pokoje až v novém domě a až sama chtěla, takže ve 4letech a druhá menší je u mě v posteli a chlap má jinou postel, kam za ním chodí ta starší nebo chodí ke mně a k malé :-) na sex se vždy někde sejdeme :-)

Chůvičky jsme používali chvíli u první, u druhé v novém domě už vůbec, stejně nejčastěji spí v autě, ve vajíčku nebo v kočárku na vycházce :-)

• Citovat
  • Upravit
16188
3.3.24 20:33
@Anonymní píše:
A musí už jít takhle malý do svého pokoje? chudák :-( naše starší šla fo svého pokoje až v novém domě a až sama chtěla, takže ve 4letech a druhá menší je u mě v posteli a chlap má jinou postel, kam za ním chodí ta starší nebo chodí ke mně a k malé :-) na sex se vždy někde sejdeme :-)Chůvičky jsme používali chvíli u první, u druhé v novém domě už vůbec, stejně nejčastěji spí v autě, ve vajíčku nebo v kočárku na vycházce :-)

Pokud mají menší ložnici a postýlka tam nevleze, tak asi proto se ptá, protože holt mimi bude v pokoji :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21311
3.3.24 20:39

Určitě bych koupila s kamerou, ať nevstavaš ke každému sustnuti. Dobrou zkušenost mam s Motorola MBP483

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
476
3.3.24 21:45

Místo chůvičky máme klasickou kameru: Xiaomi Smart Camera C300 a nemůžeme si ji vynachválit. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.3.24 00:50

@Dahlia0409 Bohužel přesně proto musí jít do svého pokoje

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
4.3.24 00:53

@KarolNedy Tuto kameru máme místo chůvičky, ale použili jsme ji tak dvakrát.. Nicméně nedovedu si představit na ní mít připojenej telefon celou noc..

• Citovat
  • Upravit
120
20.9.24 15:41

Ahoj, nechci zakladat dalsi tema, mam dotaz k chuvickam. Koupila jsem si dost drahou chuvicku proneslysici s vibracema. Ted ji ale zkousim, a jsem uplne bezmocna, protoze reaguje na naprosto vsechny zvuky. Vrze nam doma podlaha, to bych nemohla ani v noci jit na wc, protoze nez bych tam dosla, spusti se mi nekolikrat alarm. Venku projede traktor a taky se spusti alarm, a pocitam, ze miminko nebude plakat tak moc nahlas, aby to bylo silnejsi nez tyto uplne bezny zvuky.
Da se nejak nastavit, aby chuvicka reagovala jen na konkretni zvuk? Tedy jen na ten plac ditete pripadne na zvukovy signal monitoru dechu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16188
20.9.24 16:32
@WildOrchid píše: Více

A jak chceš naprogramovat, aby to reagovalo jen na dítě, nebo monitor dechu? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
120
20.9.24 19:38

No, to prave nevim, ale nejak jsem pocitala s tim, ze to bude reagovat jen na ten plac, a ne i na vrzani parket nebo projizdejici traktor venku… jeste nemam dite na svete a ta chuvicka mi rve nonstop. Nechapu, ze by ji tolik lidi pouzivalo, kdyby to bylo normalni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16188
20.9.24 21:35
@WildOrchid píše: Více

Tak pokud má reagovat na zvuk, tak reaguje na zvuk, ne? :think: Já to nemám, ale předpokládám, že to tak asi bude :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí