Poradna o autosedačkách
Štěpán Rybníček
Ahoj, chtěla bych se zeptat jaké máte zkušenosti s touto chůvičkou. Na první dítko jsme měli chůvičku philips SBC SC 467, ale bohužel dosloužila. Myslím si, že jsme až tolik nevyužili to, že chůvička je oboustranná, tak myslím, že by teď stačila tato - SCD 480. Bydlíme v řadovce, ale moc dětí tu není. Díky za vaše zkušenosti a rady. Taky jsem viděla bazarové SBC SC467, ale mám strach, aby neměly skrytou vadu. Co myslíte? Díky K.
my jí máme a byla jsem relativně spokojená. jen mi v baráku trochu vadilo, že nemá moc velký dosah (do sousedního vchodu..
) ale do sousedního bytu měla dosah suprový. u nás spíš byl probém v tom, že jsem občas chytala jiné děti. ale to se doladilo přepnutím na jiný kanál. celkově slouží již 3 roky (používáme ji stále u mých rodičů, kdy klárka spí v patře a my jsme dole u TV).
Ahoj, mame ted novou a zatim je super, bydlime v baraku, bazarovou bych urcite nekoupila…
měla jsem přesně tuto chůvičku philips scd 480! bydlím na vesnici a kousek od nás bla rodina s dětmi zakládala jsem tady i diskusi!! tato chůvička nemá přepínání frekvencí!! takže jsem ji musela vyměnit doporučovala bych ti koupit si jiný typ! nebo spláčeš nad výdělkem jako já! pošlu ti odkaz na tu diskusi
Příspěvek upraven 11.04.10 v 18:43
https://www.emimino.cz/…ilips-39515/ tady máš ten odkaz na diskusi kterou jsem zakládala musela jsem si pořídit chůvičku s úřepínáním frekvencí jinak bych se z toho zbláznila! Takže ti ji nedoporučuji
Zdravíčko Nechci zakládat další diskuzi, tak snad mi někdo odpoví. ![]()
Máme tuhle chůvičku ( zde ) měla by to být ta o které se tu píše… Chtěla jsem se zeptat, protože už od začátku při zachycení zvuku strašně chrčí.Malého pláč jde slyšet ale hlavně to chrčí. Nevíte co s tím, nebo čím by to mohlo být?? Myslím že rušení jiné chůvičky to není a je to tak už od prvního zapnutí. ![]()
Urcite chuvicku nieco rusi…mozno mobil, nejaky signal…
Ja mam tuto chuvicku tiez Philips a je super - ticha, nikdy nechrcala, nikdy sme nechytili niekoho ineho (a to je v panelaku kooopec deti).
Dětská chůvička Philips SCD 535/00
http://chuvicky.heureka.cz/…ka-chuvicka/
Monika123 píše:
Urcite chuvicku nieco rusi…mozno mobil, nejaky signal…Ja mam tuto chuvicku tiez Philips a je super - ticha, nikdy nechrcala, nikdy sme nechytili niekoho ineho (a to je v panelaku kooopec deti).
ta tvoje je digitální, zakladatelka má analogovou. my jsme pro staršího koupili taky analogovou, nechtěli jsme už utrácet. a je to krám. chrčí to, vlasní zvuky od dítěte jsou spíše v pozadí. Spát by se s tím nedalo, po usnutí dítěte necháváme otevčřené dveře.
Alpaka píše:Monika123 píše:ta tvoje je digitální, zakladatelka má analogovou. my jsme pro staršího koupili taky analogovou, nechtěli jsme už utrácet. a je to krám. chrčí to, vlasní zvuky od dítěte jsou spíše v pozadí. Spát by se s tím nedalo, po usnutí dítěte necháváme otevčřené dveře.
Urcite chuvicku nieco rusi…mozno mobil, nejaky signal…Ja mam tuto chuvicku tiez Philips a je super - ticha, nikdy nechrcala, nikdy sme nechytili niekoho ineho (a to je v panelaku kooopec deti).
My jsme ji právě dostali, tak nebudem kupovat další že. Ale dělá přesně to co popisuješ, pláč je jakoby v pozadí. My teda s tím spíme, ptž u malého nemužem
Tak si říkám na smíření, že mě to alespoň opravdu vzbudí
Malý už bude mít rok a až teď mě napadlo napsat na vševědoucí Emimino ![]()
Příspěvek upraven 15.02.12 v 21:45
Alpaka píše:
Našeho kluka nevzbudí ani rána z děla u ucha.
No tak to závidím. Našeho vzbudí i když mi lupne malíček na noze!
Ahojky,
doporučuju změnit kanál. Je jich k dispozici 16 a na obou jednotkách musí být nastavený stejný. Taky doporučuju otestovat chůvy jinde, nebo je dát asi 5m od sebe. Pokud je na všech kanálech nebo v jiném prostředí stejný problém, pomůže jedině servis ![]()
Dadulina píše:Alpaka píše:Monika123 píše:ta tvoje je digitální, zakladatelka má analogovou. my jsme pro staršího koupili taky analogovou, nechtěli jsme už utrácet. a je to krám. chrčí to, vlasní zvuky od dítěte jsou spíše v pozadí. Spát by se s tím nedalo, po usnutí dítěte necháváme otevčřené dveře.
http://chuvicky.heureka.cz/…ka-chuvicka/My jsme ji právě dostali, tak nebudem kupovat další že. Ale dělá přesně to co popisuješ, pláč je jakoby v pozadí. My teda s tím spíme, ptž u malého nemužem
Příspěvek upraven 15.02.12 v 21:45Tak si říkám na smíření, že mě to alespoň opravdu vzbudí
Malý už bude mít rok a až teď mě napadlo napsat na vševědoucí Emimino
michal114 píše:
Ahojky,
doporučuju změnit kanál. Je jich k dispozici 16 a na obou jednotkách musí být nastavený stejný. Taky doporučuju otestovat chůvy jinde, nebo je dát asi 5m od sebe. Pokud je na všech kanálech nebo v jiném prostředí stejný problém, pomůže jedině servis
Dadulina píše:Alpaka píše:Monika123 píše:ta tvoje je digitální, zakladatelka má analogovou. my jsme pro staršího koupili taky analogovou, nechtěli jsme už utrácet. a je to krám. chrčí to, vlasní zvuky od dítěte jsou spíše v pozadí. Spát by se s tím nedalo, po usnutí dítěte necháváme otevčřené dveře.
http://chuvicky.heureka.cz/…ka-chuvicka/My jsme ji právě dostali, tak nebudem kupovat další že. Ale dělá přesně to co popisuješ, pláč je jakoby v pozadí. My teda s tím spíme, ptž u malého nemužem
Příspěvek upraven 15.02.12 v 21:45Tak si říkám na smíření, že mě to alespoň opravdu vzbudí
Malý už bude mít rok a až teď mě napadlo napsat na vševědoucí Emimino
analogová má jen kanál A nebo B