Poradna o autosedačkách
Štěpán Rybníček
Ahoj holky, chtěla bych vás poprosit, jestli někdo nevíte, kde se dá v Praze v kamenném obchodě omrknout kočárek Micralite Toro.
Nemůžu se nějak ničeho dopátrat… Děkuji - pokud někdo teda bude vědět a krásný jarní den
)))
![]()
tak už jsem kočárek stejně objednala, nikdo se neozval a už to není ani aktuální
kdyby chtěl někdy někdo reference na tento kočárek, tak stačí napsat, brzy vyzkouším osobně ![]()
Dobrý večer,chcela by som Vás poprosiť o info o tomto kočiariku.Ďakujem ![]()
Dobrý den, také by mne zajímalo zda jste s tímto kočárkem spokojená, případně jaké má chyby.
Uvažuji o jeho koupi.
Děkuji.
Dobry den, vlastnim kocarek Micralite Toro. Ja si na nej nemuzu stezovat. Pouzivala jsem ho cca 8 mesicu a super. Jednu vadu ma a to, ze se da pouzivat jen po smeru jako xlander. Ale jinak me nenapada nic, co by mi vadilo. Lehoucky, skladny, hodne moznosti jak si ho nastavit. Hodne stabilni jak je podvozek do V a konstrukci je jakoby odpruzeny. Sporovni sedacka se da cela sundat a vyprat. Korba se da slozit na placku, vlozka se da take vyprat a velikosti prumer 73×36. Syn ma 87cm a vejde se do sportovni v pohode. Nyni ho i prodavam pokud by mel nekdo zajem ![]()
Prodávám Micralite Toro ve velmi dobrém stavu, barevná varianta: oranžovo-černá. http://www.mimibazar.cz/foto.php?… Byla jsem s ním velmi spokojená, velmi jednoduchá manipulace s kočárkem, zadní velká kola pomáhají lehce překonávat schody a nerovný terén.
Tak po půl roce užívání tohoto kočárku můžu jenom potvrdit max. spokojenost
, jsem ráda, že jsem se pro něj rozhodla, takže jedině doporučuji. Akorát teď v zimě jsou trochu nevýhodou přední malá kolečka (nebo např. někam do terénu..), ale dají se dokoupit velká a měnit podle potřeby. Takže teď budu sice investovat další 2000 Kč za kola, ale vyplatí se to. Možná bych uvítala ještě trochu větší košík dole, ale nebyl to pro mě rozhodující parametr, takže bych do něho šla určitě zas. Jsem zvědavá, jak se osvědčí sportovní verze, dám potom info. ![]()