MICRALITE TORO - kde v Praze

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
967
8.4.10 11:44

MICRALITE TORO - kde v Praze

Ahoj holky, chtěla bych vás poprosit, jestli někdo nevíte, kde se dá v Praze v kamenném obchodě omrknout kočárek Micralite Toro.

Nemůžu se nějak ničeho dopátrat… Děkuji - pokud někdo teda bude vědět a krásný jarní den :o)))
:kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
967
9.4.10 22:05

tak už jsem kočárek stejně objednala, nikdo se neozval a už to není ani aktuální :) kdyby chtěl někdy někdo reference na tento kočárek, tak stačí napsat, brzy vyzkouším osobně :))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
tonkaaa
19.4.10 21:41

:-) Dobrý večer,chcela by som Vás poprosiť o info o tomto kočiariku.Ďakujem :)

• Citovat
  • Upravit
aluskas
31.5.10 10:41

Dobrý den, také by mne zajímalo zda jste s tímto kočárkem spokojená, případně jaké má chyby.
Uvažuji o jeho koupi.
Děkuji.

• Citovat
  • Upravit
petraa91
13.8.10 10:27

Micralite Toro

Dobry den, vlastnim kocarek Micralite Toro. Ja si na nej nemuzu stezovat. Pouzivala jsem ho cca 8 mesicu a super. Jednu vadu ma a to, ze se da pouzivat jen po smeru jako xlander. Ale jinak me nenapada nic, co by mi vadilo. Lehoucky, skladny, hodne moznosti jak si ho nastavit. Hodne stabilni jak je podvozek do V a konstrukci je jakoby odpruzeny. Sporovni sedacka se da cela sundat a vyprat. Korba se da slozit na placku, vlozka se da take vyprat a velikosti prumer 73×36. Syn ma 87cm a vejde se do sportovni v pohode. Nyni ho i prodavam pokud by mel nekdo zajem :palec:

• Citovat
  • Upravit
Renata7
18.9.10 20:49

Mám zájem

Dobrý den,měl bych zájem o kočárek.

• Citovat
  • Upravit
petraa91
18.9.10 21:30

Kocarek je jiz prodany :-?

• Citovat
  • Upravit
5.10.10 14:02

Micralite Toro

Prodávám Micralite Toro ve velmi dobrém stavu, barevná varianta: oranžovo-černá. http://www.mimibazar.cz/foto.php?… Byla jsem s ním velmi spokojená, velmi jednoduchá manipulace s kočárkem, zadní velká kola pomáhají lehce překonávat schody a nerovný terén.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
967
2.12.10 18:23

Tak po půl roce užívání tohoto kočárku můžu jenom potvrdit max. spokojenost :potlesk: , jsem ráda, že jsem se pro něj rozhodla, takže jedině doporučuji. Akorát teď v zimě jsou trochu nevýhodou přední malá kolečka (nebo např. někam do terénu..), ale dají se dokoupit velká a měnit podle potřeby. Takže teď budu sice investovat další 2000 Kč za kola, ale vyplatí se to. Možná bych uvítala ještě trochu větší košík dole, ale nebyl to pro mě rozhodující parametr, takže bych do něho šla určitě zas. Jsem zvědavá, jak se osvědčí sportovní verze, dám potom info. :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí