Chůvička v telefonu.

3
3.6.21 22:39

Chůvička v telefonu.

Jakou používáte aplikaci jako chůvičku v telefonu? Potřebuji, aby fungovala na iOS a Androidu zároveň, máme dva telefony, každý s jiným oper. systémem.
V popisu toto nikde nepíšou a nechci app zaplatit, když to pak nebude fungovat…
Díky za jakoukoli radu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1554
3.6.21 22:56

Zkusila bych si zavolat s kamerou přes messenger/whatsapp 😃 zadarmo a funguje stejně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2391
3.6.21 23:04

Používám BabyCam. Měla by se dát stáhnout i pro iPhone. Základní verze je zdarma a funguje dobře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
3.6.21 23:15

@Asiina Super nápad :D To mě nenapadlo, díky!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
3.6.21 23:16

@annali Šlo mi o to, aby se dala sparovat s telefonem, který má android.
Stáhl jsem chůvičku Annie a tam je v tom problém, funguje jen mezi dvěma zařízeními se stejným operačním systémem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.6.21 08:18

My máme kameru Xiaomy my Home 160, 1080HD stojí 1500,– cca. Už ji máme 2,5 roku a naprosto super. Obraz, zvuk a můžeš na dítě i mluvit, že už jdeš a tak :D:palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
29.6.21 11:47

@Mareko1 Já používám Annie Baby Monitor a je to super! :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
6.2.22 23:27

Ahoj holky, oživuju :)
Používám iPhone a doma se mi zbytečně válí Huawei, tak mě napadlo je využít společně jako chůvičky.
Používáte někdo taky tak? Jde vůbec najít aplikace, která bude fungovat, když má každý telefon jiný operační systém?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
813
7.2.22 07:30

Ja pouzivam apku Chuvicka 3G, ale pouzivam to pres iPhony. Ale pokud ta apka existuje i pro jiny operacni system, tak by to fungovat asi melo :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
7.2.22 13:17

@Dana V
Super, děkuji za tip ;)
Zjišťovala jsem a tahle appka fakt jde na oba operační systémy, akorát si ji musíš koupit na každý OS zvlášť, což je to nejmenší, protože stojí pár korun jednorázově. Škoda, že neumí propojení přes Bluetooth (v zahraničí jsme kolikrát bez internetu), ale to už bych chtěla asi moc, že? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí