Chůze dlouhé trasy a dítě

17.4.15 02:59

chůze dlouhé trasy a dítě

Zdravím Vás.
Za posledni dva roky na mateřské jsem si zvykla denně chodit od jara do podzimu dlouhé trasy pěšky ( nad 20km)jenže tento rok nevím jak to vyřešit :nevim:
Dcera má 2,5 let, kočárek již nemáme. Je mi jasné, že takovou dálku po dceři nemůžu pěšky chtít a tak..
Doporučíte mi nějaké,,vozítko,, ve kterém bych mohla malou vést? Kromě kočárku :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
43035
17.4.15 05:21

Cyklovozíček?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.4.15 06:24

Nejezdim ma kole

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1342
17.4.15 06:27

Ten se dá i vézt před s sebou. Ale vzhledem k ceně…kup si obyc golfky na bazaru za 500 a máš vyřešeno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7965
17.4.15 06:28

A co trikolka s vodici tyci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
971
17.4.15 06:35

Zakladatelko předpokládám, že chodíš terénem stejně jako já. Já mám ještě kočár. U starší jsem ji nosila v krosničce. Byla tedy tintítko, ale musela aj ťapkat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.4.15 06:35

Ahaa me to prijde takove…kdybych pred sebou tlacila stan :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.4.15 06:36

Vyborne, diky :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.4.15 06:36

Nee jen dlouhe vzdalenosti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26716
17.4.15 07:05

@labilniveverka perfektní jsou krosny deuter kid comfort III :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5315
17.4.15 07:06

Bud dcerku poponášej v nosítku(krosna je zbytečně těžká, nosítko je skvěle skladné a lehké) a nebo můj kluk zvládal terén jezdit na odrážedle, byl na něm skvěle mobilní, díky němu jsme zvládali chodit i delší trasy, ale 20km tedy zatím ještě ne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1804
17.4.15 07:18

Deuter Kid III., akorat je mozny, ze protoze na to tvoje dcera neni zvykla, tak v tom nevydrzi pochod na cely den. My s tim podnikame vysokohorske tury od deseti mesicu (do te doby byla mala v sale) a jsme s tim strasne spokojeni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10726
17.4.15 07:23
@labilniveverka píše:
Zdravím Vás.
Za posledni dva roky na mateřské jsem si zvykla denně chodit od jara do podzimu dlouhé trasy pěšky ( nad 20km)jenže tento rok nevím jak to vyřešit :nevim:
Dcera má 2,5 let, kočárek již nemáme. Je mi jasné, že takovou dálku po dceři nemůžu pěšky chtít a tak..
Doporučíte mi nějaké,,vozítko,, ve kterém bych mohla malou vést? Kromě kočárku :kytka:

Kam chodíš? Do přírody?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26716
17.4.15 07:29
@roniii píše:
Bud dcerku poponášej v nosítku(krosna je zbytečně těžká, nosítko je skvěle skladné a lehké) a nebo můj kluk zvládal terén jezdit na odrážedle, byl na něm skvěle mobilní, díky němu jsme zvládali chodit i delší trasy, ale 20km tedy zatím ještě ne

deuter kid 3 je sama o sobě lehoučká a funguje i jako batoh. Nedovedu si představit 2,5 leté dítě v nosítku. Dcera má 20 měsíců a do manducy už ji nedám, není jí tam pohodlno a v ní byla jako malinká dost často a spokojená

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26716
17.4.15 07:30
@AnnaF píše:
Deuter Kid III., akorat je mozny, ze protoze na to tvoje dcera neni zvykla, tak v tom nevydrzi pochod na cely den. My s tim podnikame vysokohorske tury od deseti mesicu (do te doby byla mala v sale) a jsme s tim strasne spokojeni.

tak já jsem to pochopila, že by v tom nebyla furt, jen na poponášení a na odpočinek. Ono stejně déle jak dvě hodiny v kuse by v tom být dítě nemělo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí