Chvění srdce

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
2292
1.1.16 17:01
@Anonymní píše:
@katule9 jo a jinak až budete mít tlak 200 tepů za minutu tak si povíme jestli si to dokážete sama změřit a počítat, já byla ráda že to se mnou neseklo. Ten spodní tlak je vysoký takový normálně nemám ale nevím jestli to neudělá to bušení že se to tak zvedne. No to je jedno, počkám k tomu lékaři a uvidíme.

tlak 200 tepu urcite mit nebudu, mozna tak pulz. Vzhledem k tomu ze pracuji na karidu tak vim jak takovy lidi vypadaji a urcite by to nesly diskutovat na emimino :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.1.16 17:03

@katule9 já nepsala že to mám ted, když tak si to přečtěte pořádně :?

• Citovat
  • Upravit
1850
1.1.16 22:20

@katule9 Pracuješ na kardiu a nevěříš jí takovou tepovou frekvenci? Hm, divný.
Já jsem na SVT dost trpěla a pulz 200 za min. měla třeba i hodinu v kuse a věř, že to na zápěstí opravdu změřit nejde. Bohužel jsem pokaždé skončila na JIPu :?kapačkách a injekcích Isoptinu(pokud se nepletu názvem, je to už 10 let zpět).
Pomohla mi až radiofrekvenční ablace.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1850
1.1.16 22:27

Zakladatelko, štítnou žlázu máš v pořádku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.1.16 09:08

@Tapa děkuji za zastání, ano krevní testy na štítnou žlázu mám v pořádku. Počkám na to kardio a uvidíme. Taťka měl před rokem fibrilaci komor a od té doby má kardioverter (nevím jestli to píšu dobře). Tak se trošku bojím, na druhou stranu nechci být za hypochondra. Jsem ráda že mi tu napsal někdo normální kdo má stejné zkušenosti. Vím že tlakoměry někdy měří blbě, ale to srdce bušilo opravdu tak rychle jak ten tlakoměr pípal. Takže myslím že ten tep to změřilo dobře.

• Citovat
  • Upravit
1850
2.1.16 09:59

Neboj, snaž se být v klidu a tolik se nesledovat. Vím že u tebe je ta obava znásobená taťkovým problémem. Já tyhle problémy měla od puberty až do mých 28.Stačilo málo, třeba zakašlat nebo se ohnout a už se to rozjelo :?
Brala jsem léky-betablokátory a při „bušení“ zkoušela cviky.Jak jsem psala, pomohla mi až ta ablace. Mám tři děti, náročnou práci a žiju :)
Jo a přímo při zákroku, kdy mi doktoři účelově vyvolávali záchvaty jsem měla pulz i 230 a přežila jsem :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
873
2.1.16 11:28

Vím, že to píšu pořád dokola moc to nikoho nezajímá, hlavně doktoři tomu většinou dávají malou váhu. No prostě to často dělá páteř, jenže to nejde potvrdit. Jeden moudrý člověk nedávno řekl v jednom televizním pořadu, který jsem viděl jen okrajově a jméno onoho odborníka mi uteklo. Shrbení lidé mají nejen blíž k zemi, ale hlavně na hřbitov, protože skřplí nerv srdce výrazně zkracuje jeho životnost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
738
22.6.17 11:11

Ahoj holky,
chtela jsem se zeptat, zda je mozne, ze mi stres zpusobuje obcasne chveni srdce a stahy krku, kdy na me jdou az mdloby? Trva to cela max. 5 vterin a pak je dobre, panice nepropadam, ale rada bych se toho stavu zbavila. :) Nebo to muze byt od patere? S tou se lecim uz 1,5 roku. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
22.6.17 11:53

Na podobné stavy mě pomohlo užívání hořčíku - běžně dostupný doplněk stravy v tabletách. Uvolňuje stres a svalové křeče, pomáhá při bušení srdce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9243
22.6.17 12:25

@Lucyanne
To nemá smysl tady věštit z koule co to je. Nech si udělat kardiologické vyšetření, když bude ok, tak až pak se můžeš chlácholit, že je to víceméně neškodná věc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
738
22.6.17 12:33

@Konnny podstoupila jsem vysetreni srdce v breznu a srdce mam zdrave. ;) Proto patram dal. K prakticke lekarce chodit nechci, predepisuje mi ad a to brat proste nebudu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
738
22.6.17 12:34

@Petumilka horcik beru pravidelne. :) co ti to zpusobovalo vis?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9243
22.6.17 12:39

@Lucyanne
Aha, no to jsi ale nenapsala.Tak to je hlavní, že tohle je v pořádku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
738
22.6.17 12:55

@Konnny omlouvam se. :) Ma cenu to srdce nechavat znovu kontrolovat nebo se smirit s tim, ze je to psychickeho razu? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.6.17 12:59

Zakladatelko, a piješ kávu nebo nějaké energy drinky. Intolerance, hlavně v tomto teple tohle dělá. Nebo to je vyčerpání a dehydratace. Taky jsem toto jednou řešila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí