Chvilková vyrážka

• Fotoalbum (4)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
7
24.2.20 08:34

Chvilková vyrážka

Zdravím vás, potřebuju poradit, už si fakt nevím rady. Mám 2,5 měsíční holčičku který se vždycky po ránu udělá vyrážka na tvářích a nemůžu přijít na to proč. Dneska jsme v půl 7 vstávaly a tvaricky měla čistý, než sem zatopila tvaricky měla červený, teď v pul 9 po namazání bepanthenem je má zase čistý :nevim: Myslela jsem jestli to třeba nezpůsobuje péřová deka, protože si malou beru k sobě do postele v noci, tak sem ji vyměnila ale žádná změna. Setkaly jste se někdy s něčím podobným? Já už sem fakt zoufalá :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
137
24.2.20 08:42

@Romca2397 ahoj, takhle obdobně reagovaly děti na tchýnin pleťový krém. Dlouho jsme nemohly přijít na to čím to je, ale vždy po návštěvě babičky se jim osypaly tváře. Tak bych řekla, že to bude nějaká alergie, třeba na aviváž, kosmetiku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
7.3.20 22:44

Vyrazka pouze venku.

Ahojky, prosim nemate nekdo zkusenost s vyrazkou jen venku? Resim ted u 19 mesicniho syna. Doma nema nic a vyjdeme ven a do pul hodiny pupence na tvarickach a cerveny fleky. Prijdeme z venku a do 15 min je to pryc.
Vypada to jak stipanece nebo od kopriv. Vubec nevic co to je. Alergii na nic nikdy nemel. Venku jsme travili kazdy den rano i odpoledne, ted se radeji drzime doma.Moc dekuji Za info jestli jste to nekdy nekdo zesily.. Dekuji moc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.11.24 12:03

@Verda 13 Dobrý den, můžu se zeptat, jak to nakonec s vyrazkou dopadlo? Vypadá to jako alergie na chlad. Dělali jsme s tím něco? Dcera má asi to samé. Děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna pediatra

Ikona - Jiří Havránek

Mudr. Jiří Havránek