Chyba, nebo ne
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Citovat
- Upravit
Reakce:
@deliska ahoj, jsem na tom podobně… jsem vyučená v oboru cukrář. Mám těžkou skoliózu, tuto práci rozhodně dělat nemohu. Záda mě bolí úplně porad
. Mám ještě nástavbu v oboru podnikání, čili účetnictví atd. nedokážu ale dlouho sedet
. Teď si chci dostudovat učitelství v mateřské škole, tam bych to měla nějak zvládnout.
- Citovat
- Upravit
@deliska Lidé tě odrazují… A co si o tom myslíš ty? Určitě jsi při škole praxe měla dost a dost, tak musíš sama nejlíp vědět, jestli tě tvůj handicap omezoval a nebo ne a tím bych se řídila. Rozhodně mě zlatník přijde míň namáhavý, než prodej v obchodě jako takovém.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Pamatuji si spoluzacku z ucnaku, kterou take zradilo telo /take problemy s pateri/ a presla na psychologii. Dnes je spokojena.
Nenech se zrazovat okolim. Jdi si za tim, co te bavi, o cem si myslis, ze te bude naplnovat. Prace je na vetsinu zivota, tak nema smysl ucit se neco, o cem vis, ze nemuzes delat nebo te to nebude bavit.
Ty si vybiras, cim se budes zivit. Okoli to nemusi chapat, hlavne, ze tobe to bude vyhovovat.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
@deliska ahoj, jsem na tom podobně… jsem vyučená v oboru cukrář. Mám těžkou skoliózu, tuto práci rozhodně dělat nemohu. Záda mě bolí úplně porad. Mám ještě nástavbu v oboru podnikání, čili účetnictví atd. nedokážu ale dlouho sedet
. Teď si chci dostudovat učitelství v mateřské škole, tam bych to měla nějak zvládnout.
Záda tě bolí úplně pořád a troufáš si na učitelku v MŠ? To se tedy divím…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Záleží na tobě, co můžeš a zároveň chceš dělat.. Upřímně, mám vystudovanou ekonomku/účetnictví… Z Fyziky jsem propadala už od prváku, z matiky jsem prolézala s odřenýma ušima, ale zbytek jsem měla jedničky.. A opravdu se mě nikdy nikdo za účetním stolem nepsal na Archimedovy zákony ani na to kolik je 6. odmocnina z milionu, od toho mám kalkulačku
Bohužel ale musíš učení zvládnout, aby ses dostala dál, takže budeš muset zabrat, pokud ti to dělá problém.. Co se tvého vyučení týče.. Když si se zvládla vyučit, tak to očividně na nějaké výuční pozici ovládáš, takže bych ještě zkoušela hledat ve svém oboru a při tom bycch si dodělávala jinou školu…
Bohužel, je pravda, že jsou pozice, obory, které prostě potřebují fyzickou zdatnost nebo dokonalou motoriku…