Kde co hlásit?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
72725
6.9.16 12:05

Kde co hlásit?

Holky, prosím radu pro známou. Byla na úp, narodilo se dítko, dostala automaticky rodičák na 4 roky, ukončení pobytu na úp v den narození dítěte. Teď má dítko 2,5 roku, ona nastoupila do práce na hpp, co kde má nahlásit? :think: soc, zdrav, nebo je třeba zajít aji na to úp? Děkuji za rady :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6257
6.9.16 12:08

Při rodičáku..jen pokud je příjem nad..ty jo a ted nevím kolik že korunek :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4367
6.9.16 12:42

Myslim, ze to neni omezeno vydelkem, ale dobou, kterou stravi ditko ve skolce. Tusim, ze nesmi byt delsi nez 4 hodiny. Potom uz to neni /matka/ osova celodenne pecujici o dite. Ale mozna se pletu. Katdopadne vydelek nema vliv na rodicak/jeho vyse.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7975
6.9.16 12:46

Ty nikde nic nehlásíš. Rodičák pobíráš i nadále dokud nevyčerpáš těch 220 tisíc, a klidně si pracuj na HPP. Sociální, zdravotní nahlásí tvůj zaměstnavatel.
Dítko od dvou let věku může navštěvovat školku celodenně. To omezení na 46h, se vztahuje pouze na dítka mladších dvou let.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
7.9.16 09:23
@Maty80 píše:
Ty nikde nic nehlásíš. Rodičák pobíráš i nadále dokud nevyčerpáš těch 220 tisíc, a klidně si pracuj na HPP. Sociální, zdravotní nahlásí tvůj zaměstnavatel.
Dítko od dvou let věku může navštěvovat školku celodenně. To omezení na 46h, se vztahuje pouze na dítka mladších dvou let.

to jsem si myslela, ale nebyla jsem si jistá, já to měla jiné kvůli přerušení osvč, takže jsem si oběhala kolečko.. tudíž když má smlouvu, nemusí hlásit, nahlásí ji zaměstnavatel, jo? super, vyřídím, děkuji velmi :palec: Dítko má 2,5, chodí do školky na víc, jak 46 h, ale u tak starého dítka vím, že už to nemá vliv.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat